Jump to content

Community Status Updates

Photo

Harukaze → redqueen

αα τοσο καλα... συλλυπητήρια... ακυρο: βγήκε το καινούριο inuxboku! ειναι τοσο καλοοοοο....<3 πρέπει να το δεις!
Mar 23 2012 00:12
Photo

redqueen → Harukaze

no money.... no συμμετοχη....και το ονειρο βουλιαξε στην αγριεμενη θαλασσα.... καταραμενη οικονομικη κριση!!!!
Mar 22 2012 23:46
Photo

Harukaze → redqueen

ωωω κριμα ρε... γιατι ετσι?
Mar 22 2012 23:38
Photo

redqueen → Harukaze

τα απανωτα χτυπηματα της μοιρας δν λενε να σταματησουν και ετσι βρηκαν τραγικο θανατο δυο fangirls ..:) αληθεια ομως ολα τα χαζα φετος επεσαν (φαντασου ουτε εκδομη πηγαμε !!)
Mar 22 2012 23:36
Photo

Harukaze → redqueen

αφου βρηκε να πέσει Κυριακή! αν ειναι δυνατον... ακομα και οι εθνικες εορτες να μην μας καθονται γαμωτο...
Mar 22 2012 23:30
Photo

redqueen → Harukaze

απο τα καλα του να εισαι μαθητης ...... ε καλα οι ακαρδοι ουτε 25η δν θας σας αφησουν να ξεκουραστειτε?? nice one και με νοημα !!!
Mar 22 2012 23:20
Photo

Harukaze → redqueen

που ειναι η καλες εποχες που ισχυε ακομα το 3ημερο... εμεις προφανως δεν εχουμε γιορτες. και ναι! ειμαι τρελη επιστημονας! muhahaha...!:mafia: το Harukaze σημαίνει άνεμος της άνοιξης και είναι από bleach το τωρινό opening. τίτλος τραγουδιου δλδ, αλλά εμένα μου άρεσε το νόημα του σαν λεξη.
Mar 22 2012 23:17
Photo

redqueen → Harukaze

χεχε τα μαρτυρια ενος χημικου i guess !!! κοιτα σκεψου οτι εχεις δυναμη στα χερια σου ( δν μπορουν να σου πουν οχι!!!) εγω σκεφτομαι το 3ημερο που ερχεται .... ΕΞΟΔΟΣ!!! το θεμα ειναι οτι πιο πολυ θα κουραστω και δν ξερω αν αντεχω ..... και δν θα λιωσω κιολας ... δικοπο μαχαιρι ! ΥΓ δν σε ρωτησα αλλα το ονομα απο που το πηρες ???
Mar 22 2012 23:13
Photo

Harukaze → redqueen

κουραση... εχω και εργαστηριο αυριο... μονο που το σκεφτομαι ζαλιζομαι. εχω φαει τοσα χημικα που νιωθω σαν κινουμενο βιολογικο οπλο... :zombie: εσυ?
Mar 22 2012 23:03
Photo

redqueen → Harukaze

Ι freaking know!!!:wth2::damn:θα παω ειτε απο λιωσιμο ειτε απο τρεχαμενη μυτη !! (ΑΣΧΕΤΟ) ->χεχε γενικα τι νεα ??
Mar 22 2012 22:56
Photo

Harukaze → redqueen

βοήθεια σου κοπελια! βαλε σειρά γιατί δεν ξεμπλέκεις ευκολα....
Mar 22 2012 22:49
Photo

redqueen → Harukaze

αχ βρε πς με ξερεις :hahaha:....για το καλοκαιρι (θα τελειωσω ρε που θα παει) εχω στο προγραμμα Bleach !! Reborn!! D.Gray Man!! Gintama !! και ο Θεος βοηθος ειναι και μικρα ολα ....
Mar 22 2012 22:41
Photo

Harukaze → redqueen

να αρχισεις bleach. θα εχεις δωρεαν οφθαλμολουτρο σε κάθε επισόδειο... θα σου αρέσει αγρια, το βλέπω...
Mar 22 2012 22:36
Photo

redqueen → Harukaze

τι εννοεις να το σκεφτω ... δν σε πιανω αγαπητη μου...
Mar 22 2012 22:31
Photo

Harukaze → redqueen

είναι ο (υπερτατος) Grimmjow από το Bleach... έρωτας... καλα με όλους έρωτας στο bleach. ασε εσυ μην το δεις θα πεθάνεις απο nosebleed. παντως αξιζει, σκεψου το...
Mar 22 2012 22:30