Community Status Updates
DoB → redqueen
Χαχα κι απ' ότι είδα μας πόνεσε το ίδιο αυτό το επ... Αν δεν δώσουν καλό τέλος θα σκάσωωω!!!
Mar 12 2012 23:19
Harukaze → redqueen
οχι οχι! αλλα τα λατρευω και αυτα.... <3 πολυυυ... <3
γενικα ειμαι πολυ ανοιχτη στις επιλογες μου.
θες να προτεινω κατι πολυ πικαντικο ή κατι πιο απλο για αρχη; :Ρ
Mar 12 2012 20:59
redqueen → Harukaze
καλα ε τι να πω.... μαλλον θα το παμε αντιθετα ..προτεινε κανενα γιατι δν ξερω τι να διαβασω...
καλα βρε αιωνιο fangirl μονo yaoi διαβαζεις? :P
Mar 12 2012 20:57
Harukaze → redqueen
αλίμονο!
τωρα κοιτάω την yaoi συλλογή μου... είναι 3 σελιδες οποτε αν διαβαζεις μάλλον ειναι πιο ευκολο να μου πεις εσυ ποια διαβαζεις.
Mar 12 2012 20:48
redqueen → Harukaze
xexe πς φαινεται η σωστη νοικοκυρα ομως... ποια manga σου?? να δουμε αν εχουμε κανα κοινο...
Mar 12 2012 20:45
Harukaze → redqueen
ωωω κριμα που δεν το βλεπω να μπορούμε να θυμώσουμε μαζι... :Ρ
εγώ μαγειρεύω φασολάκια. (άκυροοοο, το ξέρω)
και κοιτάω αν ανεβηκε καινούριο chapter στα manga μου.
Mar 12 2012 20:33
redqueen → Harukaze
χε μεχρι εκει καταλαβαινω βρε.. νευρα πολλα νευρα απο εκεινο το επ. του Brave 10 !!ακομα προσπαθω να ηρεμησω ... εσυ τι κανεις καλε???:)
Mar 12 2012 20:30
Harukaze → redqueen
τι κάνεις βρε; από καθαρό ενδιαφέρον, no ill intentions.
(βασιλισσα -> redqueen)
Mar 12 2012 20:25
redqueen → Napster
ναι κι εγω δν τα πολυ χρησιμοποιω τα οπλα ..μονο οταν θελω να καθυστερησω λιγο... αλλα σωστα Ebony&Ivory ειναι πολυ ωραια ..ουτε με το Blue Rose εχω ομως προβλημα!!!!! Γενικα επειδη ο Dante επαιρνε και πολλα αλλα δν ηταν απαραιτητα!!
Mar 11 2012 20:55
Napster → redqueen
To Yamato είναι σίγουρα το αγαπημένο μου σπαθί και δεύτερο θα έλεγα το Sparda (Force Edge), απο guns αν και δεν τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ, το Ebony & Ivory.
Mar 11 2012 20:35
Harukaze → redqueen
ελεύθερα ελεύθερα! αν δεν υπηρχαν και ιδιοι τι σοι ιδια γουστα εχουμε; δωσ'του να καταλαβει!
Mar 11 2012 05:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed