Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenobi-sensei → metalmusicmaniac
[QUOTE=metalmusicmaniac;544616]Σε αντίθεση με εσένα δάσκαλε που απ'ότι βλέπω βαράς πάλι βραδυνές βάρδιες στο φόρουμ :P[/QUOTE]
ασε ξυπνάω καθε μέρα 7 :30 για τη σχολή και είναι σαββατο και νυστάζω και σήμεα 8 το πρωί ξύπνησα!!!
ΠΟυ είνια οι καλές μέρες της κατάληψης....?:sadist:
Νοέ 27 2011 02:35
metalmusicmaniac → SpeedFreak
Και εγώ είμαι λάτρης της ελεύθερης έκφρασης αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να προσγειωθούμε λίγο στα μυαλά μας :P
Εσένα γιατί να μην σε αφήσουν? Τι μικρό χαζοβιολάκι? Φοιτήτρια δεν είσαι? :P lol με τις απορίες μου xD
Νοέ 26 2011 23:35
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]ναι..και εγώ συμπάσχω γιατί και εγώ είμαι ένα μικρό χαζοβιολάκι και ούτε εμ΄να πρόκειται να με αφήσουν....όσο για το μαισπέις, δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα..Μαγκιά που βγάλατε τα τραγούδια σας εκεί και τα παρουσιάζετε στον κόσμο..Και μόνο για το θάρρος αξίζετε να ακουστείτε..Είμαι λάτρης της ελεύθερης έκφρασης[/COLOR]
Νοέ 26 2011 21:38
Yuki-chan → metalmusicmaniac
Yay !! ^^ eipa mipows kai den to ixeres gi auto eipa na sto pw..
^^ tote see ya.
Νοέ 26 2011 21:05
Yuki-chan → metalmusicmaniac
tin epomeni kuriaki exei 2nd Art meeting.. dn kserw ama endiaferese ... einai 3/12 5:00-8:00
Stin kamara... ^^
Νοέ 26 2011 12:46
metalmusicmaniac → SpeedFreak
OK, πραγματικά που πάμε με τέτοια κομμάτια, είναι χάλια, και εγώ στην αρχή ήμουν αντίθετος με την δημιουργία myspace αλλά οι υπόλοιποι πήραν τα μυαλά τους αέρα <<. Και εγώ θα ήθελα να βρεθούμε αλλά είμαστε μακριά, τι να κάνουμε...δεν μπορώ και να κατέβω εγώ γιατί είμαι μικρός γμτ και δεν θα με αφήσουν :P
Νοέ 26 2011 11:54
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]Άκουσα πριν καιρο τα κομμάτια..νταξ..μμ..όχι και τα καλύτερα,παρ όλα αυτά δείχνετε tremendous δυναμισμό..Άσχετο τώρα..Θα λάτρευα μια βολτούλα και καφεδάκι στην Θεσ/νίκη μαζί σου να πουμε τα δικά μας..Κρίμα η απόσταση ρε γμτ..Λεπτομέρειες για τα κομμάτια σας θα σου γράψω με πμ[/COLOR]
Νοέ 25 2011 21:02
metalmusicmaniac → Theodore :D
Μπα. εγώ αν έχω κέφια και όρεξη για γέλιο κάθομαι και βλέπω αρκετή ώρα.
Νοέ 25 2011 16:26
Theodore :D → metalmusicmaniac
Και εγώ έχω μια γιγάντια. Αλλά είμαι τόσο αργός watcher, όταν φτάσω στο τέλος της θα είμαι άνετα 20 lol.
Νοέ 24 2011 16:09
metalmusicmaniac → Theodore :D
Μου το έχουν προτείνει ήδη αν και δεν έχω προλάβει να το δω ακόμη, μεγάλη η λίστα βλέπεις...
Νοέ 24 2011 15:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται