Community Status Updates

Glaurung → Erisadesu
ευχαριστώ πολύ . καλές γιορτές , καλή ξεκούραση και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί σου εύχομαι

Erisadesu → Ash_Pokemaster
χρόνια πολλά!!! άντε και σύντομα ενήλικος :P:P
φιλιά στην πίτσα και καλές γιορτές.
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:

ayame → Erisadesu
το ξέρω πως από θεματολογία είναι άσχετο, αλλά παραγεμισμένο με συμβολισμούς και είναι πραγματικά ένα απ τα ελάχιστα άνιμε που είναι anti-drug- coz it's a drug by itself (ask red pyramid and look the thread as well)

Erisadesu → ayame
χαχα εγώ νόμιζα ότι ήσουν στην Θεσσαλονίκη
σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα μάλλον
δεν πειράζει, λοιπόν και εμένα μου αρέσει ο μακότο,
για το anime Που είπες το κοίταξα λιγό στο anidb αλλά δεν έχει και πολύ σχέση με αυτά που συζητάμε, δεν υπόσχομαι οτι θα το δώ. :P

ayame → Erisadesu
Καλά Χριστούγεννα! Να έρθω σε προβολή λίγο χλωμό, μιας και μένω Ρόδο. (και τα εισιτήρια καίνε τα ευλογημένα!)
Για την ταινία- ξαναδέστη και πες μου. Διότι αυτή που κάνει την αποκατάσταση του πίνακα είναι η θεία της. Τώρα μάλλον κι η ίδια θα σπουδάσει κάτι τέτοιο μιας που του έδωσε υπόσχεση ότι θα φροντίσει ο πίνακας να βρεθεί και στην εποχή του.
Για το ΘΕΟ Σινκάι: έχω δει τις περισσότερες ταινίες του, αλλά δεν ήταν τόσο Σφίγγα. Αν θες να κάνεις σύγκριση μπερδεμένων καταστάσεων , γιατί δε βλέπεις Shoujo Kakumei Utena?

Yunancy → Erisadesu
[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]

digitaltracker → Erisadesu
Οχι πουθενα δεν θα παω. Θα κατσω εδω να απολαυσω την κωλοπολη μου.

Erisadesu → digitaltracker
γειά σου ποτανάκι, καλά είμαι.
Τι λέει το πρόγραμμα γι αυτές τις μέρες; θα μείνετε εδώ ή θα την βγάλετε σε κανα χωριό;
Ρε συ τι να κάνω αφού ήταν τόσο αστείο αυτό που έγραψες γελούσα μόνη μου κανά πεντάλεπτο. Απλά σκέφθηκα τον τρόπο με τον οποίο θα το έλεγες από κοντά και γέλασα.

Erisadesu → ayame
lol εσύ θα με κάνεις να ξαναδώ την ταινία λολ,
κανονικά δεν θα έπρεπε να σε απαντήσω για να σε αναγκάσω την επόμενη
φορά που θα βγούμε όλοι μαζί να έρθεις και εσύ.
λοιπόν....

ayame → Erisadesu
σορρυ αλλά πρέπει να μαι βλάκας γιατί ειλικρινά δεν "έπιασα" το νόημα. στον πίνακα είναι μια γυναίκα που αγκαλιάζει 4 γηίνες σφαίρες(?)- ε, και?και αν οι δυο τους δεν βρεθούν σα φυσικές παρουσίες, εσύ πώς το εννοείς ότι θα βρεθούν? και αν δεν είναι έτσι τι νόημα έχουν τα λόγια της μακότο?

digitaltracker → Erisadesu
Tι κανεις αφεντρα? Πως τα περνας? Καλα?
....που με βαζεις και Hall of Fame! XD

Erisadesu → Glastenen
είσαι θεά!!!!
να σου πω ... βρήκα φωτός σου Online Ku ku ku ku

Erisadesu → ayame
ayame σχετικά με το κορίτσι που πήδαγε τον χρόν Kukuku δες ξανά το τέλος
και δώσε περισσότερη έμφαση στον πίνακα.
νομίζω ότι ο chiaki αγαπούσε πάντα αυτό τον πίνακα χωρίς να ξέρει γιατί
στο τέλος θα καταλάβεις γιατί. δεν ξέρω αν θα σου λυθούν οι απαντήσεις αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις μερικά πράγματα.
το να βρεθούν δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα συναντήθουν ξανά σαν φυσικές παρουσίες.