Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

dimitorisu → Erisadesu
lol ξερω για τι μιλας... κ σε περιπτωση που δε ξερω πες πρωτα για τι μιλας
οκ θα δω για την μεταφραση τι μπορω να κανω. Μπορει να ναι αρκετα ευκολο για μενα

Erisadesu → dimitorisu
....ε?
αφού δεν ξέρεις γιατί το είπα γιατί προ τρέχεις και με προσβάλλεις;
anyway αφού μιλάτε ιταλικά μίλα με τον flame
και πείτε μου αν ψήνεστε να μπείτε
για μετάφραση απο ιταλικά στα ελληνικά για την
animeclipsε και για το anime Blue Noah
για το οποίο έχουμε μόνο ιταλικούς υπότιτλους.
αν δεν μπορείτε δεν τρέχει και τίποτα.

dimitorisu → Erisadesu
lololol Το ξερω οτι το flame μου κ οι ατακες μου ειναι περαν καλυτερες απ τις δικες σου αλλα δεν ειναι αναγκη κ να κλαιγεσαι. Ολοι χανουν στον κοσμο να το ξερεις... κ δε σημαινει οτι βρισκεσαι περισσοτερο καιρο απο μενα στο Φορουμ οτι σκιζεις στις ατακες... Χμμ οι βαθμολογια για τις ατακες σου για μενα ειναι στο 3/10 πολυ χαμηλο η 2/10 αντε στο κανω 3/10 γ να χαιρεσαι...
Οσο για το get a life εχω ειδη μια. Εσυ θα επρεπε να παρεις μια νομιζω τωρα πια στα 27 σου δε νομιζεις?
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Erisadesu
→
Azathoth
αα και έμαθα με έβριζες προχθές;
αν θες να με βρίσεις την επόμενη φορά κάντο σε Pm ή στο προφιλ μου.
εκτός αν δεν είσαι αρκετά ώριμος για να βρίσεις κάποιον στα μούτρα
και προτιμάς να το κάνεις πίσω απο την πλάτη του άλλου.

Erisadesu
→
Azathoth
τι δεν κατάλαβες η όλη σου η στάση δείχνει παντελής αδιαφορία
για ένα τόσο σημαντικό θέμα άρα είσαι από τα άτομα που
δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει η ζωή τους και η ζωή των άλλων.
αλλά τι να πω ίσως είσαι απο εκείνους τους βολεμένους ή απλά
δεν ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις χιούμορ.
Για ότι έγινε με τον σπόρο στην Αθηνα δεν φταίνε οι μπάτσοι ή ο σπόρος φταίμε εμείς
που δεν κάνουμε τίποτα, αλλά προτιμάμε να πάμε για ψώνια όπως εσύ.

a2a → Erisadesu
Και καλά έκανες που έφυγες με όλα αυτά που γίνονταν! Τώρα πως τα πήγα... θα δείξει! Ελπίζω να το πέρασα. Το Listening με έφαγε εξαιτίας της άθλιας ακουστικής στο αμφιθέατρο!

Azathoth
→
Erisadesu
θα μπορούσα παρακαλώ να μάθω προς τι αυτό? δεν έχω καταλάβει πολύ καλά τι εννοείς εφόσον δεν ξέρω και τέλεια ελληνικά αλλα δεν νομίζω να έχω πει κάτι κακό ούτε σε εσένα ούτε για εσένα....
θα ήθελα βεβαια αν μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί τέτοια επίθεση

Erisadesu → a2a
Πως τα πήγες; sorry Που δεν πείρα τηλέφωνο έφυγα αμέσως μετα την εξέταση.

Erisadesu → aiswpos
όσο για τους μετανάστες που βοηθάν την Ελλάδα δεν έχω καμία απαίτηση απο αυτούς ίσα ίσα με νευριάζει που η Ελλάδα συνέχεια ζητάει πράγματα απο αυτούς
και τους εκμεταλεύεται κάθε φορά που έχει ανάγκη. Γιατί μόνο όταν έχει ανάγκη τους θυμάται και αυτό με εξοργίζει. Ενώ οι μετανάστες ποτέ δεν ξεχνάν την Ελλάδα και πάντα προσπαθούν γι αυτήν.

Erisadesu → aiswpos
όπως είπες εσύ έφυγες στα 25 όταν πλέον ήδη είχες σχηματίσει την προσοπικότητα σου και οταν πλέον ήξερες τι κάνεις και που πας, όπως είπες έφυγες για ένα πτυχίο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει, ωστόσο όταν γύρισες τι έκανες για να μπορέσει αυτό το πτυχίο να υπάρξει στην Ελλάδα?
όσο γι αυτούς που έφυγαν επι δικτακτορίας στο εξωτερικό είδες ποιοι ήταν;
άτομα με χρήματα, άτομα που σίγουρα θα καταλείγαν νεκροί, δεν το διάλεξαν να πάνε εκεί έφυγαν κυνηγημένοι και απο φόβο για την ζωή τους.
Τους αγώνες όμως στην Ελλάδα είδες ποιοι τους έκαναν και ποιοι έφαγαν το ξύλο
αυτοί μετά ήρθαν και βρήκαν το δρόμο προς στην εξουσιά στρομένο.
Αυτοί που ήρθαν απο το εξωτερικό τι ακριβώς έκαναν γι αυτούς όμως που επι δικτακτωρίας και επι εμφυλίου αγωνιστήκαν στην Ελλάδα και φυλακίστηκαν; Τι έζησαν αυτοί στα σαλόνια της Γαλλίας σε αντίθεση με αυτούς στα μπουντρούμια και στα βασανιστήρια της Χούντας;
γι αυτο που λες στο βερολίνο δεν ξέρω τι έγινε.
και πρόσεξε... δεν είναι το ίδιο να φέγυει το 17χρονο στο εξωτερικό και να επιστρέφει στην Ελλάδα σαν αμερικλανάκι νομίζοντας ότι επειδή εκεί που ήταν το σύστημα λειτουργούσε θα είναι και εδώ έτσι. Έρχονται με τα πτυχία τους νομίζοντας θα ανοίξουν οι πόρτες εδώ χωρίς να χρειαστεί να δουλέψουν το μιαλό τους.
Τι να το κάνω εγώ το παιδί μου αν μάθει να λειτουργεί σαν άγγλος και δεν έχει μάθει να σκέφτεται σαν Έλληνας;

aiswpos → Erisadesu
ntroph sou re eri 27 xronwn kopela na grafeis tetoies malakies . Diavasoun kai mikra paidia. Diladh oi metanastes kai aytoi pou agwnisthkan sth diarkeia ths diktatorias eixan egkataleipsei thn patrida tous? Otan egw douleya 3 xronia san politikos mhxanikos kai phga fantaros exw prosferei ligotera sth patrida mou apo esena? Nomizeis oti mou arese pou efyga sta 25 sthn agglia gia na kanw to ptyxio pou ithela kai sto mpourdelo to elliniko panepisthmio den yparxei? Ta paidia sto Verolino pou eixan ta arxidia kai kanane katalhpsei sthn presveia me tous germanous mpatsous mazemenous apexw tous svineis?
Nomiza oti anthrwpoi pou aspazontai mia koultoura sthn alli akrh tou kosmou kai exoune pio dieyrhmenous orizontes tha skeftontousan diaforetika.

koala21 → Erisadesu
Δεν εχεις αδικο.αλλα να ξερεις οτι και αλλες χωρες δεν βρισκονται σε καλυτερη κατασταση.πολλες ειναι σε χειροτερη.οσο αφορα τους ελληνες του εξωτερικου παντα θα βοηθουν την ελλαδα οτι και αν τους κανει το κρατος οχι μονο επειδη αγαπουν αυτη τη χωρα αλλα επειδη σε αυτους το ελληνικο στοιχειο ειναι πιο δυνατο λογω της αποστασης.