Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → OdyMonaxos

εε καλα που θα με λυποσουνα !!!:)
Mar 26 2012 18:00
Photo

Night Wizard Seal → redqueen

Πραγματικά κι εγώ το έχω απορία. Και τρεμοπαίζει κιόλας αυτό. Μιλάμε για την τρελή, την υστερική! Αυτή πρέπει να τις τρώει και να της αρέσει και να θέλει κι άλλο. Δεν εξηγείται αλλιώς! :P
Mar 26 2012 17:59
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Καταλαβαίνω, κι ο πατέρας μου το ίδιο πέρασε. Αλλά δεν θα σε λυπηθώ για κάτι τέτοια!!!!
Mar 26 2012 17:57
Photo

redqueen → Night Wizard Seal

ετσι ολοκληρο γκρουπ να κανουμε να παμε στον μονοφθαλμο!!!:) (μα γτ ειναι ετσι ??)
Mar 26 2012 17:56
Photo

Night Wizard Seal → redqueen

Να την τσουρομαδήσεις τη μάνα του Killua. Άμα με θες συνεργό σου, έρχομαι! :P
Mar 26 2012 17:54
Photo

redqueen → OdyMonaxos

αα κι εσυ καλα εισαι !!! λαθος τρομερο ,ασυγχωρητο (περιμενω τιμωρια!) .. μου ειπαν οτι εχω βρογχιτιδα και μου εδωσαν ολοκληρο φαρμακειο!! ελεος ουτε σχολειο δν μπορω να παω!! θα μπω .θα μπω !!!
Mar 26 2012 17:30
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Καλά ρε έχεις αρρωστήσει και δεν λες τίποτα στον θεράποντα γιατρό σου;; Δεν επιτρέπεται αυτό, θα στις βρέξω μέχρι να συνετιστείς. Όχι πως ήμουν και πολύ καλύτερα εδώ που τα λέμε :P Τι έχεις και πως θα το θεραπεύσουμε;; Μπες σκάιπ το βράδι ρε.
Mar 26 2012 17:26
Photo

redqueen → OdyMonaxos

λιωσιμο στο σπιτι λοφω αρρωστιας γ@μω την τυχη μου .. εσυ doc?
Mar 26 2012 17:24
Photo

redqueen → DoB

οχι οχι μην το μελετας και βγουν παιδια του .. (ναι ουτε και εγω το πολυκαταλαβα αλλα απο το nosebleed δν με πολυ πειραξε!!!) ... α στο brave 10 οταν ειδα εκεινα τα 2 πρωτα λεπτα ηταν ιδεα μου η το yaoi εφτασε στα υψη? (κραταμε να σε κρατω!!)
Mar 26 2012 17:24
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Τι γίνεσαι ρε μούτρο;;
Mar 26 2012 16:59
Photo

DoB → redqueen

[QUOTE]@DiamondsofBlood Epic comment is Epic!!!![/QUOTE]Αwww, thank you so much!:blush2: Πάντως δεν το πολυκατάλαβα αυτό με τους πολλούς Shoushi. :hmmm: Yποτίθεται πως όλοι όσοι έχουν κληρονομήσει το αίμα της Αλεπούς έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά; Ή μπας και είναι τα παιδιά του; (Oh God please no!:terror2:) Τόσο πολύ που επιδιδόταν στο άθλημα δε θα μου έκανε εντύπωση ούτε καν ο αριθμός...
Mar 26 2012 16:50
Photo

Harukaze → redqueen

καλα έχει ένα φινάλε all the money! αφού εβαλα να ξαναδω την σκηνη μετά απο μερικά δευτερολεπτα. πολύ μεγαλείο για μονο μια φορα... ετοιμασου!
Mar 23 2012 00:47
Photo

redqueen → Harukaze

οχι δν το ειδα ακομα γτ αργει αυριο!!!! κατι τετοια πς μου αρεσουν μιλαμε..... θα εχουμε συγκινηση ε ? (μονο εγω να περιμενω πιο πολυ σαδιστη Soshi αραγε x Sadist x Natsume?).δν ειναι κουκλι με τα γυαλια !?!?!
Mar 23 2012 00:36
Photo

Harukaze → redqueen

εννοείται! θα έχανα εγώ τετοιο anime??? το είδες? αχ... συγκίνηση...
Mar 23 2012 00:31
Photo

redqueen → Harukaze

:tensai: ηδη το τορρεντ ειναι ετοιμο ... Soshi.....chotto matte kudasaiiiiiii.... (οχι και οτι οι αλλοι πανε πισω ):lovulovu: δν ηξερα οτι το βλεπεις !!!
Mar 23 2012 00:23