Community Status Updates
redqueen → Trivia Spitting Monster
ε ρε εχουμε να ριξουμε κατι γελια στο Kakera !!! θα γελαν μεχρι και οι πετρες ...θα το καψουμε !!!!!
ΥΓ καλα το νο6 τοσο χαλια ειναι ??ακομα δν το ειδα...
Mar 09 2012 14:06
redqueen → Harukaze
Omg that one hell of an avatar picture:lovulovu:....απλα respect...ΘΕΑ!!
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ
Mar 09 2012 13:58
John Crabs → redqueen
Τωρα κατεβασω και το secondo passo και τελειωνω και με αυτο το ανιμε. Παντως ενα ειναι σιγουρο, οτι αυτο το ανιμε ειναι μοναδικο στο ειδος του.
Mar 08 2012 22:17
redqueen → John Crabs
καλα οντως αυτη η κλαψα και η υπαρξιακη της κρισης ηταν να λες ''girl pull yourself together'' (αχ αυτες οι γυναικειες γκρινιες)αλλα παλι το τελος ηταν καλο (αν και ηθελα pairing με τν Len )
Mar 08 2012 20:06
John Crabs → redqueen
Ε φυσικα και ηταν ολα τα λεφτα, αν και την πρωτη φορα με εντυπωσιασε λιγο. Αυτο που με νευριασε λιγο (οχι γιατι το εκαναν χαλια, αλλα γιατι δεν ειμαι για τετοιες σκηνες να βλεπω), ειναι η κλαψα της Kaho για το βιολι.
Mar 08 2012 19:30
redqueen → John Crabs
ασε με να μαντεψω απο το la corda (δν πιστευα οτι το εχει δει και κανενας) σου αρεσε πιο πολυ ο Azuma ε ???:hahaha:( τι θεος ο ανθρωπος αυτες οι αλλαγες στον χαρακτηρα του ηταν ολα τα λεφτα!!!)
Mar 08 2012 17:16
redqueen → Napster
μου κανει κατι χαζα και ωρες ωρες μου ερχεται να το πεταξω απο το παραθυρο το πψ γι αυτο δν το εχω τερματισει ...εχει μια γαματη ιστορια και μου κολλαει??? ΕΛΕΟΣ
οσο για τα σπαθια ναι και το Yamato ειναι καλο , και το Rebellion aλλα για μενα η αγαπη ειναι η Redqueen
ολα epic..u ποιο σ αρεσε?
(οντως η Capcom σε κατι τεοια ειναι μανουλα!!!)
Mar 08 2012 14:08
Napster → redqueen
To DMC 3 δεν το έχεις τερματίσει? Είναι το καλύτερο της σειράς, ο Dante εκεί είναι όλα τα yen. Και μιας και μιλάς για όπλα, το Yamato σου άρεσε?
Σπαθί+badass? Δεν το συναντάς συχνά αυτό. Μόνο η Capcom βγάζει κάτι τέτοια. :D
Mar 08 2012 01:26
redqueen → Fallen_Mpougatsa
μα κι εγω ετσι το ξεκινησα αλλα δν εβλεπα να τηρειται και ειπα να το αφησω...
και τωρα τα δυσκολα
Mar 07 2012 16:41
Fallen_Mpougatsa → redqueen
Aρχικά δημιουργήθηκε με στυλ ερωταπάντησης οπότε προσπαθώ να το κρατήσω έτσι εγώ στα δικά μου post.
Mar 07 2012 15:12
:blush2:αντε καλε ..(κι εσυ το ξερεις ? και το προηγουμενο που εβαλα απο εκει ηταν)
κι εγω εσενα για τ ''don't turn your back on me i won't be ignored'' <3
Edit διαβασα τα απο κατω (τι ζωο που ειμαι)
Mar 06 2012 22:16
Fallen_Mpougatsa → redqueen
[QUOTE=redqueen;569135]listen to my voice calling you pulling you out of darkness
hear the devil's cry of sin always turn your back on him[/QUOTE]
I love you που ξέρεις και τους στίχους σ'αυτό το τραγούδι~!
Mar 06 2012 22:12
loollll indeed....οκ για τα spoiler (αντε συννενοηθηκαμε!!!)
Mar 06 2012 21:39
redqueen → Vagelio
καλα κι εγω το κοβω να γελαμε στο αλλο και λογω θεματος... το τζερτζελο θα ειναι ολα τα λεφτα ...προσωπικα ομως θα προσπαθησω να το δω με σοβαρο ματι στην αρχη αν και δν το κοβω να αντεξω (θα περιμενω ομως τα σχολια πς και πς)
Τhanks για το Βrave 10
Mar 06 2012 21:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed