Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → Harukaze

ασε ασε ... τοσα revive ουτε οταν επαιζα ποκεμον !!!! δν θελω να φανω ασχετη (συγχωρεσε με ) αλλα αυτος ο μπλε-μαλλης απο που ειναι (με τρωει η περιεργεια!)
Mar 22 2012 22:25
Photo

Harukaze → redqueen

στο manga μιλας ετσι? εχεις να πεθανεις πολλες φορες ακομα... :rip: θα σου ερχονται οι συγκινησεις συννεφο...
Mar 22 2012 22:23
Photo

redqueen → Harukaze

γενικα μιλουσα (υποθεση κτλ) αλλα και αυτη η αποψη με καλυψε xD!!! ΥΓ αυτος ο μακρυμαλλης με εχει πεθανει !!!
Mar 22 2012 22:13
Photo

Harukaze → redqueen

χμμ για τι καλο ψαχνεις ακριβως να σε διαφωτισω... αν μιλας για τον ανδικο πληθυσμο του reborn εχει αρκετα καλα αλλά θελει να ωριμαζουν λιγο ακομα.
Mar 22 2012 22:10
Photo

redqueen → Harukaze

ε σε κανα μηνα θα το τελειωσεις !!!! ασε σε νιωθω στο διαβασμα ..βουνο εχει μαζευτει...:nanteee: μας βλεπω και τς δυο .εσυ να παιδευεσαι με το Reborn ( εχει τπτ καλο?:kill4u:) και εγω με το soul eater (αν καταφερω να το αρχισω ποτε!!)...:Crying2: [SIZE=1]Διαφορα στα επ. αλλα δν πειραζει χεχε[/SIZE]
Mar 22 2012 22:03
Photo

Harukaze → redqueen

αα πολυ αρχες ακομα... κοντευω την 20αδα. εχω πηξει λιγο με το διαβασμα...:unlucky: αλλά δεν τα βαζω κατω!:8):
Mar 22 2012 21:56
Photo

redqueen → Harukaze

I believe in you .. You can do it... :hero: (σε ποιο εισαι απο περιεργεια ?)
Mar 22 2012 21:51
Photo

Harukaze → redqueen

το εχω βαλει σκοπο να το τελειώσω! εδω εχω τελειώσει naruto, one piece και bleach, 200+ ψωροεπισόδεια δεν θα με βάλουν κατω! FIGHT OOOOON!:ballumad:
Mar 22 2012 21:44
Photo

redqueen → Harukaze

of course:kill4u: .. βρηκα χρονο και ειπα να συνεχισω αυτο που αρχισα.....:joyful: μακαρι να προλαβω και τπτ αλλο xD κολλημα με το reborn ε ???? :hihi2:
Mar 22 2012 21:40
Photo

Harukaze → redqueen

Ohoho... ολοζωντανη... για την ακρίβεια δεν είμαι απλα ζωντανή, είμαι reborn! τι manga αγγελούδι μου? τα ..... δικά μας? :hehehe:
Mar 22 2012 21:34
Photo

redqueen → Harukaze

look who's talking !!! ναι ειμαι ζωντανη και διαβαζω μανκα ..Εσυ????
Mar 22 2012 21:30
Photo

Harukaze → redqueen

Που είσαι fangirl? ζεις?
Mar 22 2012 21:23
Photo

Harukaze → redqueen

αντε καληνυχτα μικρο μου... ξεκουρασου γιατι αυριο θα σε παιδεψω παλι.:slash: bye bye!
Mar 21 2012 23:37
Photo

redqueen → Harukaze

οχι ετσι πρεπει να σκληραγωγηθουμε λιγο!!! ετσι σε θελω δυναμικη να μην υποκυπτεις στα παρακαλια! (οπως καταλαβες σημερα δν παω καθολου καλα xD)....:hahaha: YΓ πς θα αντεξουμε και τα χειροτερα:kill4u:?!? Get ready ... i'm exhausted senpai!!! μετα απο τοσο πραγμα(πλακιτσα) Οyasumi nasai!!!:gn2::gn2:
Mar 21 2012 23:34
Photo

Harukaze → redqueen

αχου αχου κατι εχεις εσυ σημερα... μηπως σε πιεσα πολυ? το παρακανα και λυγισες τελικα???
Mar 21 2012 23:23