Community Status Updates
redqueen → Harukaze
με εψησες ...θα κανω δικο μου [SIZE=1](πολλοι θα ειναι ιδιοι αλλα δν πειραζει)[/SIZE]
οσο για το nosebleed ειμαι σιγουρη:kill4u:
Mar 11 2012 00:19
Harukaze → redqueen
Ξέρω τι διαλέγω! ;) που να δεις και την πιο προσωπικη μου συλλογη...
*warning: may cause nosebleed*
Mar 10 2012 22:02
redqueen → Harukaze
:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2: Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΜΙΛΑΜΕ!!! αυτο το album εχει απο τα καλυτερα κουκλια μεσα...:kill4u::kill4u::lovulovu:!!!!!κλαιω κλαιω
Mar 10 2012 19:17
redqueen → Trivia Spitting Monster
with tearful eyes ...''Don't worry .... I won't'' (ομως μου εμαθαν ποτε να μην λεω ποτε)
Mar 09 2012 18:39
Trivia Spitting Monster → redqueen
Τότε, το Magikano μπορεί να αποχαιρετήσει έναν ακόμα πιθανό τηλεθεατή! "Bye, redqueen!", σου λέει από μακριά. "Ελπίζω να μην με δεις ποτέ!".
Mar 09 2012 18:35
οΐ οΐ γενικα αν δν παιζουν αγορακια (εστω 1) δν πολυ βλεπω χαρεμ ...θα το δω αν πχ ξεκινησει την ανοιξει γτ το αρχισα αλλα ποτε ολοκληρωμενο (μονο με καλη υποθεση)
Mar 09 2012 18:32
Δεν είναι στο πρώτο επεισόδιο, αν δεν κάνω λάθος είναι ή στο όγδοο ή στο ένατο (και έχει και σούπερ ρόλο στο φινάλε, μην ξεράσω!). Για το πρώτο επεισόδιο η προειδοποίηση θα ήταν: σου αρέσουν τα χαρέμια με τρεις αδερφές μάγισσες (όχι τις [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Charmed"]Χάλιγουελ[/URL]) και μια loli υπηρέτρια που θα γίνει κανονική μάγισσα μόνο αν πάει με παρθένο;
Mar 09 2012 18:26
ααα καταλαβα με το πρωτο επ. θα πω ''AAAA MY EYES !!!!''
THANKS for the warning ... :)
Mar 09 2012 18:14
δν θα τα σιχαθω ποτε!!!!Λατρεια!!!
παντως ειναι οντως σπαστικα τα brainless bishies... ελεος δλδ λιγο IQ δν βλαπτει
με φοβησες με το Magikano ....να το δω η οχι?
Mar 09 2012 18:05
Τώρα που το ξαναβλέπω, το παράκανα! Αν σε πρήξουν οποιαδήποτε στιγμή, πάντως, μου το λες!
Βρε, εγώ είμαι επιεικής! Πέρνα μια βόλτα απ' το thread της σειράς να δεις trolling υψηλότατου επιπέδου! Την κάναν καινούρια την καημένη τη σειρά!
Βρίσκεις, ε; Μα τι άλλα να πω κι εγώ, το έρμο fangirl; Το αγόρι είναι κουκλί, αλλά δεν κάνει άλλο απ' το να κλαίγεται, να παραπονιέται και να το παίζει τσαμπουκάς χωρίς λόγο. Ευχαριστώ πολύ, θα πάω να fangirl-ίσω γι' αυτούς που έχουν και κάτι παραπάνω από ωραία κάπα και ποντίκια ρομπότ για κατοικίδια!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw"]The final countdown[/URL]! (Μην ανησυχείς, θα μάθεις να βάζεις και άσσους στις βαθμολογίες και θα παρακαλάς να υπήρχαν και κουλούρια, καθώς και όλη η κλίμακα κάτω απ΄το μηδέν! Έννοια σου, φτάνει να πέσεις πάνω σε κάτι λουκούμια σαν το Magikano...!)
Mar 09 2012 17:48
καλα τρελαινομαι με τα σεντονια σου <3 ...
μπορω να πω με προετοιμασες ψυχολογικα και παντα θα θυμαμαι την σανιδα της NEOSET!!!
ΥΓ το βλεπω το σκορ να πηγαινει 5 4 3 2 1 ..... χεχε (εγω παλι δν μπορω να βαλω κατω απο πεντε..με τρωει η καλοσυνη βλεπεις)
Mar 09 2012 17:33
Σ' το εγγυώμαι, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας!
Κοίτα, το Νο 6 θέλει να είναι πάρα πολλά πράγματα μαζί, και τελικά δεν τα καταφέρνει πουθενά.
Επιστημονική φαντασία για ένα δυστοπικό μέλλον; Έχει γίνει χιλιάδες φορές, και σίγουρα καλύτερα, μα πάλι θα μπορούσαν να βγάλουν μια καλογραμμένη ιστορία από κει μέσα. Αλλά τίποτα! Το μόνο που μας λένε είναι τα κλασικά και γνωστά: οι ιδρυτές είχαν αρχικά καλές προθέσεις, μα βρήκαν το Ένα Δαχτυλίδι και ζουρλάθηκαν από τη δύναμη και τη δίψα για εξουσία, οι κάτοικοι είναι καλοκάγαθοι κατά βάθος, μόνο αγνοούν όλα όσα συμβαίνουν και είναι αθώα θύματα, οι κρατικοί υπάλληλοι είναι σκληροτράχηλοι γιατί έτσι, μια ομάδα ατόμων ζει έξω απ' την πόλη σε χειρότερες συνθήκες... Επιπλέον, τίποτα απ' τα παραπάνω δεν εμβαθύνεται, είναι μόνο στο φόντο... γιατί έτσι. Επαναλήψεις, διάλογοι που λένε τα ίδια και τα ίδια... Και ό,τι προσπάθεια κάνει η σειρά να αναπτύξει τον κόσμο της πέφτει στο κενό. Να δεχτώ τον δημοσιογράφο που έγινε προαγωγός ή τον ξενοδόχο που μεγάλωσε με τα σκυλιά, αλλά η ομιλία της Safu είναι προσπάθεια να μας δείξεις πώς μιλάνε οι άνθρωποι της Νο 6 ή η Safu είναι ηλίθια; Γιατί κανένας δεν μιλάει σαν κι αυτήν; Πόσο διαφέρουν οι άνθρωποι της Νο 6 απ' αυτούς που ζουν έξω; Μας λένε πράγματα που δεν βλέπουμε καθόλου, και περιμένουν να τα πιστέψουμε.
Ιστορία ενηλικίωσης αγοριού που έρχεται αντιμέτωπο με τη σαπίλα του συστήματος που τον γέννησε; Όχι ιδιαίτερα. Πρώτον, το ίδιο το "σύστημα" δεν μας αναλύεται, άρα δεν γίνεται πιστευτό. (όπως έλεγα στην προηγούμενη παράγραφο) Το ίδιο το αγοράκι, επίσης, απλούστατα, είναι ζαβό. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί φέρεται όπως φέρεται, πώς δικαιολογούνται οι αντιδράσεις του, δεν αναπτύσσεται αλλά είναι λες και όλη η ιστορία αναπτύσσεται γύρω του για να τον βολεύει, η όποια ανάπτυξη είναι προβλεπόμενη... Επισήμως, δεν έχουμε πρωταγωνιστή.
Δεν έχουμε ούτε δευτερεύον cast, επίσης. Όλοι είναι καρικατούρες, ακόμα κι όταν είναι ενδιαφέροντες (όπως ο προαναφερθείς ξενοδόχος -όσο αηδιαστικός κι αν είναι!). Ο δε Nezumi ναι μεν είναι πραγματικά να τον αρπάξεις και να τον κρατήσεις αιχμάλωτο στο σπίτι σου, αλλά άπαξ και αρχίσει να μιλάει, θα το σκυλομετανιώσεις. Τι frienies speeches θα αρχίσει, τι με τι μιζέρια του με την Νο 6 θα σε πρήξει, ο τύπος είναι πιο μονοκόμματος κι από σανίδα που μόλις βγήκε απ΄το εργοστάσιο της ΝΕΟSET. Οι γυναίκες του cast είναι η προσωποποίηση της μιζέριας σε γυναικείο ρόλο, και όλοι οι υπόλοιποι είναι ξεπατικωτούρα απ' το "Εγχειρίδιο του Καλού Δυστοπικού Sci Fi". Πιασ' τ' αβγό και κούρευ' το, δηλαδή.
Αλλά το κυριότερο πρόβλημα της σειράς είναι οι τελείως αψυχολόγητες αποφάσεις της παραγωγής. Γεγονότα συμβαίνουν... γιατί έτσι, η shounen ai (ή μήπως είναι yaoi; Δεν είμαι εξπέρ να ξέρω τη διαφορά, με συγχωρείς!) πλευρά της ιστορίας είναι φαιδρή, το animation είναι ανεξήγητα κακό σε ορισμένες σκηνές, η ιστορία σταματάει για επεισόδια ολόκληρα, τα λογοτεχνικά αποσπάσματα πάρα πολύ θα ήθελαν να είναι έξυπνα...
Το μοναδικό πράγμα που σώζεται είναι η μουσική (που ώρες-ώρες θυμίζει Philip Glass και άλλες δευτεράντζα επιστημονική φαντασία του '70!), ορισμένα designs (που έχουν υπάρξει και καλύτερα) και μερικές σκηνές που από μόνες τους φτιάχνουν επεισόδια, αν αγνοήσει κανείς τα υπόλοιπα τριγύρω. Αλλά αυτά είναι προσωπικές απόψεις! Δοκίμασε να δεις μερικά επεισόδια απ' την αρχή και μερικά απ' το τέλος και δες πώς σου φαίνεται. Να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ ξέρω τι να κάνω με πάρτυ του. Του έχω βάλει 5/10 στο myanimelist, αλλά πιθανότατα θα το κατεβάσω κι άλλο. Μέχρι που θα πάει, ούτε εγώ δεν ξέρω!
Mar 09 2012 15:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed