Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → Erisadesu

ευχαριστώ πολύ . καλές γιορτές , καλή ξεκούραση και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί σου εύχομαι
Dec 26 2008 14:12
Photo

Erisadesu → Ash_Pokemaster

χρόνια πολλά!!! άντε και σύντομα ενήλικος :P:P φιλιά στην πίτσα και καλές γιορτές. :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:
Dec 26 2008 13:57
Photo

Erisadesu → Glaurung

χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!!
Dec 26 2008 13:56
Photo

ayame → Erisadesu

το ξέρω πως από θεματολογία είναι άσχετο, αλλά παραγεμισμένο με συμβολισμούς και είναι πραγματικά ένα απ τα ελάχιστα άνιμε που είναι anti-drug- coz it's a drug by itself (ask red pyramid and look the thread as well)
Dec 25 2008 21:31
Photo

Erisadesu → ayame

χαχα εγώ νόμιζα ότι ήσουν στην Θεσσαλονίκη σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα μάλλον δεν πειράζει, λοιπόν και εμένα μου αρέσει ο μακότο, για το anime Που είπες το κοίταξα λιγό στο anidb αλλά δεν έχει και πολύ σχέση με αυτά που συζητάμε, δεν υπόσχομαι οτι θα το δώ. :P
Dec 25 2008 19:50
Photo

ayame → Erisadesu

Καλά Χριστούγεννα! Να έρθω σε προβολή λίγο χλωμό, μιας και μένω Ρόδο. (και τα εισιτήρια καίνε τα ευλογημένα!) Για την ταινία- ξαναδέστη και πες μου. Διότι αυτή που κάνει την αποκατάσταση του πίνακα είναι η θεία της. Τώρα μάλλον κι η ίδια θα σπουδάσει κάτι τέτοιο μιας που του έδωσε υπόσχεση ότι θα φροντίσει ο πίνακας να βρεθεί και στην εποχή του. Για το ΘΕΟ Σινκάι: έχω δει τις περισσότερες ταινίες του, αλλά δεν ήταν τόσο Σφίγγα. Αν θες να κάνεις σύγκριση μπερδεμένων καταστάσεων , γιατί δε βλέπεις Shoujo Kakumei Utena?
Dec 25 2008 18:32
Photo

Yunancy → Erisadesu

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Dec 25 2008 13:28
Photo

digitaltracker → Erisadesu

Οχι πουθενα δεν θα παω. Θα κατσω εδω να απολαυσω την κωλοπολη μου.
Dec 25 2008 10:04
Photo

Erisadesu → digitaltracker

γειά σου ποτανάκι, καλά είμαι. Τι λέει το πρόγραμμα γι αυτές τις μέρες; θα μείνετε εδώ ή θα την βγάλετε σε κανα χωριό; Ρε συ τι να κάνω αφού ήταν τόσο αστείο αυτό που έγραψες γελούσα μόνη μου κανά πεντάλεπτο. Απλά σκέφθηκα τον τρόπο με τον οποίο θα το έλεγες από κοντά και γέλασα.
Dec 24 2008 22:55
Photo

Erisadesu → ayame

lol εσύ θα με κάνεις να ξαναδώ την ταινία λολ, κανονικά δεν θα έπρεπε να σε απαντήσω για να σε αναγκάσω την επόμενη φορά που θα βγούμε όλοι μαζί να έρθεις και εσύ. λοιπόν....
Dec 24 2008 22:47
Photo

ayame → Erisadesu

σορρυ αλλά πρέπει να μαι βλάκας γιατί ειλικρινά δεν "έπιασα" το νόημα. στον πίνακα είναι μια γυναίκα που αγκαλιάζει 4 γηίνες σφαίρες(?)- ε, και?και αν οι δυο τους δεν βρεθούν σα φυσικές παρουσίες, εσύ πώς το εννοείς ότι θα βρεθούν? και αν δεν είναι έτσι τι νόημα έχουν τα λόγια της μακότο?
Dec 24 2008 19:59
Photo

digitaltracker → Erisadesu

Tι κανεις αφεντρα? Πως τα περνας? Καλα? ....που με βαζεις και Hall of Fame! XD
Dec 24 2008 11:56
Photo

Erisadesu → Glastenen

είσαι θεά!!!! να σου πω ... βρήκα φωτός σου Online Ku ku ku ku
Dec 23 2008 16:06
Photo

Erisadesu → GeRi

Μη ποστάρεις στο flash videos αν δεν έχεις να βάλεις video :P
Dec 22 2008 20:01
Photo

Erisadesu → ayame

ayame σχετικά με το κορίτσι που πήδαγε τον χρόν Kukuku δες ξανά το τέλος και δώσε περισσότερη έμφαση στον πίνακα. νομίζω ότι ο chiaki αγαπούσε πάντα αυτό τον πίνακα χωρίς να ξέρει γιατί στο τέλος θα καταλάβεις γιατί. δεν ξέρω αν θα σου λυθούν οι απαντήσεις αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις μερικά πράγματα. το να βρεθούν δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα συναντήθουν ξανά σαν φυσικές παρουσίες.
Dec 21 2008 14:33