Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nekyia → Phantom Duck

Γεια, συγγνώμη που ενοχλώ πάλι αλλά σου είχα στείλει ένα pm για να μου αλλάξεις το usernname και επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν μου έχεις απαντήσει, είπα να στο ξαναϋπενθυμίσω σε περίπτωση που ίσως κάτι έγινε και δεν έλαβες το pm or sth.. :hot:
Nov 09 2011 14:26
Photo

Namida → Phantom Duck

Έχεις ένα pm από μένα. Αγνόησε το, επιμελήθηκε ο Keeny
Nov 04 2011 22:07
Photo

Battlemage → Phantom Duck

Να σε ρωτήσω κάτι αμα ξέρεις. Κατέβασα Zeta Gundam απο anime-supreme(είδα 1080p στο bakabt και δελεάστηκα :P). Παρατήρησα όμως οτι δεν έχει υπότιτλους στα op/ed. Η ερώτηση είναι φταίει κάποια δικιά μου ρύθμιση ή πολύ απλά δεν υπάρχουν? Δεν με ενοχλεί τόσο πολύ αλλά μια περιέργεια την έχω. Επίσης ελπίζω να αξίζουν οι anime-supreme γενικά γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ξανακατεβάζω(αυτό το αναφέρω γιατί στο thread προτείνεις 2xx).
Nov 01 2011 20:51
Photo

Fandom → Phantom Duck

Οκ ευχαριστώ . Το βλέπω (όταν τα καταφέρω) και σου λέω εντυπώσεις .
Oct 16 2011 18:27
Photo

Toriko → Phantom Duck

To One Outs ηταν ;)
Oct 16 2011 17:55
Photo

Phantom Duck → Fandom

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6139"]One Outs[/URL] λέγεται. Κατέβασε πάραυτα [URL="http://bakabt.me/145903-one-outs-b2e.html"]από εδώ[/URL] ;)[/SIZE][/FONT]
Oct 16 2011 17:55
Photo

Fandom → Phantom Duck

Πάπιε για θύμισε μου ποιο manga με κάτι προπονητές μου έλεγες χθες όπως φεύγαμε .
Oct 16 2011 15:59
Photo

HakunaMatata → Phantom Duck

Μean admin :unlucky:
Oct 06 2011 18:36
Photo

LuluChan92 → Phantom Duck

[QUOTE=Phantom Duck;534263][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Αν έχετε κλείσει την ημερομηνία, πείτε το ώστε να τη βάλουμε στο thread και να το κάνουμε sticky έως τότε.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση, οπότε φαντάζομαι ότι είμαστε έτοιμοι! Έκανα κι ένα minor re-edit το αρχικό post επί τη ευκαιρία! Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση, προχωρήστε ελεύθερα στις απαραίτητες κινήσεις! ;)
Oct 05 2011 12:04
Photo

Botsun → Phantom Duck

ΟΟΟΟΟΟΟοοοο μεγάλε και τιτανομέγιστε πάπιε ! Μήπως θα μπορούσες να μας φτιάξεις ένα sub-forum για το Katekyo Hitman Reborn ? E ; Καταπληκτικέ admin ;
Sep 29 2011 20:42
Photo

Phantom Duck → Yuki-chan

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Στείλε μου ένα ΠΜ με το όνομα που θέλεις, και θα το κανονίσω[/SIZE][/FONT]
Sep 24 2011 22:18
Photo

Yuki-chan → Phantom Duck

Καλησπερα,μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως να αλλαξω το username μου?
Sep 24 2011 18:11
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

χθες καθόμουν και περίμενα τους γονείς μου έξω απο ένα μαγαζί με περιοδικά. και εκεί σε είδα να στέκεσαι μόνος στο τελευταίο ράφι. ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια μου σαν να είδα έναν φίλο από παλιά σαν να είδα κάποιον που μου έλειψε πολύ... έτσι προχώρησα άπλωσα το χέρι μου να σε πάρω, να σπάσω τη μοναξιά σου να σε καθαρίσω απο τις σκόνες...αλλά όχι ήρθαν οι γονείς μου εκείνη την ώρα και φύγαμε. με λίγα λόγια Μου έλειψες!!!
Jul 06 2011 21:52
Photo

SpeedFreak → Phantom Duck

cute [IMG]http://www.jcsdesignz.com/import/graphics/Pixels/thanks-singing-duck.GIF[/IMG]
Jul 02 2011 11:30
Photo

Serestrum → Phantom Duck

Καλα απιστευτο το βιντεο με το inducktion... Ξαναδιαβασα την ιστορια αμεσως μετα. Και αλλες 3 επισης...
Jun 29 2011 00:47