Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα, μη με πειράζετε όλοι! Απλώς γράφω πολλά κι επειδή βάζω τα χρώματα στο τέλος καμιά φορά ξεχνιέμαι...Μόνο σε ένα ξέχασα να κατηγορήσω γενικά! Το γνωστό μέρος ναι, αλλά κατά τις 11κ30? ΥΣ. Άσε φίλη... Ξυραφάκι θες? ΑΚνονικά θα έπρεπε να τα πουλάνε μαζί με το CD που περιέχει αυτό το τραγούδι!
Φεβ 16 2011 21:18
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, ώρα μας μένει να κλείσουμε, το κλασσικό μέρος βολεύει πάλι. Βάλε κι ένα κοκκινάκι στο τελευταίο σου post με την ευκαιρία, έτσι για ομορφιά. XD PS. Όντως έτσι είναι.
Φεβ 16 2011 21:07
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Χα χα, ΟΚ, ότι να ναι συνεννόηση, συγγνώμη! Για την ακρίβεα, από πού είσαι? Εννοώ Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα...?
Φεβ 16 2011 21:05
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Αν εννοείς την Zura, όχι δεν είμαι μαζί της.
Φεβ 16 2011 20:56
Φωτογραφία

Ω! Ωραίο όνομα! 2α κυκείου ε? Ω, fail! xD Πες με τώρα ότι είσαστε και συμμαθητές με τη Vagge...?
Φεβ 16 2011 20:43
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → mono

Σιγά καλέ τι hard feelings! Κι εγώ διασκεδάζω! Δες το post μου στη γενική συζήτηση και θα καταλάβεις! XD
Φεβ 16 2011 20:41
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

^^ Πάντα δοκιμάζουμε νέα πράγματα! Πω πω κι εμείς όλο όταν έχεις κάτι να κάνεις βγαίνουμε! Άντε έλα! Ε, δε λέω, ναι, κάτι θα χουμε να πούμε απλώς σε λέω να ξες ότι αν κάποια φορά θες να ρθεις ή να βγεις γιατί πολύ απλώς έχεις μπουχτίσει, ξες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι καλοδεχούμενη! Έτσι, έτσι...Αχ αχ αχ, αδέρφια!
Φεβ 16 2011 20:39
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Όχι βρε τι άβολα. Πολύδωρος. Χάρηκα κι εγώ :) Btw, δεν σπουδάζω, είμαι δευτέρα Λυκείου, θεωρητική κατεύθυνση.
Φεβ 16 2011 20:39
Φωτογραφία

mono → Fallen_Mpougatsa

No hard feelings, ελπίζω...:P Κάνω και εγώ την πλάκα μου με το όλο θέμα XD
Φεβ 16 2011 20:25
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

A ok, αν δεν υπάρχει πρόβλημα, πάμε να δοκιμάσουμε και εκεί πέρα :P Ε συνήθως όταν βγαίνατε, είχα κάτι να κάνω είτε να διαβάσω είτε καμιά εργασία είτε είχα κανονίσει. Ναι, ναι, θα 'ρθω 'ρθω :D Εντάξει, καμιά φορά, πρέπει να σας αφήνω και μόνες σας να μιλάτε ;) Αλλά τις τελευταίες φορές δεν έφταιγε αυτό. Ναι, εντάξει, το τελευταίο είναι άλλο θέμα. Αν έχουμε μαλώσει πχ xD
Φεβ 16 2011 20:24
Φωτογραφία

Όχι όχι, καθόλου! Δεν έχω πρόβλημα αφού με είπε κι η αδερφή σου ότι είναι καλύτερα εκεί πλάκα κάνεις!? Ναι, έχουμε καιρό να βρεθούμε. Βλέπεις ήταν μόνο η αδερφή σου τις τελευταίες φορές. Αλλά δεν πειράζει, τώρα θα έρθεις κι εσύ. ΚΑι ήθελα να στο πω αυτό, αν καμιά φορά βγαίνω με την αδερφή σου και θέλεις έλα κι εσύ καλέ! Δεν φαντάζομαι να περιμένεις πρόσκληση? Εκτός βέβαια αν έχετε κανα πρόβλημα με την αδερφή σου οπότε άλλο εκεί.
Φεβ 16 2011 20:21
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Δεν πειράζει, κάνει και καλό το να λες πολλά :) Κοινωνικό ενδιαφέρον :P Κανένα πρόβλημα! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Χαχαχα όλα όλα~ Προσωπικά το ευχαριστήθηκα το φαγητό. Αρκεί να μην φας πριν πάμε. Θα σκάσεις αλλιώς. Αν είσαι μέσα και για το σάββατο, εκτός αν θες να πάμε στο Χουάνγκ. Έχω καιρό να πάω και εκεί. Έχω και καιρό να σε δω, τουλάχιστον εγώ 8D
Φεβ 16 2011 20:07
Φωτογραφία

Χα χα χα, έλα ντε τι έγραφα? Σε λέω, δεν υπάρχει η πολυλογία η δικιά μου! :P Δεν είναι κουτσομπολιό είναι κοινωνικό ενδιαφέρον/ενημέρωση! Χα χα, το αστείο είναι ότι τώρα άνετα μπορούμε να το πούμε κοινωνικό ενδιαφέρον! Έλα μωρέ τώρα, αν αξίζει τα λεφτά του...Και όλα τα πιάτα... :D
Φεβ 16 2011 20:02
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα! Όχι ακριβώς αλλά...Είπαμε, ψώνιο είναι αλλά όχι και νάρκισσος. Για την ακρίβεια δεν είναι ματαιόδοξος ή ερωτευμένος με τον εαυτό του...Είναι με τον αφέντη του, χαχα! Ωωωωω, ναι μια χαρά! Τι ψήνομαι, έτοιμη είμαι! Ε χε χε, έτσι, γιατί όχι καλέ άσε τη μικρή να πετάγεται! Και ναι, οκ θα την πω...Άρα θα είμαστε γυναικοπαρέα ε...? Ωραία, ωραία... ΥΣ. Στο είπα, έτσι? Είναι ανατριχιαστικό αμα το σκεφτείς πολύ ή απλώς κι αν ξές τι έγινε και γιατί γράφτηκε το τραγούδι...
Φεβ 16 2011 20:00
Φωτογραφία

Ωραία τότε! Θα τα δω και θα σε πω την άποψή μου! Αλήθεια πως σε λένε? Πάντα ξεχνάω να το ρωτήσω αυτό και με φαίνεται απρόσωπο το να ξέρω μόνο το user! x_x Εγώ Μαρία. Βέβεαια αν για οποιοδήποτε λόγο αισθάνεσαι άβολα οκ! Εσύ τι σπουδάζεις?
Φεβ 16 2011 19:56