Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Δεν το σνομπάρω απλά λέω οτι ποτέ δεν θα το εκανα. Βασικά πρώτη της επιλογή είναι Rukia αλλά επειδή αλλάζει γνώμη κάθε τρεις και λίγο δεν μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Πάντως για τιμές δεν έχει πρόβλημα, το χρήμα ρέει άφθονο για αυτήν (γιατί όχι και για μένα :nanana:). Thanks πάντως και θα δούμε τι θα κάνουμε από 'κει και πέρα
Sep 29 2011 13:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

To μόνο μαγαζί που ξέρω εγώ είναι το Cine shop το οποίο βρίσκεται πλατεία Ναυαρίνου, πάνω πάνω αλλά είναι ακριβούτσικο. Πάντα μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας γιατί εντάξει, δεν το λες ότι έχει και φοβερή ποικιλλία και λογικό είναι εφόσον σιγά την άνθιση του cosplay στην Ελλάδα. Τι θέλει να ντυθεί? Και γιατί το σνομπάρεις βρε? xD
Sep 29 2011 13:35
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Hey, don't misunderstand things! Μια φίλη μου έχει φαγωθεί για cosplay και επειδη είναι εκτος του site είμαι εγώ ο διαμεσολαβητής. Εγώ να κάνω cosplay? Με τίποτα! :smokingg:. Α και μιας που ακόμα δεν πήρα απάντηση, ξέρεις κάνα μαγαζί στο κέντρο που θα μπορέσουμε να βρούμε ρούχα για cosplay?
Sep 29 2011 13:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

θες cosplay εσύ! :3 Λοιπόν, στο επόμενο πάρτυ σίγουρα θα χαρείς! xD
Sep 29 2011 13:26
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

:P δευτερη κιθαρα πλεονεκτηκη θεση indeed.. :) εμεις ειχαμε βρει και πληκτρα.. :) ναι σαφος δεν γινεται και τπτ αμα δν υπαρχουν πλικτρα δν ειναι και τοσο σιμαντικα.. :P
Sep 29 2011 13:19
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Εκτος αν παίζεις έντεχνο. Εκεί χρειάζονται
Sep 29 2011 13:14
Photo

:P δευτερη κιθαρα πλεονεκτηκη θεση indeed.. :) εμεις ειχαμε βρει και πληκτρα.. :) ναι σαφος δεν γινεται και τπτ αμα δν υπαρχουν πλικτρα δν ειναι και τοσο σιμαντικα.. :P
Sep 29 2011 13:13
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Εγώ δεν έχω σχολείο και από φροντηστήριο 2 ώρες, 3 φορές τη βδομάδα. Δηλαδή με λίγα λόγια :yawn2::borednn9:
Sep 29 2011 13:07
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Ναι καλα μην μου λες τέτια γιατί θα πάω να στοκάρω πουθενά...Φροντηστήριο κάθε μέρα από 3ωρο και βάλε...Άντε μετά να διαβάσεις μαθήματα...Τέσπα..Πάλι καλά που υπάρχουν φίλοι και παρέες[/COLOR]
Sep 29 2011 13:04
Photo

Είσαι στο νόημα, ναι, έχουμε κορίτσι στη μπάντα, παίζει δεύτερη κιθάρα. Πλήκτρα είχα στην προηγούμενη μπάντα, σε αυτή δεν είχαμε την πολυτέλεια να αποκτήσουμε πληκτρά αν και δεν μας χαλάει και χωρίς πλήκτρα
Sep 29 2011 13:04
Photo

Διάβασμα για σχολείο ή φροντηστήριο? Γιατί έδω Θεσσαλονίκη όλα τα σχολεία και οι περισσότερς σχολές έχουν κατάληψη :P
Sep 29 2011 13:01
Photo

...τοτε μιαζουμε λιγο... :S...δλδ εχεις καλη φωνη.. :P 2χρονια ε...καλοοοο.. :) sσυνηθος η μπαντες η οποιες η πλιοψυφια τους ειναι αγορια εχουν και κανα κοριτσι στη μπαντα.... :P εσεις? Α! εχεται πληκτρα?
Sep 29 2011 12:59
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Χμ..ωραία..Εγώ πάω τώρα να τουμπάρω γιατί έχω πεθάνει από διάβασμα και κούραση αυτές τις μέρες..Θέλω κι άλλο ελεύθερο χρόνο!!!..Νιώθω break[/COLOR]
Sep 29 2011 12:59
Photo

1η φωνή κάνω! Δεύτερα φωνητικά κάνει ο κιθαρίστας μας. Ο ντράμερ έχει κλείσει δύο χρόνια στο ''σπορ'' όντως δεν πιάνεται! Ναι, πριν από τη στγκεκριμένη μπάντα ήμουν σε μία άλλη η οποία διαλύθηκε κατά το φετινό πάσχα γιατί δεν τραβούσε το πράμα. Αμέσως μετά τη διάλυση μπήκα στην τωρινή μου μπάντα
Sep 29 2011 12:54
Photo

Δεν έχω βρει τίποτα δυστυχώς γιατί το live ήταν πολύ χύμα. Σε αυτό που παίζουμε το Σάββατο λογικά όλο και κάτι θα μπορέσω να βρω
Sep 29 2011 12:49