Community Status Updates
Phantom Duck → The Tragic Prince
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]4,5€ το ένα, 244 σελίδες έκαστος. Τα δίνει στην ονομαστική τους τιμή. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου, θα ξαναπεράσω από εκεί σήμερα.[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 11:44
Radagast → Phantom Duck
Thanks για την ενημέρωση ρε τρελέ, το game το έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε (20 απρ), από "CPY" (πλέον το έβαλαν και στο greektracker), βέβαια δυστυχώς δεν δουλεύουν οι bonus πίστες (κάποιο bug κολλάει το game στο "update leaderboard" στο νετ), οπότε μάλλον θα το πάρω από steam να τελειώνω. (απλά βαριόμουν να μπλεχτώ με πιστωτική πάλι). Πάντως το επίπεδο δυσκολίας είναι καλό, κάποιοι γρίφοι είναι πιο δύσκολοι και από braid. Γενικά άψογα καλοφτιαγμένο game, όπως το περίμενα. (είμαι τώρα κάπου στην μέση του 3ου και 4ου κόσμου...)
Apr 23 2010 07:35
The Tragic Prince → Phantom Duck
DO WANT! (an kai pes mia times prwta gt ta oikonomika mou einai ligo perierga teleutaia xD)
Apr 23 2010 02:55
Phantom Duck → Radagast
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Το Winterbottom κυκλοφορεί στο steam για αγορά με 4$ (2,5€). Για τζαμπέ download φαντάζομαι πως θα χρειαστεί λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσει στα γνωστά τορεντάδικα.[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 02:01
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yo, πέτυχα σε ένα περίπτερο κοντά μου την επανέκδοση με τα 7 θαύματα των παπιών και το Σπαθί των πάγων. Τα θες να στα τσιμπήσω ?[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 01:39
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κακίες :P[/SIZE][/FONT]
Apr 16 2010 23:59
The Tragic Prince → Phantom Duck
[Spoiler][IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/Cesoir.jpg[/IMG][/Spoiler]
Apr 16 2010 12:22
Zoro → Phantom Duck
Damn, σε περίοδο εξετάσεων βρήκε να μου τύχει, δεν με βλέπω να προλαβαίνω με μόνο μια μέρα. :sadist:
Thx όπως και ναι 'χει πάντως!
Apr 14 2010 14:14
Phantom Duck → Zoro
Έχω την εντύπωση πως στις 15 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία επομένως μέχρι τις 14 (σήμερα XD) ό,τι κάνεις. Πάντως στείλε κάνα πμ/vm στον Dante να σιγουρευτείς, αυτός έχει τα banners εξ' άλλου ;)
Apr 14 2010 01:44
Zoro → Phantom Duck
Να σε ρωτήσω κάτι Phantom: ο διαγωνισμός με τα banner του site ισχύει μέχρι και τις 12 το βράδυ της 14ης ή 15ης; (δλδ μέχρι την 15η είναι [B]με[/B] ή [B]χωρίς[/B] αυτή τη μέρα; )
Υπάρχει κάποια πιθανότητα να δοκιμάσω κάτι, αλλά και μια μέρα κάνει διαφορά έτσι όπως είμαι στριμωγμένος και είπα να σιγουρευτώ... :P
Apr 14 2010 01:14
Radagast → Phantom Duck
Thanks για το info man, ωραίο sitaki, τα έχω παίξει βέβαια τα πολύ καλά από εκεί μέσα που προτείνουν και έχω ξεμείνει τώρα, αλλά όντως το misadventures φαίνεται φοβερό μακάρι να βγει για pc άμεσα. :)
(Aν βγει σκάσε κάνα pm αν το θυμηθείς, μιας και απέχω λίγο απ' τα games πλέον.)
PS : Nαι το braid εννούσα. Μακάρι να βγαίναν πιο συχνά τέτοια games. (η σαν το machinarium)
Mar 29 2010 03:25
Phantom Duck → Radagast
[QUOTE]Μαζί με το [B]braids[/B] (platform/puzzle) είναι μάλλον με διαφορά τα πιο πρωτοποριακά και απολαυστικά games, που πέτυχα τα τελευταία έτη.[/QUOTE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
Το Braid λογικά θα θέλεις να πεις. Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι. Τσέκαρε [URL="http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=956&page=3"]αυτό εδώ το thread[/URL], έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο στυλ των προηγούμενων. Τώρα περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει το [URL="http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=1223"]Misadventures of Winterbottom[/URL] για υπολογιστή, που απ' ό,τι φαίνεται πατάει στα χνάρια του Braid.Αν δεν το ξέρεις τσέκαρέ το, είναι καλή επιλογή.
[/SIZE][/FONT]
Mar 28 2010 20:32
Phantom Duck → MoBoRoS
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κάτι μου λέει πως μετά το Kaiji έλιωσες το Akagi :hahaha:[/SIZE][/FONT]
Mar 19 2010 00:13
zade → Phantom Duck
Εννοείται ότι θα κατέβω!Κι εγώ έτσι λέω.Θα είμαι όλο το τριήμερο.Πιστεύω θα συναντηθούμε.θα ξαναμιλήσουμε όταν ο καιρός θα είναι εγγύς.Καμμένος ; Εσύ ; Αποκλείεται;
Mar 18 2010 01:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed