Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard SealPhantom Duck

Χρόνια Πολλά αφεντικό :P Να ζήσεις και ότι επιθυμείς :)
Ιούλ 23 2010 03:29
Φωτογραφία

demonicMC → Phantom Duck

Ελα φιλε μου καλησπερα. Σκεφτηκες καθολου την αιτηση που σου εκανα? Προς ενημερωση αν δεν το ξερεις ειμαι ο shadegr απο την eclipse... edit: γραψε λαθος και εκει demonicMC ειμαι σορρυ...
Ιούν 23 2010 11:52
Φωτογραφία

Night Wizard SealPhantom Duck

[QUOTE=Phantom Duck;401733][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Night Wizard Seal, θα σου έλεγα πως το Toward The Terra ξεκινάει πολύ χλιαρά στην αρχή και στη συνέχεια θίγει πολλά ενδιαφέροντα προβλήματα, αλλά αν δεν σου άρεσε ούτε το Crest / Banner of the Stars απλά παράτα τα Sci-Fi, δεν είναι για εσένα.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] I know... and that's what i have done. Το τελευταίο που θα παρακολουθήσω τώρα είναι το Wolf's Rain που το έχω αρχίσει... Πραγματικά, νιώθω δυσφορία όταν τα βλέπω... [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
Ιούν 20 2010 00:13
Φωτογραφία

Phantom Duck → HelenGreece4ever

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Γεια σου HelenGreece και καλώς ήρθες στο forum μας. Έχε υπ' όψιν σου πως τα greeklish (diladi i grafi me agglikous xaraktires) απαγορεύεται διά ροπάλου, γι' αυτό ελληνικά από εδώ και πέρα, ναι ? [/SIZE][/FONT]:hiding_something:
Ιούν 17 2010 18:12
Φωτογραφία

Zem@c → Phantom Duck

[COLOR="Navy"]NA ρωτησω κατι?...παλια υπηρχε ενα τοπικ για κατι βιντεακια γκρεντάϊζερ....ειχε γινει κατι σαν αλυσιδα κτλ.. γενικα υπαρχει αυτο ανεβασμενο σε ραπιντ ?..γτ τα θελω και εγω... ειναι το πρωτο ανιμε που ειδα..και τα σπαει φυσικα[/COLOR]
Ιούν 05 2010 01:36
Φωτογραφία

Phantom Duck → Hellsing

Μην ανησυχείς, το thread σου δεν διαγράφηκε, απλά το συγχώνευσα με το thread για requests που υπάρχει ήδη. Μπορείς να το δεις το post σου και τις απαντήσεις που σου έχουν δώσει, [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=396135#post396135"]εδώ[/URL].
Ιούν 04 2010 12:29
Φωτογραφία

Hellsing → Phantom Duck

Phantom Duck ,καλησπέρα να σε ρωτήσω παλαιότερα υπήρχε ένα θέμα που με βοθούσες σε σχέση με την Claymore,στο προφίλ μου,έκανα και "Topic" αλλά μου το διέγραψαν.Οπότε η ερώητση μου είναι η εξής έχεις κανένα .torrent να κατεβάσω την σειρά Magna να διαβάσω? ολοκληρομένα ?(Έχω δει και τα 26 επεισόδια απο Claymore)
Ιούν 04 2010 12:11
Φωτογραφία

zweistein → Phantom Duck

σου κάνω ένα reminder για ένα pm που σου έστειλα..
Μάι 18 2010 20:56
Φωτογραφία

Phantom Duck → Whitelighter

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Εγώ εν τω μεταξύ δεν έχω παίξει ούτε μισό δευτερόλεπτο το ΡΚ για PS2, αν και πιστεύω πως θα μου αρέσει :P[/SIZE][/FONT]
Μάι 02 2010 01:23
Φωτογραφία

Phantom Duck

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Υay, ευχαριστώ παιδιά. Και ναι, η Ιαπωνία μας έκανε το καλύτερο δώρο, χρόνια μας πολλά Mad_Hatter και λοιποί Γιώργηδες:wooi2:[/SIZE][/FONT]
Απρ 24 2010 01:00
Φωτογραφία

Mad_HatterPhantom Duck

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][QUOTE=] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Τελικά υπάρχει Θεός[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-22/mazinkaizer-skl-original-video-animation-revealed"][COLOR=#495590]Mazinkaizer SKL Anime, Manga, Novel Revealed[/COLOR][/URL] [/SIZE][/FONT] [/QUOTE] [FONT=Arial]Τελικα το καλυτερο δωρο για τη γιορτη μας η ιαπωνια μας το εκανε.[/FONT] [FONT=Arial]Χρονια πολλα συνονοματε :)[/FONT][/SIZE][/FONT]
Απρ 24 2010 00:24
Φωτογραφία

iristellaPhantom Duck

Χρόνια πολλά Παπί έστω και λίγο αργοπορημένα. Ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις και κάθε ευτυχία στο δρόμο σου. Είθε η τύχη του Γκαστόνε και τα πλούτη του θείου Σκρούτζ να σε συνοδεύουν!
Απρ 24 2010 00:08
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Phantom Duck

a nai kai xronia polla
Απρ 23 2010 18:36
Φωτογραφία

monoPhantom Duck

Χρόνια Πολλά παπάκι :33333 Ό,τι επιθυμείς :P
Απρ 23 2010 15:34
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Phantom Duck

Eνδιαφερομαι :P