Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Phantom Duck → ZeLiGa
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nope, δεν έχει τύχει να διαβάσω το Hellblazer, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα. Κάποια στιγμή θέλω να το διαβάσω αλλά είναι και τεράστιο το άτιμο[/SIZE][/FONT]
Μάρ 02 2010 00:36
Phantom Duck → The Tragic Prince
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Λες ? Πολύ πιθανόν σε καμιά Μαύρη Τρύπα πριν καιρό, τι να σου πω :P[/SIZE][/FONT]
Μάρ 02 2010 00:19
The Tragic Prince → Phantom Duck
ασχετο αλλα το κομικ απο το metalzone το είχες ξαναποσταρει καπου καποτε :P
Μάρ 02 2010 00:01
ZeLiGa → Phantom Duck
Να σε ρωτήσω, μιας και διαβάζεις κομικς(υποθέτω ;Ρ), τυγχάνει μήπως να έχεις ρίξει καμιά ματιά στο Hellblazer;
Φεβ 26 2010 15:16
Axx κάτι τέτοια με κάνουν και αναπολώ τις παλιές καλές Κομιξ εποχές...
Φεβ 25 2010 05:44
Phantom Duck → The Tragic Prince
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Από το δεύτερο μέρος του [URL="http://www.wizardsofmickey.com/"]Wizards of Mickey[/URL], ελληνιστί "Ο Άρχοντας των Μάγων". Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι [URL="http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr%2FMS+++16"]και στη χώρα μας[/URL], και είναι μία από τις καλύτερες ιστορίες της νεότερης ιταλικής σχολής.
[/SIZE][/FONT]
Φεβ 23 2010 19:21
omg απο ποιο story είναι η εικόνα του avatar σου? Τι στο κάλο αναβολικά πήρε?
Φεβ 23 2010 17:48
Tea-chan → Phantom Duck
Ναι. Γίνεται μέσω ταχυδρομείου, αν θες. Με ένα φάκελο όπως αυτά που βάζεις τα DVD για τις αλυσίδες. Το έχω δοκιμάσει, είναι μια χαρά. Να σου στείλω στοιχεία και λοιπές πληροφορίες;
Φεβ 17 2010 02:20
Phantom Duck → Tea-chan
Δικό σου, σε εμένα πιάνει χώρο τζάμπα. Τώρα το πως θα στο δώσω είναι άλλη υπόθεση, Θεσσαλονίκη είπαμε μένεις ? :P
Φεβ 17 2010 01:55
Tea-chan → Phantom Duck
[QUOTE]Προσωπικά το όλο στυλ παραείναι γλυκανάλατο και shojo για τα γούστα μου, το αγόρασα δοκιμαστικά ώστε να δω τη δουλειά του Comicworld. Δεν πρόκειται να αγοράσω τον 2ο τόμο όταν με το καλό βγει.[/QUOTE]
TO ΠΟΥΛΑΣ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;
Φεβ 17 2010 01:40
Phantom Duck
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Πωπω, τι αντιδράσεις είναι αυτές, αν το ήξερα θα άλλαζα πιο συχνά σετάκια :kakaka:. Πέρα από την πλάκα έχω να αλλάξω υπογραφή εδώ και 2+ χρόνια, ενώ το αβαταρ παρ' όλο που το αλλάζω συνεχώς, είναι η πρώτη φορά που βγάζω τον Φάντομ από τότε που μπήκα στο forum (4 χρόνια ακριβώς). Απόκριες βλέπετε, είπα να γίνω αγνώριστος :stubborn:
[/SIZE][/FONT]
Φεβ 11 2010 18:57
Tea-chan → Phantom Duck
O Phantom Duck έχει στο σετ του τον Mickey... :dazed: Αλλαξοπίστησες, παπάκι μου;
Άλλαξες και υπογραφή;;;;;;;; :terror2: Ποιός φούρνος γκρεμίστηκε;;;;;;
Πέρα απ'όλα αυτά, το σετάκι είναι λοβ. :kawaii:
Φεβ 10 2010 23:44
Anelis → Phantom Duck
πωω είδα το νέο σετάκι σου, πού το θυμήθηκες το phantom ρε;! το είχα ξεχάσει εντελώς! blast from the past, με έστειλε (..εις αναζήτηση των κουτιών με παλιά μίκυ/μίκυ μυστήριο)
έπος και μεγειές!
Φεβ 10 2010 18:39
iristella → Phantom Duck
OMG και πέρα από το avatar άλλαξες και υπογραφή. Δύο χρόνια είμαι στο forum και αυτό είναι πρωτοφανές! D:
Φεβ 10 2010 18:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται