Community Status Updates
Theodore :D → metalmusicmaniac
Ναι ναι ξέρω τι εννοείς. Και εγώ που και που το θέλω αυτό το wtf random jesus christ hilarious πράγμα να το δω να χαλαρώσω και να σκάσει το χειλάκι μου.
Συγκεκριμένα τώρα γράφαμε Τεστ Πρόοδου σε Φυσική Ι και Ανατομία Εργαστηρίο Ι και τα είχα παίξει λίγο αλλά σήμερα τελείωσα! Και μου έμεινε η Πληροφορική Υγείας που σιγά τα λάχανα, δεν με αγχώνει οπότε έψαξα να βρω κάτι αστείο να δω και χωρίς πλοκή και βρήκα το Maria†Holic. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Τόσο άθλιο και αστείο, αν δεν το έχεις δει, [U]αυτό[/U] να βάλεις στην list σου.
Nov 24 2011 15:53
metalmusicmaniac → Theodore :D
Καλά οκ. Εγώ πάντως βλέπω μπόλικα τέτοια στα διαλείμματα μεταξύ των κύριων σειρών που βλέπω. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σενάρια που δεν στέκουν και είναι πίτα στο κωμικο-ηλίθιο χιούμορ και στh moe related φάση είναι τα μόνα που με κάνουν να ξεχαστώ ^^
Nov 24 2011 15:47
Theodore :D → metalmusicmaniac
Α.
Να ξέρεις δεν το έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται >_>... Απλώς καθώς έψαχνα το αρχείο με τα renders βρήκα την εικόνα αυτή, μου άρεσε πολύ, την πήρα, πέταξα πάνω ένα rendered «THEODORE» και dadam!
Nov 24 2011 15:44
metalmusicmaniac → Theodore :D
Μάλιστα...just added to list γιατί πρέπει να έχεις και καμιά κωμωδία να δεις όταν θες να ξεχαστείς :)
Nov 24 2011 15:40
Kalamaris → metalmusicmaniac
Μην ανυσηχεις θα μας ξαναρθουν σιγουρα και θα τους δεις ισως με πολυ πιο αξιολογη παρουσια:thumbup:
Nov 23 2011 23:09
metalmusicmaniac → chihirototoro
Όταν θες να μιλήσεις με κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ πάτα view conversation και γράφε στο προφίλ του για να του έρχεται ειδοποίηση :thatsit:
Nov 23 2011 17:06
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
Για μένα πάντως είναι το ίδιο. Δε με πειράζει που θα καταλήξω.
Nov 23 2011 16:28
Λέω ότι δηλαδή αν ήσουν πιο μικρός ή πιο unaware με την όλη κατάσταση θα σε πείραζε να έφτανες εκεί?
Nov 23 2011 16:17
Γιατί, υπήρχε περίπτωση να σε φόβιζε το ενδεχόμενο να φτάσεις εκεί?
Nov 23 2011 16:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed