Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

It's ok. Οι συνάδελφοι βαρεμένοι σε κατανοούν, στην τελική, μου τα λες κι από κοντά. Απλά ξέρω ότι εκείνη την ώρα, λες/γράφεις τα πρώτα 4 ας πούμε και μετά παλεύεις για να δεις πώς θα χώσεις όλα όσα σου αρέσουν στην 10. XD Πώς σου φάνηκε ο πρώτος γύρος btw; Ο κύριος από κάτω τώρα που τον βλέπω έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο του ως Kusuriuri. (^^)b Έλεος ο Frankenstein, τον θυμάμαι ως ένα συμπαθητικότατο ψώνιο, αλλά υποθέτω ότι αργότερα κάνει όλο και περισσότερα lvl ups. XD
Feb 16 2011 00:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα, δεν πειράζει καλέ σιγά! Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω κι αυτό ναι...Ε, μόλις ξεβαρεθώ! XD
Feb 15 2011 23:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ναι μωρέ, καλά είναι... Άντε! Μπράβο, ωραία! Όχι που δεν έγραψες καλά αλλά που σε είπε ότι θα σε ανεβάσε το βαθμό! Χαχα, ωράια εκδρομούλα αυτοί, εμπέδοση εσείς! Αχα, ωραία και για την φιλοσοφία! Για την ακρίβεια τέλεια! Παρακαλώ, τίποτα τίποτα! Αυτό έλειπε στο κάτω κάτω. Ε, υναντικτό είναι ζόρικο, πιο εύκολα μαθαίνεις τις καταλήξεις XD Παρακαλώ και πάλι. (μην ανησυχείς, μια φορά έγραψα τόσα πολλά που με έβγαλε ότι το μήνυμα είναι τόσο μεγάλο -200 χαρακτήρες παραπάνω- που δε μπορεί να δημοσιευθεί αν δεν κοπεί! Χα χα, δέκα ώρες editing μετά, οπότε αυτό δεν είναι τίποτα!)
Feb 15 2011 23:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Γειαααά! Χα χα, το βλέπω το username, αλλά χαίρομαι για τη γνωριμία επίσης! :Ρ Ω, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Και να σου πω κάτι για να νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου, το avatar σου με έχει βάλει να κατεβάσω και να δω και το Ayakashi και το Mononoke! Αυτός ο Medicine Seller πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας μου φάνηκε! Είμαι Πολιτικές Επιστήμες, Α.Π.Θ. ΄ ποιος σε είπε κάτι άλλο? XD (το λέω γιατί συνήθως είναι απ'τις πολύ μετά ερωτήσεις και από τον τρόπο διατύπωσης της ερώτησης φαίνεται σαν να ξέρεις κάτι if you know what I mean)
Feb 15 2011 23:43
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Hello :) I am N.W.S, nice to meet you :P Επίσης, καλή σου "διαμονή" στο forum, την όμορφή μας αγορά :P Να σε ρωτήσω, τι σπουδάζεις;
Feb 15 2011 21:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

E, ναι βρε. Ποιανού άλλου; Κοιτούσα το thread σήμερα και λέω. Έλεος, τη Μαρία ποτέ δεν την έχω ρωτήσει.
Feb 15 2011 21:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Ωραία, καλά είναι :) Και δύο εννιάρια! :D Ε ναι, ντάξει, σίγουρα γι' αυτό. Στα λατινικά αυτή μου είπε ότι προσπαθώ περισσότερο, οπότε θα μου τον ανεβάσει τον βαθμό. Και σε ένα τεστ που γράψαμε της έγραψα 19, τώρα που μπήκε το δεύτερο, ενώ στο πρώτο τετράμηνο δεν της είχα γράψει καθόλου καλά. Στον Δημοσθένη μόλις τελειώσαμε το προοίμιο~ Κανονικά θα προχωρούσαμε αλλά η μισή τάξη ήταν σε εκδρομή και μας έκανε επανάληψη. Καλύτερα για εμάς φυσικά. Στη φιλοσοφία άνετα μου βάζει η συγκεκριμένη. Είναι πάρα πολύ καλή με όλους. Και αυτή στα λατινικά νομίζω ότι ήταν πολύ επιεικής στους βαθμούς. Μας είχε πει ότι όποιος έχει παραπάνω να της το πει, και νόμιζα ότι θα έχει κόψει πολύ από όλους, αλλά μια χαρά. Κανένας δεν είχε παράπονο. Ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ. Όντως θέλει εξάσκηση, να θυμάσαι τύπους, καταλήξεις κτλ Ειδικά συντακτικό θέλω να εξασκηθώ. Και του χρόνου που θα πάω φροντιστήριο νομίζω θα τα καταφέρνω καλύτερα σε αυτό. Ευχαριστώ και πάλι :D (πωω πολλά σου έγραψα xD)
Feb 15 2011 21:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα! Δεν πειράζει! Το δικό μου TOP10 έτσι?
Feb 15 2011 21:28
Photo

Σήμερα επιτέλους τελείωσεεεεεε! Μέχρι τώρα έχω γράψει ένα 3, ένα 5, και δύο 9. Αναμένω τα υπόλοιπα. Χμ...καλοί είναι οι βαθμοί σου, αλλά καταλαβαίνω αν θες να τους ανεβάσεις για κάποια άνεση! Α ναι, Δημοσθένης! Ποια κάνετε τώρα? Ωωω 19 στην Φιλοσοφία και στα Λατινικά ε? Κοίτα, αν η καθηγήτρια είναι νορμάλ άνθρωπος τότε χαλαρά στο βάζει αν προσπαθήσεις λίγο! Ε, τα λατινκά θέλουν απλή εξάσκηση! Μόνο αυτό! Νομίζω ότι θα τα καταφέρεις! I'm rooting for you! ^^
Feb 15 2011 21:27
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Θέλω να δω κάποια στιγμή το TOP10 σε anime&manga γιατί παρατήρησα πως ποτέ δεν το έχω ρωτήσει, αίσχος. :blingeye2: <- Shameless puppy eyes
Feb 15 2011 21:04
Photo

Χεχε xD Εντάξει, οι βαθμοί οκ, αλλά σκοπεύω να τους ανεβάσω. Κατεύθυνση έβγαλα 17, αλλά τουλάχιστον λατινικά θέλω να πάρω κανένα 19 και να ανέβει και ο μέσος όρος. Και στην φιλοσοφία. Στα αρχαία 16-17 με βλέπω πάλι να παίρνω xD Αν και πιστεύω θα γράψω καλύτερα στο γνωστό σε αυτό το τετράμηνο, ο δημοσθένης μ'αρέσει και περισσότερο. :P Όλα καλά, όλα καλά. Εσύ; Πώς τα πας; Με την εξεταστική;
Feb 15 2011 20:46
Photo

Ha ha, έτσι! Μπράβο! Πώς πάει γενικότερα? Οι βαθμοί καλοί ^^? Όλα στο σπίτι εντάξει?
Feb 15 2011 20:05
Photo

Χαχα, ευχαριστώ πολύ για την sig :) Βλέπεις εγώ βαριόμουν να κάνω κάτι, και προσφέρθηκε η αγαπητή sis. Την ευχαριστώ πολύ λοιπόν :P
Feb 15 2011 19:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E he he...
Feb 13 2011 14:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι ρε συ, έχι πολύ πλάκα. Κι ακόμα δεν παίξανε όλοι, πού να πάρουν μέρος και οι υπόλοιποι. XD
Feb 13 2011 13:44