Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dr.ApE → Phantom Duck

καλημέρα!! μπορείς να μου πείς που μπορώ να δω για περίληψη για τα anime στο forum μας???
Μάι 25 2008 12:02
Φωτογραφία

Neuro → Phantom Duck

Τους κανόνες τους έχω διάβαση μάλιστα και 2 φόρες απλός είμαι λίγο (βαλε πολύ πολύ πολυ) αφηρημένος:canthelp: και δεν προσέχω ότι υπάρχουν και άλλου αυτά που ρωτώ. Άσχετο αλλά είσαι ο αγαπημένους μου hero (σλουπ σλουπ:hehehe::hiding_something:)
Μάι 17 2008 21:54
Φωτογραφία

Phantom Duck

Ωραίος, το ήξερα το site αλλά δεν είχα δει πως κάνουν και translations. Θα το έχω υπ' όψιν μου
Μάι 15 2008 16:33
Φωτογραφία

Zoro → Phantom Duck

Δεν ξερω αν σ'ενδιαφερει ακομα(εμενα οχι τοσο πολυ πια^^),αλλα βρηκα αυτο το site που εχει αναλαβει να κανει μεταφραση τα PK στα αγγλικα... Βεβαια για την ωρα εχει μονο 3 τευχη μεταφρασμενα και δεν νομιζω να ειναι με την σωστη σειρα...αλλα στο site ειπανε οτι θα συνεχιζουν να κανουν translation κανονικα(υπομονη θελει δλδ,αλλα νομιζω αντεχεις λιγο χωρις PK:)).. (το επομενο προς μεταφραση,το 0/2,πρεπει να ναι σιγουρα ενα απ αυτα που ειχα) Τεσπα,αν τα θες,[URL="http://www.immaginario.net/pikappa/index/index.htm"]εδώ[/URL]...(πηγαινε στο translations,ειναι στα αγγλικα) ^.^
Μάι 15 2008 16:09
Φωτογραφία

Phantom Duck

Ναι, έχει κλείσει γιατί με είχαν πρήξει με τέτοιες ερωτήσεις. ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί, θα το πάρετε όλοι. Μέχρι τότε, ΥΠΟΜΟΝΗ !
Μάι 14 2008 22:13
Φωτογραφία

Cataklon → Phantom Duck

Καλημερα αδερφε,συγνωμη για την ενοχληση αλλα ειδα ενα thread σχετικα με το Jura tripper.Δυστυχως το εχουν κλεισει απο οτι ειδα.Το ερωτημα μου ειναι,εχεις ιδεα που μπορω να το βρω? Ειναι απο τα αγαπημενα μου ανιμ.Ευχομαι σε απαντηση και παλι καλη σου μερα.
Μάι 14 2008 02:07
Φωτογραφία

KennyPhantom Duck

Μπες MSN ρεεεεεεεεεεεεε... :hahaha:
Μάι 10 2008 21:30
Φωτογραφία

Phantom Duckodin

Τι έλεγε το comment του Whitelighter και το έσβησες ? :orly:
Μάι 10 2008 19:56
Φωτογραφία

Phantom Duck

Τεστ, τεστ. Εδώ γράφουν οι υπόλοιποι ? ΕΔΙΤ Οκ, δουλεύει.
Μάι 10 2008 19:54