Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Αχ, κρίμα μωρέ, είναι πιο δύσκολο έτσι...Πώς κια δε σ'αρέσει η αλλαγή? Πολύ τρελή η πόλη και οι ρυθμοί της?
Feb 17 2011 19:20
Shihama-ru → Fallen_Mpougatsa
Hi, το 14 θα το βρείς [URL="http://aerandria.net/projects/current/kuro-bara-alice/"]εδώ [/URL]:bye:
Feb 17 2011 19:09
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Ναι κι εγώ μετακόμισα. Όταν ήμουν 7 χρονών. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που αφήναμε πίσω συγγενείς. Αλλά τους βλέπω τις διακοπές. Πιστεύω πως θα μ'άρεσε περισσότερο στη Βέροια. Ποτέ δε συμφώνησα με αυτη την αλλαγή. Αλλά δε βαριέσαι.
Feb 17 2011 19:03
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Είσαι απ'αυτούς που μετακομίσανε ε...?
Εγώ μετακόμισα (επίσης?) σε μια φάση αλλά ευτυχώς ήμον μικρή και δε με επηρρέασε δραματικά.
Feb 17 2011 18:53
Fallen_Mpougatsa → mono
Χα χα, ΟΚ, απλώς το ρώτησα επειδή κι εμένα έτσι με λένε, να μη μπερδεύομαι,,, :P
Feb 16 2011 23:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έτσι φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς...Περίοδος χάριτος, εντάξει το καταλαβαίνω.
Καλά, το τι γέλιο έχω ρίξει με το rp δεν υπάρχει! Και το δικό μου αλλά και των άλλων!
Feb 16 2011 21:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
΄Ναι, τελικά ο πρώτος γύρος μάλλον είναι free, απλά ρισκάρεις γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν αν δεν γράψεις.
Ε, ναι, άμα δεν κρατήσεις μέτρο, το έχασες το θέμα.
Feb 16 2011 21:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα χα χα, ναι, με βαθύ νόημα!
Ναι και σ'αυτό μπορώ να πω ότι συμφωνώ αλλά επίσης πιστευώ ότι θα ξεφύγουμε και δε λέει να χαλάσουμε το παιχνίδι, κρίμα να πάει τζάμπα ειδικά τώρα που εμφανίστηκαν κι αυτοί που δεν είχαν εμφανιστεί πριν. Τώρα που ζεσταινόμαστε...
Feb 16 2011 21:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
ΧD Αυτό σημαίνει η κάθε σου κίνηση να έχει νόημα. Ωραία θα ήταν να κάνουμε μια συζήτηση στη "γενική συζήτηση' btw, αλλά φοβάμαι να μην ξεφύγουμε όλοι μαζί από το rp και επεκταθούμε και σε άλλα.
Feb 16 2011 21:45
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν έχω πρόβλημα, θα πρέπει να κάνουμε βόλτα ως τις 2 όμως, σημειώνω XD
Feb 16 2011 21:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed