Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Όχι δεν έχω ξαναπαίξει ούτε ξέρω πως είναι, αλλά θα μου δείξουν οι άλλοι. Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι οτι θα πρέπει να πληρώσει ο καθένας μας 5 ευρώ για 2 ώρες. Talk about some serious thievery.
Oct 06 2011 15:19
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Καλή τύχη σου εύχομαι! Btw πιστεύω έχεις ξαναπάει σε studio και ξέρεις πως είναι? Αν ξέρεις τα κατατόπια μπορείς να κάνεις την πρόβα παράδεισο! Πάνω από όλα διασκέδασέ το ;)
Oct 06 2011 15:16
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Thanks. Πάλι καλά που είναι κι αυτές οι καταλύψεις και περνάμε κανα γενέθλιο τις προκοπης.:hahaha: Βtw την κυριακή θα πάμε σε studio με τα παιδιά για jazz πρβα. Τελικά ξέμειναν απο κιθαρίστες και θα με δοκιμάσουν.
Oct 06 2011 15:11
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Χρόνια πολλά φίλε μαλλιά! :)
Oct 06 2011 14:57
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

ΧΑ ΧΑ Nevermind :P
Oct 04 2011 19:33
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

οχι δεν σου φενεται η σιζιτηση εχει οντος ξεφιγι... :P
Oct 04 2011 12:56
Photo

lol η συζήτηση έχει ξεφύγει ή μου φαίνεται? :P
Oct 04 2011 11:37
Photo

:P [SPOILER]Αχουυυ! Το κα'ι'μενο το παιδι...:P Δεν πηραζει ...το ονοματακι δν το'μαθες? :S ετσι εσυ φιλας κοπελιες διχως να γνωριζεις τα ονοματα.... πωπω....καλε ..εσυ εισαι επικηνδυνος.. XD[/SPOILER]
Oct 03 2011 20:20
Photo

Υποτίθεται οτι αυτή είναι η δουλειά τους :P [SPOILER]Δεν πρόλαβα τίποτα άλλο γιατί μετά πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου για μετα-συναυλίας γλέντι και έπρεπε να φύγω :smokingg: :P [/SPOILER]
Oct 03 2011 19:30
Photo

Α! καταλαβα βολοδερνωτεμπελοσκυλα ^^ [SPOILER]Ο_0 WHOOT??!!! ΜΟνο γλωσσοφιλα... πφφφ... :P[/SPOILER]
Oct 03 2011 19:14
Photo

Γιατί νομίζεις ο οργανωτής την κάλεσε :P, μόνο της είδε οτι γινόταν συναυλία και ήρθε. Αυτοί οι φωτογράφοι απλά βολοδέρνουν στην πόλη με μια κάμερα και κυνηγάν από ''μεγάλα λαβράκια'' εως συναυλίες νέων συγκροτημάτων που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. [SPOILER]Με τη κοπελιά έπεσαν μόνο κάτι γλωσσόφιλα και τίποτα παραπάνω :P lol[/SPOILER]
Oct 03 2011 18:35
Photo

Βρε,το main point δεν ειναι αμα ηταν ομορφη η κοπελια ...τι εγινε μετα ειναι... :P anyway κανεις την διαφορα οντος..εγω απλα παιζω οταν μπενω :P τωρα για την φοτογραφο δν θα επρεπε να ρωτησεις την οργανοση?? :S
Oct 03 2011 18:32
Photo

Μια χαρά είναι και το unusual. Όμορφη η κοπελιά, μην ανησυχείς ;). Όσο για φωτογρεφίες, όσο τραγουδούσα είδα μια δημοσιογράφο με επαγγελματική φωτογραφική που τράβηξε κάμποσες, τώρα που τις ανέβασε και πως την βρίσκω αυτήν για να μου τις δώσει :hmmm:, παρεπιπτώντος, το ίδιο έγινε και στο προηγούμενο μας live το Σεπτέμβριο, τράβηχτηκαν πολλές φωτο αλλά που πήγαν ??????:hmmm:????? fb δεν έχω, κάνω τη διαφορά όπως μου λένε οι φίλοι μου.
Oct 03 2011 18:18
Photo

γενικος ντυνομαι λιγο περιεργα...unusual αμα θες.. ^_^ ομορφη η κοπελια.. ? ;) υπαρχουν τπτ φοτογραφιες απο το event? Α! εχεις fb?
Oct 03 2011 16:53
Photo

Βασικά είδα ένα κορίτσι στην ηλικία μου να κάθεται μόνο του και να κοιτάει τριγύρω σαν να ψάχνει κάτι. Πάντως αν κάθε φορά που βγαίνεις ντύνεσαι κάπως έτσι δε θα δυσκολευτώ καθόλου να σε αναγνωρίσω :P
Oct 03 2011 15:12