Jump to content

Community Status Updates

Photo

SkullKaizer → Phantom Duck

lol ... done
Apr 29 2011 01:25
Photo

Phantom Duck → SkullKaizer

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ok, for the lulz ανοίγω για να γράψεις , και μετά το ξανακλειδώνω. Σιγά το σοβαρό θέμα στο κάτω κάτω :hahaha: Όσο για το portal, είναι... ίσως έκπληξη:thatsit:[/SIZE][/FONT]
Apr 29 2011 01:23
Photo

SkullKaizer → Phantom Duck

lol προλαβες και κλειδοσες τη στιγμη που μου θυμισε μια ερρωτηση που ειχα... κειμενο που δεν προλαβα να στειλο:wet2: [btw παραληλες διαστασεις τωρα που ειναι ολοι εδω... [S](:P)[/S] μπορει καποιος να μου πει τη κανει το [URL="http://www.anime.gr/forums/../portal/"]http://www.anime.gr/portal/[/URL] ?? και γιατι δεν λειτουργει ο ιδιος κοδικος account ... θελω να πω δεν ειναι υποδιερεση του site anime.gr / portal ? >_>]
Apr 29 2011 01:19
Photo

MisaYoshiko → Phantom Duck

μπορουμε να κανουμε διαγωνισμο t-shirt οπως με τα banner ^^]
Apr 08 2011 15:22
Photo

Phantom Duck → Labrokratis

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Done. Ό,τι άλλο τυχόν θελήσετε, πες μου :gotit: [/SIZE][/FONT]
Mar 28 2011 14:51
Photo

Labrokratis → Phantom Duck

Quack Quack! Άλλαξε αν μπορείς στο sticky του Asian Colors United τον τίτλο, προσθέτοντας την ημερομηνία "13 ΜΑΪΟΥ". Επίσης αν γίνεται, αφαίρεσε από τα tags τα "cosplay corps", "k-jjang" και "pantoulas" και πρόσθεσε στην θέση τους το "lollikpop" Thanks!!!! :)))
Mar 28 2011 12:14
Photo

SuteraPhantom Duck

8a kanete k alles provoles???
Mar 11 2011 01:50
Photo

acid black cherry → Phantom Duck

αν πας το βραδυ στο παρτυ στο μετροπολις φερε και το δισκακι οκ?
Mar 06 2011 12:04
Photo

Phantom DuckAzathoth

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Azathoth, πριν λίγο καιρό είχες φάει ένα προειδοποιητικό ΒΑΝ, με σκοπό να συμπεριφέρεσαι πιο ήρεμα στο forum. Το forum δεν είναι μόνο το δημόσιο κομμάτι αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέρη του (VM / PM / Social Groups / etc). Εννοείται πως τα ΠΜ είναι [B]Π[/B]ροσωπικά [B]Μ[/B]ηνύματα και μένουν μεταξύ των συγκεκριμένων μελών, όμως όταν η κατάσταση ξεφεύγει και υπάρχουν reports από διάφορους χρήστες, τότε κάτι δεν πάει καλά. Η αφορμή που τρως BAN είναι τα μηνύματα που έστειλες στο χρήστη Piscatella, τα οποία ξεπερνάνε κατά πολύ τα όρια της παρενόχλησης. Η φράση με την οποία αναφέρθηκε στο άτομό σου στο δημόσιο forum όντως δεν ήταν και η καλύτερη, όμως η συμπεριφορά σου ήταν εντελώς εκτός ορίων. Πληροφοριακά, η συμπεριφορά σου στο thread του παιχνιδιού ήταν προσβλητική για πολλούς. Δεν έχει σημασία αν τα γράμματά σου είχαν διαφορετικό χρώμα ή όχι, το γεγονός ότι προσέβαλλες πολλούς χρήστες χωρίς κανέναν (?) ουσιαστικό λόγο, παραμένει. Δεδομένου και του βεβαρημένου ιστορικού, δεν μας αφήνεις και πολλές επιλογές. Στην ερώτηση γιατί τρως το ΒΑΝ τώρα και όχι όταν έστειλες τα ΠΜ, η απάντηση είναι πως τώρα έγινε το report. Λάβαμε υπ' όψιν μας όλες τις παραμέτρους, τις βάλαμε κάτω, και η απόφασή μας δεν προβλέπεται να αλλάξει. [/SIZE][/FONT]
Mar 05 2011 02:12
Photo

Phantom Duck → Namida

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Τσέκαρε τα ΠΜ σου όσο το δυνατόν συντομότερο μπορείς plz, για να συνεννοηθούμε λίγο για το θέμα που λέγαμε.[/SIZE][/FONT]
Feb 27 2011 15:11
Photo

Tenshi → Phantom Duck

Το έχεις υπόψιν σου αυτό? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WbT7lhl9kpU[/youtube] Πραγματικά απίστευτο!!!! ;)
Feb 22 2011 15:23
Photo

Tenshi → Phantom Duck

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι η σελίδα του forum για το Blue-whitegt γιατί όταν μπαίνω στη σελίδα δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο το useraname and password και θέλω να προλάβω να κάνω εγγραφή. Μπορείς να με βοηθήσεις πως το κάνω αυτό σε παρακαλώ!?
Feb 17 2011 23:33
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Γύρισα που να μη γύρναγα. Εδώ και ολίγες εβδομάδες.[/SIZE][/FONT]
Feb 17 2011 09:25
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

ποτε γυρνάς!;
Feb 16 2011 21:29
Photo

Phantom DuckKenny

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κι εγώ στεναχωρήθηκα αλλά τι να κάνουμε, ήταν απρόσμενο. Αυτά έχει η ζωή. Συλλυπητήρια btw :hehehe:[/SIZE][/FONT]
Feb 14 2011 00:03