Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
alxdjo
→
Phantom Duck
PK μαζι σου σαυτα που λες.Το ban request εξαρχης παρερμηνευτικε.Δλδ δεν απαιτησα αλλα συκρινα καταστασεις.Αλλα ερμινευτικε λαθος.Απλα εν μερη υπαρχει favoritismos.Ετσι το βλεπω εγω και αλλοι χρηστες.Δεν θα κατσω να σκασω.Οπως σωστα λες να μην γκρινιαζουμε για το παρελθον.Τωρα απο κει και περα δεν ειναι 1-2η φορα που γινετε η κουβεντα αυτη.Δικαιωμα σου σαν Admin να πρατεις οπως θες.Αλλωστε ειμαστε να μιλουσουμε για τα ανιμε οχι να κανουμε προσωπικες επιθεσεις.Τεσπα achievement unlocked κλειδωθεικε και μια φορα εξετιας μου η Τρυπα παμε για αλλα :P
Δεκ 11 2010 02:36
zade → Phantom Duck
Καλά του τα έλεγα.Πάντως πέτυχε ότι είναι Ιταλός. Του κατεβάζω τώρα να διαβάζει όλα τα παιδικά της BOOM! Μερικά μου αρέσουν κι εμένα
Δεκ 05 2010 22:44
Phantom Duck → Lord Leon
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Edited προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Νόμιζα πως ήμουν σαφής όταν μίλησα για αμοιβαίο σεβασμό. Το ότι κάποιος είναι μη καπνιστής, δεν τον κάνει απαραίτητα πιο "ευγενή" από έναν καπνιστή που σέβεται τον κοινωνικό του περίγυρο.
Όσο για τη Φινλανδία, δυστυχώς δεν γίνεται να επιμηκύνω το πρόγραμμα. Θεωρητικά γίνεται, όμως πρακτικά δεν μπορώ επειδή παίζουν γραφειοκρατικοί λόγοι (οποία έκπληξης). Ίσως αν προσπαθούσα να τα κατάφερνα, όμως θα φάω τόση ταλαιπωρία με τη χαρτούρα και τη γραφειοκρατία που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Οι περισσότεροι φοιτητές που έχω γνωρίσει εδώ πέρα είναι minimum για ένα εξάμηνο, και μόλις τους είπα πως θα κάτσω μισό εξάμηνο με κοιτάγαν περίεργα.
Γενικά έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα λόγω ανεξήγητων γραφειοκρατικών λόγων. Φαντάσου πως ήρθα εδώ πάνω για πρακτική άσκηση, ενώ το ΤΕΙ Αθήνας δεν αναγνωρίζει την πρακτική στο εξωτερικό. Πρέπει να τη συνοδεύσεις με μία βιβλιογραφική ανασκόπηση για ένα συγκεκριμένο θέμα (το οποίο αυτήν τη στιγμή ούτε εγώ, ούτε κάποιος καθηγητής γνωρίζει). Αυτή η ανασκόπηση είναι κάτι το οποίο δεν χρησιμεύει πουθενά, ούτε έχει κάποιον ουσιαστικό σκοπό, και απαιτείται μόνο από την Ελλάδα, προκειμένου να αναγνωρίσει την παραμονή σου στο εξωτερικό. Φυσικά οι εδώ καθηγητές είναι τυπικοί, και δεν γίνεται να σου γράψουν την ανασκόπηση αν δεν την έχεις κάνει, επομένως πρέπει να ρίξεις δουλειά. Και όλα αυτά για να πάρω 2 European Credits από τα απαιτούμενα 20, τη στιγμή που αυτή τη στιγμή έχω γύρω στα 24. Αλλά όχι, δεν έχει σημασία αν έχω περισσότερα Credits απ' όσα χρειάζομαι, σημασία έχει να κάνω την εργασία που κανείς δεν ξέρει σε τι χρησιμεύει, και να πάρω τα συγκεκριμένα 2 Credits.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η σχολή σου ξέρει πως βρίσκεσαι στο εξωτερικό για πρακτική, αλλά χρειάζεται τα 2 Credits απλά για να γράψει στα χαρτιά πως έκανες και κάποια μαθήματα ή κάτι τέτοιο. Ενώ θα μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, όπως όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Τέσπα, γενικά είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Εδώ πάνω έχω βρει την υγεία μου (κυριολεκτικά) όμως επιστρέφω οσονούπω. Μόλις γυρίσω θα κάνω αναλυτικό post με εντυπώσεις, προβλήματα κλπ. Γενικά πάντως δεν το αποκλείω καθόλου να κάτσω εδώ μόνιμα αφότου αποφοιτήσω.
