Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

φωνιτικα ε......εχμ...οταν λες φωνιτικα ενοεις οτι ΕΣΥ τραγουδας ή κανεις 2η φωνη? :S τοσο καλος ο ντραμερ.. ? :) εισουνα και σε αλλη μπαντυα.. 0_o
Sep 29 2011 12:49
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Όχι..Δεν υπάρχει τέτια πιθανότητα Δυστυχώς..Περιμένω υλικό[/COLOR]
Sep 29 2011 12:47
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Αυτά είναι. Στην προηγούμενή μου μπάντα έκανα και φωνητικά και ντραμς αλλά δεν πήγε πολύ μεκριά. Στην τωρινή μου μπάντα ο ντραμερ δεν πιάνεται οπότε αρκούμαι στα φωνητικά.
Sep 29 2011 12:43
Photo

Ντραμς και λιγι κιθαρα ε..? :) εγω κανονιζω τωρα να παω να μαθω κιθαρα...ντραμς ψιλοξερω.. ..απο 7 και ν α ηθελα δν μπορω ν'αρθω..εχει μια συναντισει εκει που θα παω για κιθαρα και Ιαπωνικα για να δουνε τι μαθηματα θα γινουν.. :) αλλα αμα μπορεσω θα ερθω ... φωνιτηκα ε...εχεις καλη φωνη δλδ? με κατι φιλες λεγαμε να κανουμε αλλα μαλλων θα μηνει ετσι στον αερα :D εγω θα εκανα φωνιτηκα και ντραμς... :P
Sep 29 2011 12:33
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Να έρθεις, να έρθεις :blingeye2: Εγώ στο συγκεκριμένο live θα κάνω φωνητικά αλλά σε γενικές γραμμές παίζω ντραμς και λίγη κιθάρα. Λοιπόν, το όλο φεστιβάλ ξεκινάει 7 και εμείς θα βγούμε στις 9.
Sep 29 2011 12:20
Photo

τι οργανο παιζεις?? Και ειπες οτι αρχιζει 7.....εσεις τι ωρα βγενετε? λες ν'αρθω..? :S
Sep 29 2011 12:12
Photo

metalmusicmaniac → Animanga fan

Μπασίστας! Σε παραδέχομαι φίλε :riiight:. Τσέκαρε αυτό [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=150[/url] :)
Sep 29 2011 12:10
Photo

metalmusicmaniac → laiste

:riiight: yeah!
Sep 29 2011 11:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Έτσι. κι αν με βρεις μόνος σου θα ανέβεις και level! :D
Sep 29 2011 10:30
Photo

laiste → metalmusicmaniac

Ανοιξα, thread για το meeting ;)
Sep 29 2011 10:07
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

It's OK! Να δω αν θα σε αναγνωρίσω μες στο κόσμο! Θα είναι μια πρόκληση για μένα σαν ανερχόμενος spy/stalker :P
Sep 29 2011 09:35
Photo

metalmusicmaniac → VitsioMan

Hey μεγάλε, τι γίνεσαι? Το Σάββατο έχουμε live στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας [url]http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4804:toumnpiotika&catid=97:whats-moving&Itemid=308[/url] Παίζει να΄ρθεις?
Sep 29 2011 09:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Χα χα, γι αυό ρώτησα για σας ειδικά! :Ρ Άντε ωραία θα ρθω να σας δω, να σας ακούσω! Αλλά μετά θα πρέπει να φύγω σκαστή, να ξες! Black arrows, nice!
Sep 29 2011 09:28
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Παίζει να ανέβεις Θεσσαλονίκη το σαβ/κο? We have another concert [url]http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4804:toumnpiotika&catid=97:whats-moving&Itemid=308[/url]
Sep 29 2011 09:28
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

'Οπως είδες το όλο φεστιβάλ ξεκινάει στις 7. Εγώ βγαίνω με τους black arrows και θα βγούμε κατά τις 9.
Sep 29 2011 09:26