Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Nighteyes → Erisadesu
Όχι δεν έχω. Το απέφευγα λόγω ιών κτλ, δεν μου είχε χρειαστεί κιόλας, αλλά τελευταία άρχισα να το ξανασκέφτομαι να βάλω.
Όντως ανοίξαμε μεγάλο θέμα.
Το Gintama πάει με όλα.:congrats:

Erisadesu → Nighteyes
σου λεώ είναι μεγάλη ιστορία αυτό.
έχεις Msn?
εγώ πάντως δεν θα το ανεχόμουν αλλά το κακό είναι οτι όταν
βιώνεις τέτοιες καταστάσεις δεν λειτουργείς όπως συνήθως.
Γιατί η Ψυχολογική βία είναι ακόμη μεγαλύτερη.
αυτο με το gintama με έλιωσε.

Nighteyes → Erisadesu
Να σου πω. Αυτό, ούτε που μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί σ' εμένα. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα μπορούσα να μείνω σε μια τέτοια σχέση. 1000 φορές καλύτερα μόνη μου. Γενικά δεν μπορώ να νιώθω ότι με πιέζουν οι καταστάσεις, οπότε όσο και να τον ήθελα πιστεύω πως θα την έκανα. Εκτός αν είχα ανακαλύψει την χαρά του S/M όπως η Sa chan από το Gintama.:hahaha:
Αν και δε σε ξέρω καλά, δεν μου φαίνεται πως θα ανεχόσουν και συ κάτι τέτοιο. Αυτήν την εντύπωση μου δίνεις.

GeRi → Erisadesu
Αχα!!!Τώρα κατάλαβα προς τι η σημαία της Παλαιστίνης ..... nice.... μπράβο σου κοπέλα μου, ετσι!!
τώρα για το που το βρήκα..... βασικά έψαχνα για την AnatheManga αλλά στο google εχει μονο 3 σελίδες για αυτό και στην τελευταία πέτυχα αυτό το Blog σου μέσα από ένα site που λεγόταν A8λιο κάτι....

Erisadesu → iristella
εμένα παλιοκόριτσο χρόνια πολλά δεν μου είπες :)
αλλά έτσι είσαι πείρες αυτό που ήθελες και τώρα με πετάς σαν στημένη λεμονόκουπα
κακούργα.
Χρόνια Πολλά μικρή Ότι επιθυμείς.

Erisadesu → Nighteyes
άσε αυτό για την ενδοοικογενειακή βία είναι ολόκληρη συζήτηση
το μόνο που έχω να πω είναι εμείς να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά
γιατί αν μας τύχει κάτι τέτοιο όσο δυνατές και αν είμαστε δεν ξέρουμε
πως θα λειτουργήσουμε.

Erisadesu → GeRi
λολ ναι δικό μου είναι, χαχα που το πέτυχες;
επίσης και αυτό είναι δικό μου :
[url=http://athlieskores.blogspot.com/]Άθλιες ΞΟΟΞµΟ‚[/url]

GeRi → Erisadesu
Να σου πω, αυτο το Blog δικο σου ειναι????-->[url=http://erisabetsu.blogspot.com/]Another Mess Another Blog[/url]

Nighteyes → Erisadesu
Εννοείται πως δεν τη συμπάθησα. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τα ποστ μου. Την λυπήθηκα όπως θα λυπόμουν οποιοδήποτε θύμα(άσχετα αν το ζητούσε ο οργανισμός της). Αν έλειπε όμως από τη σειρά αμφιβάλλω ότι όποια και να βάζαν στη θέση της θα είχε μεγάλη διαφορά στο χαρακτήρα. Οπότε πάλι την ίδια συζήτηση θα είχαμε.
Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο που τη συμπαθούν σαν χαρακτήρα κάποιες γυναίκες.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα γυναίκες σαν αυτήν. Δες θύματα ενδοοικογενειακής βίας και επίσης άπειρες κερατωμένες που ενώ το γνωρίζουν παραμένουν στις σχέσεις τους γιατί πιστεύουν ότι κατά βάθος τις αγαπάνε.:nod2:

Erisadesu → Nighteyes
τα ακούμε απο τους άντρες αλλά τα ακούμε και απο τις γυναίκες
δηλαδή έλεος,.
Θέλω να πιστεύω ότι εσύ όπως και η αποκάτω και η glastenen και η mono είσαι με το μέρος μας. Οι γυναίκες δεν είναι Misa λολ

Nighteyes → Erisadesu
Καλά την θάψαμε την Misa.:hahaha:
Έτσι όπως την κάνανε είναι να μην σε πιάνει το φεμινιστικό;:terror2:
Επί ευκαιρίας, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές.:drink:

Erisadesu → mono
εγώ δεν έφαγα κανέναν και είμαι πολύ περήφανη γι αυτό.
Ποτε γυρνάς ρε μαλάουι σε πεθύμησα.
Κοίτα μη μου γυρίσεις βόδι απο εκεί κάτω.
Καλα να σου μπεί μαρή Καλή Πρωκτοχρονιά!

mono → Erisadesu
Λιζοκοριτσο!!!!!!!!!!!!Χρονια πολλα!!!!!!!1...χεχε ενας γειτονας το αφησε ξεκλειδωτο και τσουπ χωθηκα...ασε πικρα τοσες μερες...btw εχω ξεπερασει το φραγμα των 10 κουραμπιεδων per sec!:hahaha: εσυ πως περνας???????