[/SIZE][/FONT]
Δεκ 05 2010 17:40
Lord Leon → Phantom Duck
Alo! aυτό με το υφος στο θρεντ καπνισματος δεν το καταλαβα πάντως. Αν εννοεις απο τα συμφραζομενα συνφωνω απολυτα, αν εννοεις από το ύφος, με την εννοια κουλ-μη καπνιζοντες και τσαντιλες-καπνιζοντες, ή το ανάποδο, απλώς τρολλάρεις! :P
Και οι δύο έχουν και από τα δύο. Αμα βλέπανε πάντως κατι χωρους καπνιζοντων και κάτι εξαερισμους που παιζουν αλλου, θα χαμε περισσοτερους τσαντιλες...
Φινλανδια ε; Σε ζηλεύω πάρα πολύ. Το προσπαθησα σα φοιτητης στην κοζανη όταν ημουν, αλλα ο όρχης ο υπέυθυνος, ηθελε να στειλει ενα ανηψουδι του και με δουλευε μεχρι τελευταια στιγμη να χασω τις ημερομηνιες. Ηθελα να το σκοτωσω τοτε.
Δες μηπως μπορεις να επιμηκυνεις το προγραμμα να κατσεις χρονο, παιζουν κατι τετοιες επιλογές. Εδώ ειναι ακομα πολυ ξενερα η κατασταση, κατσε εκει καλα εισαι...
Δεκ 05 2010 16:44
zoro77 → Phantom Duck
ευχαριστώ που ικανοποιήσατε την επιθυμία μου(εσύ κι ο Left όπως είπες). Δεν το περίμενα ότι θα γίνει τόσο γρήγορα και μάλιστα απ'τη στιγμή που το ζήτησε ένα άτομο.:thumbup:
Δεκ 04 2010 18:24
Phantom Duck → zade
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Κοντά έπεσε αλλά δυστυχώς όχι. Είναι Ιταλός μεν, αλλά όχι ο Cavazzano. Ο λόγος για τον Paolo Mottura. Inducks link [URL="https://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL+2829-2"]εδώ[/URL]. Η ιστορία παρεμπιπτόντως είναι απίστευτη, μακάρι να δημοσιευτεί σύντομα στην Ελλάδα.[/SIZE][/FONT]
Δεκ 04 2010 14:40
zade → Phantom Duck
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=452462&postcount=42143[/url]
Ο αδερφός μου λέει ότι είναι του Καβατσάνο το σκίτσο.έχει δίκιο;
Δεκ 04 2010 14:27
Phantom Duck → LiosAlfa
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Lolen, όχι πώς σου ήρθε αυτό ? Κάτοικος Αθήνας ήμουν ανέκαθεν (δυστυχώς) και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό για σπουδές (Erasmus). Επιστρέφω αρχές του επόμενου χρόνου.[/SIZE][/FONT]
Δεκ 01 2010 17:24
LiosAlfa → Phantom Duck
Τώρα είσαι κάτοικος Πατρών?
Θα το θελα να βρεθούμε για καμιά φραπεδιά κανα σουκού.
Δεκ 01 2010 16:45
Black Rock → Phantom Duck
με πρόλαβε άλλος οπότε αποσύρρομαι... Ελπίζω να σε βολέψει ο browser τόσο όσο κι εμένα
Νοέ 09 2010 02:42
Phantom Duck → Black Rock
[QUOTE]Απλά κάθε φορά πρέπει να το αλλάζεις στο κατάλληλο λεξικό όταν γράφεις[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Αν δηλαδή υπάρχει κάποιο ελληνοαγγλικό λεξικό που αναγνωρίζει αυτόματα και τις δύο γλώσσες. Σαν αυτό δηλαδή
[url]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3451/[/url]
[/SIZE][/FONT]
Νοέ 09 2010 02:16
Black Rock → Phantom Duck
Σχετικά με τα λεξικά στο Opera. Δεν πολυκατάλαβα αν θές λεξικό ή διορθωτή και επειδή χρησιμοποιώ Opera χρόνια ξέρω οτι δεν υποστηρίζει addons αλλά πρέπει να δουλέψεις με script.
Αν πατήσεις δεξί κλίκ σε κείμενο που γράφεις θα δείς την επιλογή dictionaries. Πατώντας το βλέπεις την λίστα με αυτά που είναι προεγκατεστημένα και την επιλογή να προσθέσεις κι άλλα. Το παράθυρο που θα εμφανιστεί μετα δείχνει όλες τις διαθέσιμες γλώσσες. Απλά επιλέγεις και πατάς επόμενο. Απλά κάθε φορά πρέπει να το αλλάζεις στο κατάλληλο λεξικό όταν γράφεις
Νοέ 09 2010 01:53
Yagami Light → Phantom Duck
Φίλε Phantom Duck θέλω να σε ρωτήσω αν το topic περί των Gundam ( [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5654[/url]) έχει την σωστή σειρά για viewing. Δηλαδή αν τα δώ με αυτήν την σειρά θα είναι το ιδανικότερο??
Νοέ 08 2010 14:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται