Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

μιας και ειμαι ολιγον τι βλημα σε τι αναφερεσαι? γιατι η μνημη εχει φτασει αυτη χρυσοψαρου damnnnnn
Mar 06 2012 21:21
Photo

Vagelio → redqueen

Εντάξει πόσο χειρότερο μπορούν να τον κάνουν, έχει ήδη πιάσει πάτο. Tα scanlation groups έχουν βγάλει μέχρι το 25ο κεφάλαιο σύμφωνα με το baka updates [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=13633"]Baka-Updates Manga - Brave 10[/URL] Στο άλλο που θα βγει το καλοκαίρι ξέρω τουλάχιστον ότι θα είναι lame χωρίς να προσπαθεί να το παίξει cool και χωρίς δήθεν badassίλα. Όπως και ότι θα μπαίνουμε όλοι στο thread και θα γελάμε σαν χαζοχαρούμενα για την απαισιότητά του (αυτό και οι δύο oyaji νονοί είναι που με κάνουν να θέλω να το δω). Με το utapri δεν ασχολήθηκα γιατί μου την δίνουν τα χαρέμια σε σχολικό περιβάλλον. Και δεν είχε oyaji μέσα.
Mar 06 2012 21:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

Δεν πειράζει καλέ! Όχι εμένα τουλάχιστον :Ρ
Mar 06 2012 17:57
Photo

redqueen → klasobaniera

θα περιμενω τς εντυπωσεις σου..:)
Mar 06 2012 12:42
Photo

klasobaniera → redqueen

ok θα τσεκαρω μολις βγει ολοκληρη η πρωτη σεζον :P
Mar 06 2012 07:44
Photo

DoB → redqueen

Couldn't agree with you more... ;) Όσο για την Isanami, αν είναι κάθε φορά που κλαίει να στέλνει στον άλλο κόσμο κι έναν, πάει την βουλιάξαμε τη βάρκα! Την προτιμώ να μοιράζει φάπες δεξιά κι αριστερά, αν και θα σκάσω στα γέλια, αλλά τουλάχιστον θα είναι λιγότερο επώδυνο!
Mar 05 2012 23:01
Photo

redqueen → klasobaniera

κοιτα για τελος δν ξερω γιατι τν απριλιο θα ξεκινησει η 2η season αρα η πρωτη δν θα εχει καποιο ουσιαστικο τελος ...απο πρωτοτυπια καλα παει (εγω δν εχω ξαναδει κατι με puzzle) απο κυριο πρωταγωνιστη δν θα δεις πολλα (εχει εκλαμψεις που και που) και γενικα στα πρωτα 10 παει με τν ιδιο ρυθμο αλλα τωρα τι να σου εμενα μου αρεσε παρα τα ελαττωματαδες 5-6 επ. κι αν ειναι dropαρε ειναι στην κριση σου(hope i helped)
Mar 05 2012 22:49
Photo

klasobaniera → redqueen

αν δεν καταληγει βλακεια με ενα τελος που λες ο οπιοσδηποτε θα το εδινε καλυτερα πωσ δοθηκε αυτο,αν ειναι κοινοτυπο κλπ και αν τα συναθροισεις ολα αυτα αν αξεζει να το δεις
Mar 05 2012 22:42
Photo

redqueen → DoB

καλα αν βγει το βλημα Sadist badass character θα γελαω τρεις μηνες ....βρε αν ειναι να πεθανουν ολοι μα πεθανουν με ωραιο τροπο *fangirl* (if u know what i mean) ο καλυτερος τροπος νια να πεθανεις by far!!!
Mar 05 2012 22:37
Photo

DoB → redqueen

[QUOTE](εκει με το κλαμα ελεγε σκυψε ρε αντε ρε Sanada ποναει το κουκλι...)[/QUOTE]Σκύψε ευλογημένε!:hihi2: Άντε μπας και δούμε άσπρη μέρα! Εννοείται θα το δω μέχρι το τέλος... Φάγαμε το γάιδαρο! Πλάκα θα 'χει να δούμε καμιά Isanami Dark Lady Who Sends Everybody In Hell with an evil laugh (όλα τα περιμένω πια αλλά αυτό θα το γουστάρω). Πρέπει να είναι Ο Yuri, άσχετα τώρα τι θέλει να πιστεύει ο Saizou... Μπα μην ανησυχείς, στο anime τουλάχιστον δεν πρόκειται να τον καταφέρει η Isanami τον Saizou, αν και γουστάρω τις τρελές της προσπάθειες! EDIT: To poll το βρήκα σε μια εικόνα στο youtube που έπαιζε το ending νομίζω από πίσω. Πρέπει να είναι true γιατί το σχέδιό τους ήταν ίδιο με του manga και φαινόταν original.
Mar 05 2012 22:24
Photo

redqueen → Napster

o plz αυτο το 4 το εχω πορωσει οσο δν παιρνει ακομα και τωρα my precious το λεω 100 το εχω παιξει μεχρι και τς διαλογους θα μαθω σε λιγο(αυτον τν κωλογερο)...το 3 ειναι on the road (αυτο το μαλλι του Virgil ολα τα λεφτα ) ...εχω πορωμα με αυτα τα οπλα και πολλα νευρα για την ημερομηνια του 5(Αντε) οπου και καλο σπαθι + badass ειμαι μεσα ...παντως thanks....
Mar 05 2012 22:22
Photo

redqueen → DoB

ετσι ρε το RokuroxYukimura και εγω το περιμενω πς και πς.:kill4u::kill4u: Ειχα κατι ελπιδες με το σημερινο επ.αλλα ακομα τπτ ....(εκει με το κλαμα ελεγε σκυψε ρε αντε ρε Sanada ποναει το κουκλι...) δν θα εγκαταλειψω μεχρι το τελος (ελπιζω ουτε κι εσυ) ..για το Saizo-Yuri αλλη πικραμενη ιστορια...με την αλλη θα καταληξει και θα μας την αφησει και genderless την Yuri καλα κι αυτο με το reputation poll ηταν ολα τα λεφτα ....
Mar 05 2012 21:57
Photo

DoB → redqueen

Κι εγώ το δικό σου! Όλοι οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες τους αλλά εμείς σταθερά! Άντε να βγει κανένα doujinishi Saizou x Yuri, Yukimura x Rokuro (master and faithful servant fetish FTW!) γιατί μας έχουν πεθάνει στο υποννοούμενο... Θέλω να δω action!!!:nbleed:
Mar 05 2012 21:47
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Μπες σκάιπ και πες αν σ' άρεσε
Mar 05 2012 21:34
Photo

redqueen → DoB

θα στην πω την αληθεια καθε δευτερα το περιμενω πς και πς το ποστ σου στο Brave 10 ..μιας και τα δυο μας μιλαμε εκει μεσα xD
Mar 05 2012 21:04