Jump to content

Community Status Updates

Photo

LokeKenny

λοιπον θελω εκεινο το set, και θελω ενα εξτρα ava και αλλη μια απλη βλακεια που χρειαζεται 5 λεπτα photoshop. μπες msn και μη κανεις τη παπια.
Jun 27 2010 02:22
Photo

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™

αν πεθανει η mio .... μμμμ .... I SHALZ BRINGZ DOWNZ ZE INTRAWEBZ and then i ll haz a cheezeberger
Jun 26 2010 12:44
Photo

LokeNighteyes

Μη το πειραξεις σε φαγα! αν δε ξερεις γτ μιλαω, θα το καταλαβεις οταν το δεις :P
Jun 26 2010 01:18
Photo

LokeKenny

ε κοιτα το msn τη msg, τη nudge μπααααααααααααααα απευθειας γειωση XD
Jun 24 2010 02:05
Photo

Loke → Zoro

πιο ονομα σου ρε ... εδω ονοματα δε βλεπεις? και ειναι βασισμενη στο original :P το εφτασα ongoing, ειναι εθιστικη η βλακεια :P ασε που ημουν ολη μερα μεσα για να σηκωθει ο server, γαμισε τα, αντε αυριο να παω θαλασσα... ( και να ειναι ακομα ορθιος ο server γτ δε θα το αντεξει η υγεια μου ... )
Jun 24 2010 02:04
Photo

KennyLoke

Ε πες το. :P
Jun 23 2010 19:50
Photo

Zoro → Loke

[QUOTE=Loke;403247]ρε λαθος χαρακτηρας εχει το ονομα loke [SPOILER]o ξανθος επρεπε να ηταν, εχει το καταλληλο χαρακτηρα που ταιριαζει στο ονομα, μπασταρδι εως το κοκαλο ;)[/SPOILER][/QUOTE] Κι όμως έχει (σχεδόν) το δικό μου όνομα, τυχαίο; :p Που έφτασες btw; Πόρωσις να υποθέσω; XD
Jun 23 2010 19:23
Photo

LokeKenny

Ρε μη με αποφευγεις μην ανεβω πανω στο χωριο με τα ξαδελφια και κλαινε μαναδες μετα ρεε
Jun 23 2010 18:38
Photo

Loke → Zoro

χειροτερο και δεν γινεται πρακτικα να τα ξαναπερασεις, εδω back up που καναμε σε αλλο server με τη γραμμη κολημενη στα 100Mbps πηρε 1 μερα .... 1,2 TB
Jun 21 2010 17:25
Photo

Zoro → Loke

Αν και δεν έπιασα εντελώς το τι έπαθε, υποθέτω είναι κάτι παρόμοιο με τα fails των σκληρών δίσκων, πάλι καλά που το σώσατε δλδ, ξέρω τι ζόρι είναι να ξανακατεβάζεις (ή ανεβάζεις εδώ) τα πάντα από την αρχή, άντε με το καλό! Στο 10 δεν έκανε επίδειξη της δύναμής του, απλώς παρουσιάστηκε σαν ένας από τους πιο δυνατούς του Fairy Tail, ένας ξανθός με καρφάκια αν τον θυμάσαι. Για την ακρίβεια θα κάνει πολύ καιρό να δείξει τις ικανότητές του, απλώς κάπου γύρο στο 22-23 έχει ένα μικρό hint. Για Loke που λες έχει ολόκληρο arc αφιερωμένο στο anime που μόλις τελείωσε... 2-3 επεισόδια. XD
Jun 21 2010 16:56
Photo

Loke → Zoro

raid degraded + another hd failrue = normally 100% data loss αλλα με τη βοηθεια ενος τυπα τα σωσαμε ολα, θα επιστρεψει σε καποιες μερες. α και το 10 το ειδα, δε προσεξα τυπα με ηλεκτρισμο. ps. loke prevails λεμε.
Jun 21 2010 16:35
Photo

Loke → didimakia

μπα απλως rhymes with fairy :P
Jun 21 2010 16:34
Photo

Zoro → Loke

Ρε συ τι έχει πάθει ο Ginpachi αυτές τις μέρες και δεν τον βρίσκω στο news; Ούτε και το upadupa μου φορτώνει, προβλήματα; Όχι τίποτ' άλλο αλλά πολλές φορές ότι αρχεία ψάχνω στο news τα έχετε μόνο εσείς, damn you monopolizers! :P EDIT: Α, σχετικά με lightning char στο FT που είδα ρωτάς την Nighteyes από κάτω, υπάρχει για καλή σου τύχη και είναι και ο χαρακτήρας που μου έδωσε μια από τις ιδέες για το νέο user name: Laxus (ή Luxus) λέγεται και τον δείχνει πρώτη φορά στο επεισόδιο 10 νομίζω... από τους πιο badasses της σειράς (εμ ποιος θα ήταν, ο φλώρος με το name Loke; XD).
Jun 21 2010 15:00
Photo

didimakia → Loke

Το Hairy ειναι κατι εντελως random ή το συνδεσες με την σειρα καπως? :P
Jun 21 2010 14:32
Photo

LokeNighteyes

μμ καλα δεν ειναι και οτι ειναι κατι που περιμενω ή ψαχνω αλλα σιγουρα θα με ευχαριστησει. ^^
Jun 21 2010 02:44