Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → Vagelio

βρε αυτα τα 12 ειναι τα υπουλα ..γτ λες τι στο καλο κατι θα δουμε και μετα γινεσαι ανθρωπος με τασεις αυτοκτονιας ..και εγω στο τσαφ ειμαι με το συγκεκριμενο αλλα λεω οχι θα αντεξω.. και οντως το manga ειναι πολυ ωραιο αλλα δν εχουν βγει πολλα (εσυ ποσα ξερεις?) ΥΓ fingers crossed οτι το αλλο θα ειναι καλυτερο γιατι αντε (με τη μαφια εννοω) ΥΓ 2 δν θα εχουμε και το Uta no prince sama to 2 φετος?
Mar 05 2012 19:15
Photo

redqueen → OdyMonaxos

das ist richtig.... ε τι να κανουμε ηταν μεταμεσονυκτιος για αυτο μωρε ...xD (οχι οτι υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα ξυλου προς Θεου!!!) ..και ναι και γλεντια και χαρες γαμο δν εχουμε? (στην κυριολεξια ομως) ....τελικα η απο μπουφλα η απο κουφετο θα την βρουμε στο τελος :D
Mar 05 2012 19:10
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Άααααασε ρε, ενώ εσύ;; Γλέντια και συμπόσια και χορούς μας έκανες!!! (άσε που τα κουφέτα της wife μου είναι ολίγον τι καταστροφικά)
Mar 05 2012 19:01
Photo

redqueen → OdyMonaxos

ρε Doc ξερουμε οτι εισαι υπεροχος αλλα μην το λες και σε πνιξουν οι θαυμαστριες ... :P εννουσα οτι παντρευτηκες κι ενα κουφετο δν μας εφερες ...
Mar 05 2012 18:58
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Ναι, ναι, ξέρω, ήμουν υπέροχος, τα κατάφερα θαυμάσια, ευχαριστώ, ευχαριστώ, τα αυτόγραφα μετά γιατί με περιμένουν οι θαυμάστριες. Γιατί συγχαρητήρια ρε; :P
Mar 05 2012 18:55
Photo

redqueen → OdyMonaxos

αντε βρε Congratulations ....!!!!!
Mar 05 2012 18:51
Photo

redqueen → klasobaniera

[QUOTE]Η περιληψη μου θυμισε yu gi oh αξιζει η τριχες σε στυλ mirai nikki,level e,steins gate?(οχι ειδος πλοκη κοινοτυπια τροπος που παρουσιαζεται κλπ)[/QUOTE] τι ακβριβως εννοεις με τα λογια της παρενθεσης ??? ρωταω γτ θελω να σου απαντησω..
Mar 05 2012 18:45
Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

Χεχε για καποιο λογο ηξερα οτι θα ενεκρινες .... xD (αραγε συμπιμτουν τα γουστα μας?) Ευχαριστω πολυ αγαπητη μου....
Mar 05 2012 16:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

Έκανες πολύ καλή αγαπητή επιλογή αντρός αγαπητή μου...τα συγχαρητήριά μου...!
Mar 05 2012 11:10
Photo

redqueen → zennith666

:hehehe::hehehe::hehehe: Genius ειναι το επιθετο μας ...[SIZE=1](εξου αλλωστε και το ''τα μεγαλα μυαλα συναντιωνται'' + ''κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι'')[/SIZE].. we will on the shadows...καρ καρ καρ
Mar 03 2012 23:40
Photo

zennith666 → redqueen

Είμαστε πολλοί και ζούμε ανάμεσα στους κανονικούς ανθρώπους χωρίς να πας πάρουν πρέφα!!! Ku Ku Ku!!
Mar 03 2012 23:20
Photo

redqueen → zennith666

σωπα ..κι ελεγα οτι δν ανηκουν πολλοι σε αυτην την εκλεκτη μεριδα ανθρωπων (φυσικα μαζι με εμενα):D:D
Mar 03 2012 22:04
Photo

zennith666 → redqueen

Μπα άτοπο. Γεννήθηκα χωρίς φλάντζες.Ελαττωματικός you know!!!
Mar 03 2012 21:51
Photo

redqueen → zennith666

Δραματικη εμπειρια .....θα σε κανω να καψεις και φλαντζα στο τελος xD:)
Mar 03 2012 21:42
Photo

zennith666 → redqueen

Ου καλά είσαι.(Φαντάσου ότι πόσο δυσκολέφτικα να το αποκρυπτογραφήσω για να μην μου πέρασε κάν από το μυαλό ότι μιλούσες γι αυτό)
Mar 03 2012 21:24