Community Status Updates
Yuki-chan → metalmusicmaniac
Οχι δυστυχος δεν ηραθα αλλα ηθελα πολυ.. ;) τωρα αμα ειδες ενε κοριτσι με μεχρη τον ομω μακρια μαλλια με φουστα μποτες και μπολερο οπως και καπελο καφε......τοτε η επιθημεια μου να ερθω ,μετατραπηκε σε ειδολο με σαρκα και οστα πηρα την μορφη μου και πραγματοποιηθηκε.. :) Δηστυχος δεν υπηρχε κανενας να ερθει μαζι μου .. :C
Oct 03 2011 14:14
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Mια χαρά ήταν, διασκεδαστική! Γιατί ανέβηκες level?
Oct 02 2011 22:15
metalmusicmaniac → Yuki-chan
Τελικά ήρθες χθες??? Νομίζω πως σε πήρε το μάτι μου αλλά μιας που δεν σ'έχω ξαναδεί :P δεν κατάλαβα με σιγουριά αν ήσουν εσύ
Oct 02 2011 12:23
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Ελπίζω να σου άρεσε η χθεσινή συναυλία! Έχουμε κάνει και καλύτερες αλλά πρώτη φορά παίζαμε τόσα συγκροτήματα μαζί. Πάντως ανέβηκα level έτσι :P
Oct 02 2011 12:19
leonardo → metalmusicmaniac
Hey metalmusicmaniac, sup?
Δεν κολλάω στο είδος, παίζω ότι μου κάνει κέφι. Καλά δεν θα ρωτήσω τι είδος παίζεις εσύ hehe.
:drink:
Oct 02 2011 03:45
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Μόλις γύρισα από την πρόβα και σε 10 λεπτά φεύγω για soundcheck. Λοιπόν, το τέταρτο και τελευταίο τραγούδι που θα παίξουμε (μετά από πολλούς καυγάδες και διαβουλεύσεις μιας που ο χρόνος μας πάνω στη σκηνή είναι περιορισμένος) φέρει τον τίτλο [B]MY FALLEN ANGEL. [/B]Οπότε be ready γιατί μέσα στα 5 άτομα (:P) που θα το αφιερώσω μπορεί να'σαι και εσύ :D
Oct 01 2011 14:59
Maffy → metalmusicmaniac
Χαχα xD Κάθε φορά που έρχομαι κοιτάω αλλά συνήθως είτε κανένας δε στέλνει είτε είναι σχόλια για μένα και λέω να περιμένω για ένα κανονικό reply με screenshot! xD Πάω τώρα!
Sep 30 2011 17:39
metalmusicmaniac → leonardo
Yeah, βρήκα κι άλλον που να ασχολείται με μουσική. Δεν ξέρω τι είδος παίζεις φίλε αλλά you can check this out [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=150[/url]
Sep 30 2011 15:16
metalmusicmaniac → ryu
You don't need to worry. Δεν παίζω πρώτη φορά live και γενικά (έτσι μου λένε τουλάχιστον) είμαι πού άνετος πάνω στη σκηνή. Btw, εσένα δεν σε έχω ρωτήσει αν θα'ρθεις , gomenasai!!!
Πιστεύω όλο και κάτι θα'χει πάρει το μάτι σου για το μέρος, την ώρα κλπ?
Sep 30 2011 14:47
metalmusicmaniac → Maffy
Hey, what's goin' on! Γιατί δεν ποστάρεις καινούριο desktop, χαλάς τη φήμη σου έτσι :P
Sep 30 2011 14:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed