Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Phantom Duck → GhostPrince

Από anime / manga από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, η λίστα δεν έχει τελειωμό. Από κόμικς πάλι διαβάζω αρκετά πράγματα, όμως τα Disney είναι η μεγάλη μου αγάπη, όπως πιστεύω φαίνεται.
Μάρ 18 2010 00:42
Φωτογραφία

Phantom Duck → zade

Yo, τι λέει ? Θα κατέβεις από Comicdom μεριά μπας και τα πούμε in real life καμιά φορά ? Θα είμαι και τις 3 μέρες όλη μέρα εκτός απροόπτου (καμμένος γαρ).
Μάρ 18 2010 00:39
Φωτογραφία

Hyuuga_Nikorasu → Phantom Duck

[SIZE=2]Σε ευχαριστουμε για το sticky και το front page της ανακοινωσης μας, και για την στηριξη απο το forum:gotit:, ελπιζουμε να ακολουθησουν και αλλες προβολες, cosplay, meetings:if:. Οργανωνομαστε σιγα σιγα, τριτη πολη ειμαστε αλλωστε...:8):[/SIZE]
Μάρ 17 2010 16:19
Φωτογραφία

GhostPrince → Phantom Duck

^^ οπος σε κοβω παντος διαβαζεις και manga και comics ετσι? =P Αν κιεγω απο comic αντε να χω διαβασει καμια 20ρια στη ζωη μου :kakaka:(αλα τα κλασικα τα κσερω) =) .anyway....απο anime - manga τι βλεπεις?(ή διαβαζεις)...;) btw Γιαννη με λενε :P εσενα?
Μάρ 15 2010 22:20
Φωτογραφία

Phantom Duck → Radagast

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κοίτα, κι εγώ έχω τεράστια αντιπάθεια στα παιδάκια και γενικά στους νέους χαρακτήρες, το Evangelion δεν μπορώ να μου πω πως μου άρεσε, ενώ έχω κόψει πολλούς πόντους σε σειρές όπου παιδάκια μονοπωλούν τις θέσεις των πρωταγωνιστών όπως το ΝΟΕΙΝ. Παρ' όλ' αυτά, to Toward the Terra το ευχαριστήθηκα όσο λίγες σειρές, και αν θυμάμαι καλά κι εσύ το ίδιο. Όσο shounen είναι το Terra, άλλο τόσο είναι και το Zeta Gundam. Βασικά όχι, το Zeta είναι ακόμα πιο σοβαρή σειρά, ίσως να μην το χαρακτήριζα καν shounen. Τα παραπάνω δεν στα λέω σαν φανμπόυης, απλά έχω δει τα γούστα σου και είμαι σίγουρος πως η σειρά πραγματικά θα σου αρέσει πολύ, αρκεί να νερώσεις λιγουλάκι το κρασί σου. Δεν σου μιλάω για οποιαδήποτε άλλη σειρά από τα δεκάδες spin offs, αναφέρομαι στην (κατά κοινή ομολογία) καλύτερη ίσως σειρά Gundam που φτιάχτηκε ποτέ και (κατά την γνώμη μου) μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει γενικά. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως για να την καταλάβεις πλήρως θα πρέπει να δεις την πρώτη σειρά Mobile Suit Gundam η οποία ναι, παρ' όλη την πρωτοπορία της, ίσως να σου φανεί κιτς και shounen, ειδικά σε σύγκριση με το Legend of the Galactic Heroes. Anyways, σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω κολλήματα σε σειρές που αρέσουν σε όλους αλλά δεν πρόκειται να τις δω στον αιώνα τον άπαντα χωρίς να υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος (π.χ. Dead Leaves, Kemonozume μου χαλάνε τη διάθεση και μόνο που βλέπω screenshots). Απλά αν ποτέ αποφασίσεις να δεις κάποια σειρά Gundam, ξέρεις από που να αρχίσεις :hehehe: [/SIZE][/FONT]
Μάρ 15 2010 15:34
Φωτογραφία

Radagast → Phantom Duck

Άραξε μαν, άλλωστε όπως είπα έχω δει κάποια επεισόδια και υπάρχουν πράγματα που αμέσως μου έδειξαν πως δεν πρόκειται για αριστούργημα. (πες με αυστηρό αν θες, δεν έχω πρόβλημα, ή εκλεκτικό ή και κολλημένο) Εγώ πιο πολύ κόλλησα γιατί είδα "βαριές κουβέντες" και υπερβολές στο thread. Aλλιώς δεν θα πόσταρα. Απ'τη στιγμή που υπάρχει δλδ το logh, δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες υπερβολές, τουλάχιστον όσο αφορά το genre του από άτομα που δεν το έχουν δει. Άλλωστε πάρτο και ως recommendation για να δει κάτι πραγματικά καλό στην κατηγορία που το παιδί ανέφερε. :) In any case, δεν αμφιβάλλω πως κάποια gundam ίσως αξίζουν τον χρόνο τους, ακόμη περισσότερο για mecha ή shounen fans φυσικά, και το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό, αλλά μαν απ'τη στιγμή που χάνουν σε ρεαλισμό σε ηλικίες χαρακτήρων και σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες, (που οκ μπορείς να πεις πως προσωπικά με απωθούν και είμαι και κολλημένος) για μένα ήδη ξεφεύγουν απ'τη συνολική ποιότητα ενός πραγματικού αριστουργήματος. (το αριστούργημα είναι βαριά λέξη για να το πεις, θεωρώ πως ελάχιστα anime μπορούν να μπουν σε αυτή τη κατηγορία, γιατί υποτίθεται πρέπει να είναι σχεδόν αψεγάδιαστα). Χωρίς αυτό να κάνει τα gundam άσχημα watches βέβαια. Θέμα γούστου είναι όλα. Απλά με το γούστο που έχω, θα προτιμήσω προς το παρόν να δω άλλους τίτλους. Ίσως κάποτε νά 'ρθει και η σειρά του, για την ώρα είναι stalled/dropped. Άλλα όπως ξέρεις ούτε mecha ούτε shounen fan είμαι, ούτε fan μεγάλων franchise γιατί πάντα χάνουν ποιότητα στην πορεία (λογικό είναι), και ακόμη περισσότερο αντιπαθώ τα young chars να κάνουν dominate σε μια σειρά. (για παρόμοιους λόγους ούτε το nge με ξετρέλανε να καταλάβεις) Δεν ξέρω πόσο με καταλαβαίνεις αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Μάρ 15 2010 10:46
Φωτογραφία

Phantom Duck → GhostPrince

Μια χαρά, ησυχία και τάξη. Και ναι, Phantom Blot rules :hehehe:
Μάρ 15 2010 00:44
Φωτογραφία

GhostPrince → Phantom Duck

χαιρετω τον admin ^^ τι γινεσαι μαν? btw nice ava xD
Μάρ 14 2010 22:11
Φωτογραφία

Phantom Duck → Radagast

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ρε άνθρωπε, μην κρίνεις κάτι αν δεν το έχεις δει, τουλάχιστον για μια αποδεδειγμένη και αποδεκτή από ΟΛΟΥΣ όσους την έχουν δει, καλή σειρά. Legend Of The Galactic Heroes δεν είναι, αλλά από την άλλη ποια άλλη σειρά το φτάνει ? ;) Το Zeta Gundam είναι αριστούργημα στον δικό του τομέα, και σίγουρα μια σειρά που αξίζει να δουν όλοι. Τα Gundam δεν είναι τα average mecha shonen anime που παράγει η Ιαπωνία, ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ο τομέας της πολιτικής και η πλευρά των αντίπαλων στρατοπέδων που δεν δείχνει καλούς και κακούς αλλά την ψυχολογία και των δύο (ή πολλές φορές περισσότερων) παρατάξεων .Γι' αυτό και άλλωστε έχουν τεράστιο και αμείωτο fanbase εδώ και 30 χρόνια. Btw το 8th MS Team μάλλον δεν θα σου αρέσει αν δεν έχεις δει την πρώτη σειρά Gundam, επειδή θα έχεις κενά στην ιστορία. Πάντως γνωρίζοντας τα γούστα σου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις Mobile Suit Gundam και στη συνέχεια το Zeta Gundam. Θα με θυμηθείς αρκεί να μην τα δεις προκατειλημμένος. [/SIZE][/FONT]
Μάρ 13 2010 00:05
Φωτογραφία

Night Wizard SealPhantom Duck

Συμφωνώ απόλυτα για το τραγούδι των Ρότινγκ. Μου είπαν να το ακούσω. Το κομμάτι δεν παίζει. Όχι απλά ανατριχίλα. ............................................................
Μάρ 08 2010 18:18
Φωτογραφία

QueenofHearts → Phantom Duck

Το παιχνίδι είναι απλά ότι χρειαζόμουν γιατί είναι πολύ για bitchslapping η κατάσταση για την οποία έχω θυμώσει. Και κανένα ξεμάλλιασμα να είχε.. χαχαχα!
Μάρ 05 2010 02:37
Φωτογραφία

Phantom Duck → zade

ΗOLLY SHIT! Πότε βγήκε 2ο promo βίντεο ? Το παιχνίδι θα τα σπάει όντως, τσέκαρε εδώ το opening [url]http://www.youtube.com/watch?v=WDBMpkarais[/url] . Από τους όχι τόσο γνωστούς χαρακτήρες έχουν ανακοινωθεί οι Ryuga, Juuza και Fudo, χαμός στο ίσιωμα δηλαδή. Στο forum των ΗοΜ διάβασα για τα εναλλακτικά "Dynasty Warriors style stories" που θα έχει το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα στο story του Rei αντί να πολεμήσει τον Raoh θα συμμαχεί με τον Shuu (OMG) και θα τα σπάνε όλα. Για περισσότερα τσέκαρε [URL="http://www.gamecity.ne.jp/hokuto/"]τούτο το site[/URL]. Πρέπει να φτιάξουμε ένα thread να συζητάμε οι Hokuto-καμμένοι.
Μάρ 05 2010 00:32
Φωτογραφία

zade → Phantom Duck

To είδες αυτό ρε ; [url]http://www.youtube.com/watch?v=Uiui2MMgDr4&feature=player_embedded[/url] Πρέπει να τα σπάει πολύ άγρια.
Μάρ 04 2010 22:58
Φωτογραφία

Phantom Duck → Mr. Brightside

Thanks, το Μαύρο Φάντασμα είναι αγαπημένος χαρακτήρας. Ήταν καιρός να βρει το δρόμο του στο adminιλίκι όντας και αυτός Phantom (Blot) XD
Μάρ 03 2010 00:07
Φωτογραφία

Phantom DuckTea-chan

Άκυρο post, τσέκαρε ΠΜ XD
Μάρ 03 2010 00:04