Community Status Updates
Kamui → metalmusicmaniac
Πλάκα πλάκα καλούτσικα πήγε η πρόβα.
Όντως μ@λ@κιζόντουσαν τη μία απο τις δύο ώρες και εγώ δεν ήξερα που παν' τα τέσσερα σε σύγκριση με τους άλλους, (άλλα μου είχε πει ο πιανίστας και άλλα είχα καταλάβει, άσε που ο καθένας ήξερε το κάθε τραγούδι με διαφορετικά ακόρντα) αλλά σιγά σιγά τα βρίκαμε και έδεσε καλούτσικα ένα κομμάτι.
Τουλάχιστον προς το παρόν μένω στο γκρουπ, κι ας είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος του συγκροτήματος.
Στη jazz εξάλλου ο ρόλος του κιθαρίστα είναι ο λιγότερο σημαντικός, οπότε αν δεν καταφέρω να βγάλω solo της προκοπής, απλά θα είμαι βοηθητικός με ακορντάκια μέχρι να πάρω μπρος.
Αυτοί πάντως σκοπεύουν μέσα σε 1-2 μήνες να πάμε για live οπότε με βλέπω να λιώνω στην εξάσκηση αυτές τις εβδομάδες.
Oct 09 2011 17:55
Yuki-chan → metalmusicmaniac
Ειναι απο οτι καταλαβα 6:00 ωρα στη Καμαρα.. ^^
[B]ANIME COFFEE TIME (THESSALONIKI)[/B]
[URL="http://www.facebook.com/pages/Kamara/119225914821340"]Kamara[/URL]Θεσσαλονικη
Sunday, October 9 · 6:00pm - 10:00pm
Oct 09 2011 13:19
Σημερα εχει Anime meeting στις 15 ειναι art meeting απο οτι ξερω ....^^
Oct 09 2011 13:05
metalmusicmaniac → Yuki-chan
Έχει σήμερα anime meeting??? Εγώ ξέρω οτι είναι 15 Οκτωβρίου.
Χρήστος, το όνομά μου :)
Oct 09 2011 11:33
Να σου πω...σημερα θα πας στη καμαρα στο Anime meeting? εγω θα παω...Α!ποιο ειναι το κανονικο σου ονομα επι την ευκερια.. ? ^^ Εμενα ειναι Μαρινα.. :P
Oct 09 2011 10:18
metalmusicmaniac → Fwtis animelover
Χρόνια πολλά μεγάλε Φωτάρα!!!! :hbd:
Btw θα πας magic σήμερα???
Oct 08 2011 09:23
metalmusicmaniac → anka1610
Καλοσώρισες! Χαίρομαι να βλέπω μέλη στην ηλικία μου να κάνουν join εδώ, είμαστε σχετικά λίγοι οι κάτω των 16! Τέλος πάντων, I hope you like Clannad, Kaichou wa Maid-sama και Ano Hana! Τα έχω δει και τα τρία και μου άρεσαν αρκετά!
See you around :)
Oct 06 2011 17:34
metalmusicmaniac → Kamui
Πιστεύω οτι θα είσαι αρκετά άνετα! Α και η δουλειά θα βγει αρκεί να μην μ***κίζονται οι φίλοι σου μες στο studio και χάσετε τζάμπα την ώρα σας.
Oct 06 2011 15:27
Kamui → metalmusicmaniac
Καλά δε νομίζω να έχει τίποτα το ιδιαίτερο.
Μπαίνουμε, έτοιμοι ενυσχητές κλπ, μου φτιάχνουν ρυθμίσεις γιατί εγώ είμαι άχρηστος, και αρχίζουμε να παίζουμε.
Αμφιβάλλω για το τι δουλειά θα καταφέρουμε να βγάλουμε μέσα σε δύο ώρες και με μένα να παίζω με άλλους πρώτη φορά αλλά ελπίζω να τα πάμε μια χαρά.
Σάββατο εξάλλου έχω και μάθημα οπότε θα είμαι προετοιμασμένος.
Oct 06 2011 15:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed