Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Kamen Tantei Zura

Χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς :)
Dec 06 2011 16:32
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Πες πότε μπορείς και κανονίζω εγώ τα περί φροντιστηρίου θέματα μου.
Dec 06 2011 16:16
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

τελεια, απεκτησα καινουργιο ποντικι, ποτε θα συναντηθουμε??
Dec 06 2011 12:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

E όσο να ναι καλά κάνανε μωρέ...αλλά [url=http://www.youtube.com/watch?v=4fdljmfK8WI]VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI![/url] Έτσι επειδή μ'αρέσει αυτό το βίντεο!
Dec 05 2011 20:28
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Ναι δίκιο έχεις. Καλά σε κάνανε :kakaka:
Dec 05 2011 20:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Ha ha ναι ντροπή τους να βγάζουν τον δολοφόνο! xD
Dec 05 2011 17:26
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Εσένα έβγαλαν τελικά στο παλέρμο, ντροπή και αίσχος, που καταντήσαμε να υποπτεύονται ακόμα και εσένα :P
Dec 05 2011 17:25
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Μόλις έφτιαξα λίγο το ποντίκι βαρώντας με μίσος το αριστερό κουμπί :madtodeath: και μετά το δοκίμασα και με έκπληξη ανακάλυψα ότι ανταποκρίνεται :P. Με λίγα λόγια από 'κει που δούλευε μόνο το δεξί κουμπί τώρα δουλεύει κάπως και το αριστερό με μικροδιακοπές. Το roll δεν μπόρεσα να το φτιάξω. Αν σε βολεύει έστω και χωρίς roll και με ψιλοκατεστραμένο αριστερό κουμπί, here you are :try:
Dec 05 2011 17:19
Photo

konata.otaku → metalmusicmaniac

Arigato ne για τα καλα σου λογια metalmusicmaniac!Eιμουν σιγουρη πως θα υπηρχαν κι'αλλοι συμπασχοντες εντος Ελλαδας.Σου ευχομαι απειρη υπομονη και κατανοηση!
Dec 04 2011 21:05
Photo

metalmusicmaniac → konata.otaku

Σε όλο το thread για την κατάντια της μουσικής είσαι από τους ελάχιστους που τα είπαν έξω απ'τα δόντια. Τυχαίνει να έχουμε παρόμοιο πρόβλημα με τις παρέες μας για τα θέματα της μουσικής. Εγώ τόσα χρόνια είχα φτιάξει 'και καλά' το image του μεταλλά, φαντάσου λοιπόν τι έγινε όταν άρχισα να ακούω j-pop και j-rock όταν έβγαινα με την παρέα μου :P. Όλοι με κοιτούσαν μετά σαν φρικιό και γινόμουν συνέχεια αντικείμενο συζήτησης. Μερικοί μάλιστα έλεγαν πράγματα όπως 'Πως γίνεται να είναι μέλος σε Metal μπάντα και να ακούει ιαπωνική μουσική' ή και χειρότερα που άκουσα από κολλητούς μέχρι τότε φίλους μεταλλάδες 'Εσύ δεν ανήκεις πλέον στους μεταλλάδες, ακούς άλλη μουσική', εντάξει τους έδωσα μια μονολεκτική απάντηση που δεν χρειάστηκε να πω τίποτα άλλο 'Χ*στηκα'. Τέλος πάντων, συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει κάπου να πεις τον πόνο σου. Θεώρησε τον εαυτό σου τυχερή ή πολύ άτυχη :P Πάντως να ξέρεις καλό είναι να μην ασχολούμαστε με το τι λένε οι γύρω μας. Αυτοί που θα σε δεχτούν έτσι όπως είσαι είναι οι πραγματικοί φίλοι. Btw, Kona-chan in Christmas. Kawaii ava :awww:
Dec 04 2011 20:28
Photo

Kamen Tantei Zura → metalmusicmaniac

Πάντως δεν είχες πρόβλημα :p Οκ, σε έκανα add!
Dec 04 2011 14:58
Photo

metalmusicmaniac → Kamen Tantei Zura

DCLXVImaster, I just became a your victim :P
Dec 04 2011 14:30
Photo

Kamen Tantei Zura → metalmusicmaniac

Hello! Χθες άκουσα από την Μαρία (Fallen) ό,τι παίζεις ΛοΛ. Μπορώ να σε κάνω add; Μαζεύω θύματα στην λίστα μου :p
Dec 04 2011 11:58
Photo

animestarling → metalmusicmaniac

~ Σωστος ~
Dec 02 2011 17:20
Photo

metalmusicmaniac → animestarling

It's easy with the google translator :joyful:
Dec 02 2011 17:15