Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Άσχετο, αλλά ρε συ, έσκασα από το φαγητό σήμερα, τι την ήθελα τη σοκολάτα. Να το επαναλάβουμε όμως κάποια στιγμή και με άλλα άτομα μιας και οι μοίρα μας ήθελε μόνο τρεις. Και ό,τι είναι στη μοίρα σου δεν μπορείς να το αλλάξεις ακόμα κι αν πιστεύεις στην καρδιά των καρτών. XD[/SIZE][/FONT]
Feb 19 2011 20:27
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Καλά κάνεις και θες να επιστρέψεις, είναι καλύτερα νομίζω εκεί πέρα που νιώθουμε ότι πρέπει να είμαστε να πηγαίνουμε!
Ε, κι εσύ όταν μπορέσεις, γύρνα στη Βέροια!
Feb 19 2011 18:43
Kai → Fallen_Mpougatsa
Οκ, θα το κάψουμε οι τρεις μας δλδ. Δε μας χαλάει. XD Έχουμε να φάμε...
Feb 18 2011 23:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, αλλά απάντησα στην αδερφή σου. Τώρα όσον αφορά την Κατερίνα έχει κανονίσει ήδη να βγει αύριο αλλά αν πάμε για κανά καφέ να την πούμε.
Feb 18 2011 22:51
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Θα απαντήσω εσένα, έχεις dibs! xD Λοιπόν, ας το κάνουμε 12κ30! Δίκιο έχετε δεν έιναι και ο καλύτεος καιρός αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάμε και σε κανα public. Πες το και στην αδερφή σου!
Feb 18 2011 22:25
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Ήταν που θα το έλεγα εγώ. Ναι, ΑΝ συνεχίσει να είναι αύριο και έτσι. Δεν ανάψαμε κεράκι. Η Κατερίνα μπορεί να έρθει τελικά;
Feb 18 2011 22:22
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Μαρία, μήπως να συναντηθούμε πιο αργά; Αν κρίνω από τον καιρό που έχει τώρα, δεν θα είναι και υπέροχος αύριο. Για να μην καθόμαστε στο κρύο.
Feb 18 2011 22:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω...? Μ'αρέσει, έλα να χορέψουμε γύρω από μια φωτιά!
Έλα!? Λοιπόν, είναι τέλος φθινοπώρου κι αρχίζει ο χειμώνας και οι Ινδιάνοι θέλουν να κόψουν ξύλα ώστε να μην χρειαστεί να βγαίνουν μες στο χειμώνα, αλλά μια κι έξω τώρα, πριν πέσουν τα κρύα. Έτσι, όταν ρωτάνε τον μάγο της φυλής αυτός τους λέει πως ο χειμώνας θα είναι μέτριος. Παίρνουν λοιπόν και πάνε να κόψουν ξύλα...
Την ίδια στιγμή, στ μετερεολογική υπηρεσία έπρεπε να βγει δελτίο καιρού γενικά για τον χειμώνα αλλά ο νεαρός βαριόταν να κάνει τους υπολογισμούς...οπότε είπε να κάνει κάτι που του έμαθε ο παππούς του: θα δει πόσα ξύλα κόβουν οι Ινδιάνοι! Βλέπει λοιπόν κόψανε αρκετά ξύλα. Ε, βγαίνει λοιπόν αυτός και λέει την επόμενη μέρα ότι ο χειμώνας τελικά θα είναι πιο βαρύς απ'ότι περίμενε.
Αλλά ο μάγος της φυλής είχε παρακολουθήσει το δελτίο καιρού για να πει στους δικούς του τον καιρό οπότε την επόμενη μέρα τους λέει ότι ο καιρός θα είναι άσχημος! Γι αυτό οι Ινδιάνοι πάνε και κόβουν ακόμα περισσότερα ξύλα!
Βλέπει ο μετερεωλόγος και λέει την επόμενη μέρα κι αυτός, ο χειμώνας θα είναι πολύ βαρύς!
Και ούτω καθεξίς μέχρι που αποψιλώσανε το δάσος...και τελικά ο χειμώνας ήταν ήπιος!
Feb 18 2011 22:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Θα μπορούσαν μάλιστα και να μας πληρώνουν για να φέρουμε βροχή.
Δεν το ξέρω, να μου το πεις XD
Feb 18 2011 21:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ο χο χο χο, έτσι! Είμαστε οι νέοι μετερεολόγοι!
...Φυσικά αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει έτσι? Το ανέκδοτο με τον Ινδιάνο και τη μετερεολογική υπηρεσία!
Feb 18 2011 21:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
Νομίζω ότι κάποιος μας έχει βάλει στο μάτι. Τι στο καλό, δε γίνεται κάθε φορά το ίδιο, τόσες μέρες είχε καλό καιρό. Λοιπόν, την επόμενη φορά, να πάρουμε και ένα τηλέφωνο την ΕΜΥ να ξέρει τι να λέει στις ειδήσεις.
Feb 18 2011 21:02
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha ha ha ha! Έχω πεθάνει στο γέλιο! Ρε συ κοπελιά, είναι σαν τα παλιά τα παιδικά που τους κυνηγούσε ένα μαύρο συννεφάκι που τους έβρεχε για να συμβολίσει την κακοτυχία...Ε, σε μας είναι κυριολεκτικό επειδή είναι του καιρού! XD
Feb 18 2011 20:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, λοιπόν, αν βρέχει και αύριο που θα βγούμε πάλι, θ' αρχίσω να πιστεύω πως αυτό το πράγμα δεν είναι τυχαίο πλέον. XD
Feb 18 2011 18:08
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Όχι, μια χαρά έχω προσαρμοστεί και το έχω συνηθήσει, απλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα στη Βέροια :P
Παντοτινή αγάπη :hahaha:
Feb 17 2011 19:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed