Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Nice, βλέπω ότι ούτε το modeling δεν του ξεφεύγει δλδ. Πάντως αν ψήνεσαι για κινέζικο πες μου, η Πασχαλιά δεν μπορεί τελικά (extra εργασία). Βλέπω το πήρε μάτι και η μικρή και πετάχτηκε. Και αν θες φυσικά πες και στην Κατερίνα, ξέχασα να το γράψω πριν. ΥΣ. Δε θα ξανακούσω ποτέ το 'όνειρο ήτανε' με τον ίδιο τρόπο. Ανατρίχιασα. XD
Feb 16 2011 19:42
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσουν. :)
Feb 16 2011 19:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που άκουσα την Τρίτη. Ακριβώς αυτό, μάθε απέξω τις καταλήξεις και μην σε νοιάζει. Αλλά συντακτικό xD Χαχαχα, τι έγραφες βρε Μαρία; Την ιστορία της ζωής σου; :P :P Αλλά πλάκα πλάκα, αν σε πιάσει μπορεί να μην σταματάς. Και να θες να πεις πολλά. Και μιας και είμαι ολίγον τι κουτσομπόλα, αν είναι να πάμε για κινέζικο, να σε πάμε σε αυτό που μας πήγε ο Πάρης :D Είναι βέβαια 12 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο :) Έτσι και αλλιώς μπορείς να φας και τρίτο και τέταρτο πιάτο xD
Feb 16 2011 19:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Χα χα, εντάξει τότε. Ναι, ναι από θεωρητική! Μα δε βλέπεις τις εκθέσεις που γράφω κάθε φορά με τον Frankenstein? XD Ελπίζω κι εύχομαι γιατί διάβασα το τι παίζει κυρίως και έχω υψηλές προσδοκίες και μακάρι να μη με απογοητεύσουν! Ε χε χε χε...Yes, yes he does! Though technically, the lord rules! Ha ha, troll το ξέρω αλλά ναι, είναι ο αγαπημένος μου. Τρελός επιστήμονας ιδιοφυία. Ο καλύτερος!
Feb 16 2011 15:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα! Όσο γι αυτό το "μοντέλο" θέμα αν διαβάσεις, χα χα, θα δεις! Πωπω αυτός ο Neuro καταστροφή! Ωωωωω ενδιαφέρον! Χα χα, είναι κακό που το θεωρώ κι εγώ αστείο?Λες να είμαι μαζόχα! Α! Ναι, γιατί όχι? Μάσα time! ^^ Lol lol lol, δεν πειράζει καλέ!
Feb 16 2011 15:26
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά είδα τα μηνύματα σου με την Zura :P Από θεωρητική πήγες; Έκανες πολύ καλά που τα κατεβάζεις. Πίστευψε με θα τρελαθείς. Είναι εξαιρετικά. Btw, Frankestain RULZ. Είναι ο αγαπημένος μου από Noblesse. :bike:
Feb 16 2011 14:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Speed-posing, αυτή κι αν είναι ικανότητα. Και πολύ πρωτότυπη μπορώ να πω. Τον αδικούν με τη θέση που του έδωσαν, αφού είναι γεννημένος μοντέλο.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ο ρόλος του Neuro μεγλώνει τις σαδιστικές μου τάσεις. Το έχω εδώ και κάτι μέρες γιατί φοβόμουν μην τύχει καμιά περίπτωση τύπου Hellsing και ψάχνομαι τελευταία στιγμή. Και όχι, δεν είναι Hellsing το δώρο σου αν πήγε εκεί το μυαλό σου. Μουαχαχαχα-χαΧΑ![/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Δεν ξέρω, αυτό το Σαββατο παίζει να βγω με την Πασχαλιά, αλλα δεν είναι τόσο σίγουρο γιατί το είχαμε κουβεντιάσει πριν αρχισουν οι εξετάσεις. Για να κανονίσουε να βγούμε μετά τις εξετάσεις δλδ. Μου είχε πει αν ήταν να πάμε για κινέζικο κάποια στιγμή. Αν τύχει να πάμε γι κινέζικο σ' ενδιαφέρει btw;[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]ΥΣ. Σόρυ που αλλάζω τα γράμματα, είμαι στραβή πώς να το κάνουμε και ανακάλυψα ότι με βολεύουν περισσότερο αυτά. XD[/SIZE][/FONT]
Feb 16 2011 14:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω, μα γιατί το λες αυτό? Όπως είπαμε και με τα κορίτσια στο forum μια απ'τις πολλές ικανότητές του είναι το "speed-posing"! XD Extortionist! Holding my gift hostage...!Αλλά δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τα έχω ήδη κατεβασμένα kαι σήμερα θα δω το πρώτο ^^ Αλήθεια, πότε λες να βγούμε ξανά?
Feb 16 2011 13:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Hohoho. Πήγα και το είδα το extra που μου είπες στο mangareader. Ο τύπος είναι λίγο camwhore ή μου φαίνεται; XD [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Πού να δεις και τον ίδιο τον επιστήμονα.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Εγώ απορώ γιατί δεν τα έχεις δει ήδη μιας και είναι στο στυλ σου. Αν δεν τα έχεις κατεβάσει ήδη, να πας να τα κατεβάσεις τώρα! Btw, κρατάω από τώρα όμηρο το δώρο των γεννεθλίων σου από τώρα, αν το θέλεις πιο νωρίς να τελειώσεις πρώτα Ayakashi και Mononoke. Ναι, σε εκβιάζω :tensai:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ναι-ναι, αυτή. Ούτε κι εγώ το έχω δει, κάθεται στο laptop η σειρά εδώ και καιρό. Η μικρή μου είπε ότι ήταν πολύ καλή πάντως.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Σιγά μωρέ, εδώ πόσταρα η ίδια στο προφίλ μου, το διπλό ποστ άλλου θα με πείραζε; :hot:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Καλά, αυτά με τη σύνδεση σπαστικά, τις προάλλες δεν ξέρω τι γινόταν κι εδλω, έπεφτε ολη την ώρα και δεν έλεγε να σταματήσει.[/SIZE][/FONT]
Feb 16 2011 12:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλημέρα! Χα χα, ναι, ήταν όλα τα λεφτά εκείνη η σκηνή και να φανταστείς είναι απ'το τελευταίο chapter που είναι και κάι σαν filler. Τι κάτι δηλαδή, είναι απλώς είναι πολ΄ωραίο, σαν κανονικό chapter. Αχα! Τώρα η έκφρασή σου με έβαλε σε σκέψεις... ^^ Ε, τι να πεις...Να ναι καλά μόνο. Α ναι, τώρα που το λες η Yuukο Ichihara έλεγε! Ήταν καλή. Καλά η κοπελιά με τον διεστραμμένο επιστήμονα έλεγε! Έλεγε τρελά! Και ο Kusuriuri με έβαλε στο τρυπάκι να δω τη σειρά! =3 Ω, η παρολίγο λυντσαρισμένη, ναι! Κι εγώ πάντα ήθελα να τη δω αυτήν τη σειρά αλλά πάντα κάτι τύχαινε! Lol. Α, αν αναρωτιέσαι για το double post έγινε επειδή το internet μου σε μια φάση με εγκατέλειψε...
Feb 16 2011 12:10
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[COLOR=black]Καλημέρα![/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Δε θα με χαλούσε να ήταν απλά ψώνια είναι η αλήθεια. Epic η σκηνή με το γυαλάκι στο στόμα XD θα ήθελα να τον χαρακτηρίσω με μια συγκεκριμένη έκφραση που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή, αλλά άσ’την γι’ από κοντά.[/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ποιος ξέρει; Μπορεί να τους έτυχε και κάτι. Και ήθελα να δω την [/FONT][FONT=Verdana]Guu [/FONT][FONT=Verdana]εν δράσει.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Από τους χαρακτήρες που ξέρω, του [/FONT][FONT=Verdana]Babba[/FONT][FONT=Verdana] ([/FONT][FONT=Verdana]Zagi[/FONT][FONT=Verdana]) ήταν οκ, όπως και της [/FONT][FONT=Verdana]d[/FONT][FONT=Verdana].[/FONT][FONT=Verdana]neko[/FONT][FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]angel[/FONT][FONT=Verdana] ([/FONT][FONT=Verdana]Yuuku[/FONT][FONT=Verdana]Ichihara[/FONT][FONT=Verdana]) καλά της [/FONT][FONT=Verdana]Anelis[/FONT][FONT=Verdana]που έχει τον [/FONT][FONT=Verdana]Kenji[/FONT][FONT=Verdana]Meshiya[/FONT][FONT=Verdana], που ο χαρακτήρας έχει τη διαστροφή στο πετσί του, και του [/FONT][FONT=Verdana]Night[/FONT][FONT=Verdana]Wizard[/FONT][FONT=Verdana]Seal[/FONT][FONT=Verdana]με τον [/FONT][FONT=Verdana]Kusuriuri[/FONT][FONT=Verdana]. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Του [/FONT][FONT=Verdana]zoro[/FONT][FONT=Verdana]δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, όπως και ορισμένα άλλα που πιάνονται από κάποια χαρακτηριστικά και τα χρησιμοποιούν σε υπερβολικό βαθμό με κουραστικό τρόπο. Από την άλλη θα μου πεις, δες πρώτα αν νομίζουν κι εσύ πως είσαι [/FONT][FONT=Verdana]IC[/FONT][FONT=Verdana]. [/FONT][FONT=Verdana]XD[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Από αυτούς που ξέρω ελάχιστα ως και καθόλου, μου τράβηξε την προσοχή η [/FONT][FONT=Verdana]Erika[/FONT][FONT=Verdana]Furudo[/FONT][FONT=Verdana]του [/FONT][FONT=Verdana]Tragic[/FONT][FONT=Verdana]Prince[/FONT][FONT=Verdana].[/FONT][/COLOR]
Feb 16 2011 10:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω? Σε δελεάζω με το απίθανο φοβερό rp μου? Οχο χο χο! Και τώρα δεν είμαι in character απλώς είμαι ψώνιο τώρα! Να σε πω, το πρόσεξα κι εγώ γιατί όπως είπα όντας ο χαρακτήρας τέτοιος κι επειδή δε με αρέσει να βρίσκομαι προ εκπλήξεως είπα να καταγράφω τις ψήφους απ'την αρχή οπότε και ήξερα το σποτέλεσμα και ποιοι ψήφισαν. Poor Hei, αλλά τι να κάνεις. Αλλά κι αυτοί αν δεν ήθελαν να παίξουν τι δήλωσαν συμμετοχή? Πάντως καλό rp plus του Medicine Seller κάνει και η Kanzaki Nao-chan κι απ'όσο OP έχεω διαβάσει/δει και ο Rorona Zoro είνα πολύ in character. Τον άλλον που κάνει ο Hanzo πάλι ούτε τον ξέρω αλλά μου φαίνεται πως το χει! XD
Feb 16 2011 02:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω? Σε δελεάζω με το απίθανο φοβερό rp μου? Οχο χο χο! Και τώρα δεν είμαι in character απλώς είμαι ψώνιο τώρα! Να σε πω, το πρόσεξα κι εγώ γιατί όπως είπα όντας ο χαρακτήρας τέτοιος κι επειδή δε με αρέσει να βρίσκομαι προ εκπλήξεως είπα να καταγράφω τις ψήφους απ'την αρχή οπότε και ήξερα το σποτέλεσμα και ποιοι ψήφισαν. Poor Hei, αλλά τι να κάνεις. Αλλά κι αυτοί αν δεν ήθελαν να παίξουν τι δήλωσαν συμμετοχή? Πάντως καλό rp κάνει η Kanzaki Nao-chan κι απ'όσο OP έχεω διαβάσει/δει και ο Rorona Zoro είνα πολύ in character. Τον άλλον που κάνει ο Hanzo πάλι ούτε τον ξέρω αλλά μου φαίνεται πως το χει! XD
Feb 16 2011 01:47
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, έχει άτομα που παίζουν πολύ καλά, έχει και άλλα που είναι σε εντελώς αντίθετοι κατάσταση. Καλά αθώοι, δολοφόνοι, επιθεωρητές... θέλουμε δε θέλουμε όλοι μας θα βγούμε από τη μέση κάποια στιγμή. Εκτός κι αν είμαστε από αυτούς που θα βγουν αργότερα. καλά, 8α είμαστε -2 από κανόνες του παιχνιδιού, αλλά και -2 άτομα που δεν παίξανε τον πρώτο γύρο, οπότε θα πάμε -4 άτομα αυτόματα. Τι να πεις. Πάντως συνέχισε έτσι και θα πειστώ να συνεχίσω το noblesse XD Μου άρεσαν επίσης 1-2 χαρακτήρες που δεν ξέρω, πρέπει να τους τσεκάρω.
Feb 16 2011 00:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O ho ho ho ho! Δε βλέπεις τις φώτο τις καλές που η μαύρη σκοτεινή αύρα τον περικυκλώνει κι αρχλιζει να καταστρέφει τους πάντες γύρω του! Μιλάμε για [B]πολλά[/B] Level ups! Κι εκτός του ψώνιου είναι και πιο ομιλιτικός από μένα όταν με πιάνει! Πολύ ωραίος ρε συ ο πρώτος γύρος αλλά πως στεναζωρέθηκα που έφυγε ο αθώοςαΑΑΑΑΑ κανείς δε μ'ακούει -να ένα ακόμα κοινό με τον Frankenstein (βέβαια αυτόν δεν τον ακούνε όταν φλυαρεί κι εμένα γενικότερα αλλά δεν πειράζει!) =3 Αλλά το παίζουν πολλοί καλά έτσι? ^^ Ε χε χε, η συνάδελφος βαρεμένη σε ευγνωμωνεί! Και ναι, είναι ακριβώς έτσι,τα χώνεις σιγά σιγά τα υπόλοιπα...
Feb 16 2011 00:26