Community Status Updates
Kenny → Phantom Duck
Θα καείς στα πιο βαθιά καζάνια της κόλασης ρε, ενώ θα βλέπεις τους αγαπημένους σου χαρακτήρες να γδέρνονται ζωντανοί, βρωμόπαπο.
Feb 13 2011 21:43
Phantom Duck → Tenshi
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]U mad, Mickey ? :hahaha:
[/SIZE][/FONT]
Feb 12 2011 01:02
mono → Phantom Duck
Hey
Αν μπορείς ξεκλείδωσε αύριο το thread του παιχνιδιού γιατί ξεκινάμε. Οι συμμετοχές τελειώνουν απόψε.
Α και δες τι θα γίνει με κανόνες για συνεννοήσεις εκτός παιχνιδιού και αν θα κρατηθεί κλειστό το thread της γενικής συζήτησης.
Feb 11 2011 19:10
Tenshi → Phantom Duck
[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lgb79a0VAD1qzn7xi.gif[/IMG]
Feb 09 2011 12:28
mono → Phantom Duck
Hello :3
Που λες μόλς μαζευτούνε οι συμμετοχές, μέχρι στιγμής 24 και έδωσα διορία μέχρι αύριο, λέω να κάνουμε το εξής. Δώσε ένα νουμεράκι στον καθένα και θα σου στείλω 5 νούμερα για δολοφόνους και 3 για επιθεωρητές έτσι ώστε να είναι τυχαία η επιλογή και να το μπορείς να το επιβεβαιώσεις για να μη λένε διάφορα, ότι τους διάλεξα etc.
Anw θα πας απόψε στην προβολή? Θα έρθω οπότε θα τα πούμε λογικά εκεί αν έρθεις :P
Feb 07 2011 17:06
Phantom Duck → MisaYoshiko
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Done, postάρεις ελεύθερα[/SIZE][/FONT] :riiight:
Jan 17 2011 11:53
MisaYoshiko → Phantom Duck
helloooooo μπορεις μηπως να ανοιξεις το θρεντ του παρτυ στις 18 δεκεμβρη να προσθεσω μια λιστα κοσπλει κ κατι αλλες λεπτομερειες? δε νομιζω να δημιουργηθει φασαρια τωρα
Jan 16 2011 19:26
ichigo13 → Phantom Duck
Phantom σε κάνω add μια μσν ρε συ γιατι θελω να σου πω κατι για το forum :P
Dec 24 2010 16:26
Phantom Duck → Saf520
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=454597#post454597"]Here you go :)[/URL][/SIZE][/FONT]
Dec 21 2010 15:56
Saf520 → Phantom Duck
Συγγνώμη άμα σε πρίζω, αλλά έχεις γαμάουα σετάκι και θυμάμαι ότι έδωσες και την μεγαλύτερη ανάλυση πριν από λίγο καιρο στην Τρύπα για να μην σε ζαλίζουν.
Λοιπόν, τώρα που τα ξαναείδα με ήρθε να τα βάλω για Χριστουγεννιάτικο φόντο στο λάπιιτοπ αλλά δεν βρίσκω το ποστ σου, οπότε... θα σε ζαλίσω λίγο. :D
Dec 21 2010 15:48
Phantom Duck → Carnival Of Rust
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Heyy, what's up! Είμαι στο εξωτερικό εδώ και μερικά μηνάκια, γι' αυτό έχω χαθεί από προσώπου γης. Από 2011 θα επιστρέψω.[/SIZE][/FONT]
Dec 18 2010 18:02
mono → Phantom Duck
For the record δεν υπερασπίστηκα την team υπερασπίστηκα δυο φίλους μου που τους αγαπώ πολύ και εκείνη τη στιγμή τρώγανε λάσπη όπως θα έκανα για οποιονδήποτε φίλο μου irl or not. Δεν είμαι το γραφείο τύπου σας προφανώς και ούτε έχω τέτοιες βλέψεις.
Κάποια στιγμή πρέπει κάτι να γίνει με όλους αυτούς που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα ενώ έχουν λερωμένη τη φωλιά τους να φωνάζουν σε άλλα μέλη ότι τάχα μου ευνοούνται. Όπως είπα και στον Fingolfin όταν είμαι όλη μέρα και ακούω μπινελίκια από κάποιον που δεν του μίλησα καν, δεν κάνω τίποτα και μετά έρχονται και με κατηγορούνε ότι τάχα μου ευνοούμαι κιόλας το θεωρώ προσβλητικό. Όταν βλέπω ότι εσείς δεν κάνετε τίποτα γι'αυτό κάνω εγώ αλλά από δω και πέρα report μπας και τα δείτε.
In other news πώς περνάς στα ξένα? Έφυγες να πας στα κρύα και εδώ χιονίζει :P
Dec 11 2010 14:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed