Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1855445309098.2090150.1329801037[/url] Nα και οι φώτο από το cosplay! Επιτέλους ο Πάνος τς έβγαλε! xD
Μάι 05 2011 00:52
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Sounds good. Θα το πω και στους υπόλοιπους. Το μόνο μου άγχος τώρα είναι να βρούμε τραπέζι αρκετά μεγάλο για να μπορούμε να παίξουμε με τα washizu tiles, τα οποία είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος. Μάλλον δεν θα παίξουμε στη Δάδα τούτη τη φορά. Λογικά θα ξεκινήσουμε από πιο νωρίς για να βρούμε κατάλληλο τραπέζι, και θα σε ενημερώσω που βρισκόμαστε.
Μάι 01 2011 21:16
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πω πω όντως ρε συ μεγάλη ξενέρα...! Αλλά καταλαβαίνω, κι εγώ το χω πάθει αυτό -αν κι όχι εξαιτίας λεωφορείων αλλά ατόμων-. Χα χα, η δικιά μας η γραμμή είναι για τα κλάμματα κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα! Είναι που είναι, τώρα αποτελειώθηκε! Επίσης, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα το έπαιρνα χαμπάρι μετά το μισάωρο! xD
Μάι 01 2011 21:05
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Χμ...5? 5 μισι αργά αργά γιατί 9 πρέπει να μαι στο μάθημα.
Μάι 01 2011 21:03
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μεχ, καλά μη νομίζεις. Κι εμείς εκεί που τόσες μέρες ήμασταν 50-50 και εκεί που το 'δε θα πάμε' έγινε θα πάμε και λέμε 'άντε, την Κυριακή θα βγούμε έξω' μας λέει μια ο πατέρας μας 'Μα απεργία θα έχει, 1 λεωφορείο σε κάθε γραμμή μόνο'. Ε, ξενέρα. Ξαφνικά έγινε 'Δε θα πάμε' ξανά, οπότε καταλαβαίνω. Εδώ στη δικιά σας τη γραμμή είναι που είναι, φαντάσου σήμερα.
Μάι 01 2011 20:59
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Εσύ πες την ώρα που σε βολεύει. Οι υπόλοιποι θα προσαρμοστούμε. :P
Μάι 01 2011 20:59
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Πες την ώρα και μπορεί να τα καταφέρω. Βλέπεις έχω και Ιαπωνικά αύριο...
Μάι 01 2011 20:57
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Δεν πήγα καθόλου, είχα ξεχάσει για την απεργία μέχρι που με τη θύμισε η αδερφή σου...Παίζει να είχα πάει και να περίμενα εκατό ώρες πριν το θυμηθώ αλλιώς! xD
Μάι 01 2011 20:56
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Α ναι, ήταν κι αυτό... ugh, ελπίζω να μην έχει και στις επόμενες μέρες. >__< Αύριο σε βολεύει καθόλου για παιχνίδι; Αν έρθεις θα γράψουμε ιστορία (πρώτη φορά washizu mahjong με 4 άτομα στην Ελλάδα). :P
Μάι 01 2011 20:54
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD A, μου απάντησες στην αρχή εδώ βλέπω. Yup, anime.gr. O.o Δεν πήγες στο meeting τελικά ή γύρισες νωρίς;
Μάι 01 2011 20:48
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

O ho ho ho! Mπα, δεν έπαιζε να βγ΄λω δικές μου με το κνητό και σιγά μη θυμόμουν έπαιρνα τν φωτογραφική μου lol. Καλά, μη νομίζεις ότι κι εγώ μπαίνω, τώρα τελευταία κάπως μπήκα λίγο παραπάνω αλλά κι αυτό για τα βασικά...οπότε μπα...animegr και πάλι animegr αν δε σε βρίσκω!
Μάι 01 2011 20:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Γειαααα! Μην ανησυχείς, ούτε εγώ πήγα...λόγω απεργίας λεωφορείων!
Μάι 01 2011 20:39
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

And a new Legend arises! :hahaha: Ε, είπα μήπως είχες βγάλει και δικιές σου. Don't worry, όποτε βγουν. Btw, το account στο FB το άνοιξε η Vagge κατά τη δημιουγρεία του group (ELS) και δεν παίζει να μπαίνω, οπότε μη νομίζεις ότι σε γράφω XD
Μάι 01 2011 14:07
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha! Kenny is dowwwn! xD Μόλις ο Πάνος τις ανεβάσει θα στις στείλω εννοείται! ^^ είπε ότι θα τις βγάλει τη Δευτέρα (όπως πάντα xD) γιατί περιμένει και το meeting να βγάλει κι άλλες! Χα χα, έτσι πάει. Και δεν ξέρω αν έχει βγάλει κι άλλος κι άλλες...ΚΑλά όλοι κάτι βγάλανε αλλά καταλαβαίνεις.
Μάι 01 2011 14:03