Community Status Updates
redqueen → Harukaze
κι εγω θελω reborn!!damn!:nanteee:
μαλωσε με, δειρε με γιατι τωρα το διαβαζω το homework...:tensai::madtodeath:
με το κουταλακι θα με μαζευουν σε λιγο ... εχω χαζεψει μιλαμε :Crying2:
πολυ πραγμα εκει μεσα ...πιστολιδι ,δολοπλοκια που το μυαλο δν την επεξεργαζεται αφου ολο αλλου παει (αν με καταλαβαινεις), ειναι και το κουκλι :nbleed::nbleed::zetsubou:
οχι αλλο καρβουνο!!!!
Mar 21 2012 22:55
Harukaze → redqueen
τι να κανουμε κι εμεις... εδω βλεπω reborn.
εσυ διαβασες το homework που σου εβαλα χτες? :benkyou:
Mar 21 2012 22:43
redqueen → Kalamaris
[SPOILER]ε κοιτα την Lust δν την χωνεψα.. ηταν μια υπουλη γυναικα που παραλιγο να σκοτωσει τς αλλους! ο Gluttony (τν ξεχασα να σου πω) στο τελος που εκλαιγε τν λυπηθηκα μωρε, τν Wrath οχι καθολου στο τελος (ισως λιγο επειδη αγαπουσε υποθετω την γυναικα του), τν Pride ηταν επικο γκζανι αλλα σπαστικο ωρες ωρες,τν Sloth απλα με την φραση του τν πηγα για αυτη την τεμπελια, o Envy μονο για εκεινη τι στιγμη αξιζε οκ εκει κι εγω ειπα το καημενο μωρε αλλα σε ολο το υπολοιπο (θανατος Hughes ) ηταν μακρια κι αγαπημενοι.. οσο για τν Greed η λατρεια μου :lovulovu:και το δηλωνω δν υπαρχει αυτος σε συνδιασμο με τν Ling οπως προειπα ..
χμμ τλκ ισως τς συμπαθησα καλε.. xD[/SPOILER]:hihi2:
Mar 19 2012 20:19
Kalamaris → redqueen
[SPOILER][QUOTE]υπηθηκα λιγο τν Envy οταν πεθανε στο τελος αλλα χωρις πολλα πολλα...[/QUOTE]
Hidooiiiii Εγω ρε ειχα παθει εβδομαδιαια καταθλιψη.Εκει που παιζαν απο πισω ολες οι φρασεις που ειχε πει που παλαιοτερα της επερνες ως απλη επαρση αλλα τωρα βλεπεις τι σημαιναν στ'αληθεια ηταν για μενα απο τις πιο θλιβερες σκηνες ολων των εποχων.
Εγω παντως τις αμαρτιες τις λατρεψα:lovulovu:[/SPOILER]
Mar 19 2012 19:40
redqueen → mono
χεχε ευχαριστω :):D... υπουλο pc ... ναι κι εγω καταθλιψη ειχα παθει *sniff*
Mar 19 2012 18:43
redqueen → mono
σορρυ .. μου εκανε ποστ απο μονο του ... τωρα το τελειωσα και εβαλα και σποιλερ!!! ευχαριστω!
Mar 19 2012 18:34
mono → redqueen
Πρόσεχε λίγο με τα spoilers βρε :P Έβαλα spoiler tag στο ποστ σου στο fmab thread. Μόνο στα latest episode/latest chapter threads ποστάρουμε χωρίς spoiler tags.
[SIZE=1]*Kαι μένα εκείνος ο θάνατος στην αρχή με έριξε στα πατώματα :zetsubou:[/SIZE]
Mar 19 2012 18:28
redqueen → Kalamaris
:Crying2::zetsubou::run: ΟΜG !!! θα πεθανω!!!..... καταλαβα θα εχω τν πακο ετοιμο.... ευχαριστω για την προειδοποιηση:sadist: (και δν τα μπορω κατι τετοια *κλαψ*)
Mar 16 2012 23:44
Kalamaris → redqueen
Απο καταθλυπτικους θανατους αλλο τιποτα η σειρα.Δεν θελω να σποιλαρω τιποτα αλλα οταν δεις το επεισοδιο 54 να εχει προχειρα πολλα πολλα χαρτομαντηλα.
Mar 16 2012 23:41
redqueen → The Tragic Prince
what??? τι κακο εκανα ?? εγω ειπα την αποψη μου μεσα βαση αυτα που ξερω ..δν ειπα οτι δν ειμαι ελλειπης! και εμενα σαν concept το umineko μ αρεσε αλλα το αλλο το ειδα καλυτερα ... αν ειναι τοσο κακο ... δωσε μου καποιο link για το novel για να σχηματισω καλυτερη αποψη !!! μην με αποπαιρνεις κατευθειαν:(:(
Mar 14 2012 18:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed