Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
You said it best! -.-
Wait what; nooooooooooooooooooooo! Wait till I'm up to date first...Ah, Mukuro's eye and first realm of Hell...how nice (OK, now I know I'm bad xD)
Mα αγάπη, δεν είπα κάτι κακό μόνο την αλήθεια... :D Χα χα, σοβαρά τώρα τον πάω πάρα πολύ και τους δύο και τον χαζό με το ρόπαλο που γίνεται σπαθί κι ακόμα εκεί που είμαι εγώ είναι "Α, παίζουμε τη Μαφία". Βλαμμένο. xD
May 25 2011 11:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: One man's words are another man's way of brainwashing.
Welcome to your greatest fear, the worl of reborntards, they will want your dream and turn them into a mess
[url=http://reborn.wikia.com/index.php?title=Category:Images_of_Mukuro&image=x1st_Path-PNG][img]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100419110827/reborn/images/thumb/6/65/1st_Path.PNG/778px-1st_Path.PNG[/img][/url]
:mador2: Και λίγα λόγια για τον Gokudera και οι δυο σας! Μπορεί να είναι tsundere, να έχει κόλλημα με τον Jyuundaime και ενίοτε να έχει υπεροβολικές τάσεις φυγής but he is awesome!
May 25 2011 11:09
Jorg → Fallen_Mpougatsa
We are waiting for you... in the dark side.
/proud of his abilities.
Μωρέ μια χαρά είναι ο Gokudera, τον είχα και σετάκι παλιότερα. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ο Mukuro... :P
May 25 2011 11:07
Fallen_Mpougatsa → Kai
Και φυσικά να φανταστείς στο γνωστό μέρος, απορώ καν γιατί ρωτάς πλέον...! Αλλά ναι, πού είναι το κιόσκι? Θα διαμαρτυρηθώ στον δήμαρχο! Δεν κάνουν που δεν κάνουν κανένα σοβαρό έργο αλλά να μην κάνουν και το κιόσκι μας? Με τον ντάλα ήλιο...? Α πα πα πα, κι αν πάθουμε ηλίαση?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει μ'αυτό, πώς το σκέφτηκες...? Αλλά ας μπω λίγο κι εγώ στον χαρακτήρα... [I]There's a ton of things I dislike but I really don't like anything. And...I don't want to use the word "dream" but...I have an ambition. To get up-to-date in the Katekyo Hitman Reborn manga and...to catch a certain akuma.[/I] Yes, I'm looking at you Kai...
Ότι θα το διαβάσω θα το διαβάσω...αλλά στον δικό μου χρόνο, καταλάβατε? Κανένας δε θα με βγάλει εκτός προγράμματος~! Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
May 25 2011 10:54
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Κι εσύ τέκνον Jorg? Κι εσύ? Ώστε όλοι στράφηκαν εναντίον μου...?
/mind control is starting to be effective.
Χα χα, έτσι, έλα να γίνουμε πολλοί...! Αλλά γιατί καλέ κι ο Gokudera μια χαρά είναι ο άνθρωπος, σωστός, πιστός στον 10το, με τους δυναμίτες του...Ασχετο αν ο άλλος είναι πολύ καλύτερος, ο χο χο...
May 25 2011 10:40
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στο κλασσικό μέρος να φανταστώ. Αυτό το κιόσκι ακόμα να μας το χτίσουν τόσα χρόνια.
:kakaka: Akuma da. I know; [I]Pitiful, naive otaku, if you wish to oppose me tempts,[/I] [I]hate me, detest me, and try to restrain your self from reading your manga in an unsightly way. Resist, resist and cling to the pleasure of holding the real thing in your hands. [/I]
Να που έφτασε επιτέλους η ώρα να θέλεις να διαβάσεις το Reborn!. There is no turning back now ~kufufu.
Rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
May 25 2011 10:20
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Διάβασε Reborn, διάβασε Reborn, διάβασε Reborn etc etc... /mind-control mode
Όλα αυτά που είπε η Kai. Και σου μιλάει Mukuro fan, that is. Έχεις να δεις κάτι επικές σκηνές και ατάκες από Mukuro... μη σου λέω. Και άφησε την Kai με τον Gokudera της.
May 25 2011 10:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα ΟΚ δεν πειράζει! Κοίτα, για να μαστε κι ακριβείς συνήθως συναντίομαστε στις 7κ30...ας μην το αλλάξουμε μωρέ! xD (χα χα, ήμουν σε πολύ άκυρη διάθεση ομολογώ τότε, ακόμα δεν πιστεύω πως το έστειλα!)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Όντως καλέ, διάβολος είσαι! Μη με τα λες αυτά και θέλω να διαβάσω παρακάτω αλλά θέλω να διαβάσω κι απ'τα manga να τα χω στα χέρια μου, μη με κάνεις έτσι και πάω να τα δοαβάσω on-line...! Δεν πρέπει... xD
May 25 2011 10:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Για το rock bar δεν ψήνομαι, μα για τη βόλτα να κανονίσουμε σίγουρα. Πες μου τι ώρα βολεύει κλπ. (Lol το mail που είχες στείλει btw, το διάβασα χθες βράδυ).
Η πλάκα είναι ότι το Arc στο οποίο βρισκόμαστε τώρα έχει περισσότερο Mukuro από ποτέ. -Jorg, ξέρω ότι βλέπεις, ψήσε κι εσύ, θέλω backup - άσε να δεις τι έχει γίνει, τι πρέπει να κάνει, τι παίζει με τις δυνάμεις του και ποιος τα κάνει όλα αυτά, τι χαμός έχει γίνει... πως η Vongola τα έχει βρει σκούρα ΚΑΙ σημειώνω πως λιγα λέω για να μη δώσω spoilers. Τώρα θέλεις να φτάσεις περισσότερο up-to-date? Ne? Ne? Ne?
Watashi wa akuma desu :kakaka:
May 25 2011 09:54
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Wow ho ho! Όντως, δεν αποτυχαίνουν ποτέ! Δεν πρόλαβα να το πω στην Kai! xD Αλλά καταλαβαίνω :D Και ναι, η Kai το κατάφερε μετά από πολύ ψήσιμο και υπομονή και μπορώ να πω πως χαίρομαι που το κατάφερε!
xD Έτσι, σεντόνια, σεντόνια, κανένα spoiler αφού έτσι θα ναι! [S]Εδώ εγώ κάνω συζητήσης μόνη μου σε thread που δε γράφει κανείς, αυτό θα με σταματήσει?[/S] :kakaka:
May 24 2011 22:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
Sniffle sniffle κλαψ! Το κατάλαβα! Και βλέπω η υπερκινητικότητα ακόμα δε με άφησε ^^
Ο χο χο χο!
Ωραία! Μια χαρά και οι τέσσερις μαζί! Αν θες μετά, είπαμε και με την Κατερίνα, πάμε και σε ένα ροκ μπαρ...! Ναι, θα πάει αργά και ναι δε θα παιρνάνε λεωφορεία αλλά θα μπορέσω άνετα να ψήσω εγώ τον μπαμπά να έρθει να μας πάρει...! Αν θες πάντα lol!
Nooooooooooooooooooooooooooooo! Omae wa evuru desu!
Ha ha ha ha, μια σκηνή που με δωσες τώρα κι εμένα στο μυαλό, πωπω, λέει όμως! Αλλά το "μαζί σου και στην κόλαση θα πάω" μόλις απέκτησε άλλο νόημα...επίσης δε θα το ξανακούσω ποτέ με τον ίδιο τρόπο. Σαν το τραγούδι του Ιωαννίδη. xD
May 24 2011 22:06
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Τι βλέπω, άρχισες Reborn (my stalking abilities never fail :tensai:); Τα κατάφερε τελικά η Kai. :hahaha: Μόλις τελειώσεις (και το manga) σε περιμένουμε στο ανάλογο thread για [s]nerves breaking[/s] [s]πάπλωμα σεντονιών[/s] συζήτηση.
May 24 2011 21:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
It was too late. Είχα φύγει.
Btw, ήθελα να σε πω (έψησα καιτη Βάγκε ήδη) αν δεν έχεις κανονίσει τίποτα το Σάββατο, πες και την Κατερίνα για καμιά βόλτα για καφέ.
:hahaha: Ι don't care, σκοπός είναι να πετύχει το δικό μου and I'll use "that".
:hahaha: Και πέφτοντας στην κολαση να τραγουδάς "μαζί σου και στην κόλαση θα πάω"; lol σκηνή.
May 24 2011 18:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας!
Θα βγούμε με την Κατερίνα για να περπατήσουμε λίγο στην παραλία, θες να ρθεις? Έλα έλα έλα! Θα χει γέλιο!
Χα χα χα, μια χαρά! Lurker, comedycomedycomedy και RebornRebornRebornReborn ώστε αυτό είναι το σχέδιό σου ε? Μουαχαχαχαχαχαχα ποτέ δε θα μαντέψεις το πραγματικό μου σχέδιο.
Αλλά δε θέλω να καώ στην κόλαση του Mukuroooooooooooooooooooooooooooooooooo...! Τουλάχιστον όχι χωρίς αυτόν /fangirl mode on.
May 24 2011 14:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Και ακόμα δεν έχεις φτάσει στην Varia. :kakaka: Φαντάζομαι τώρα μετανιώνεις που δεν τα διάβαζες τόσο καιρό, αμαρτωλή. Θα καείς in Mukuro's realm of hell.
Gokudera-san is the best anyway ΚΑΙ δεν έχεις δει ακόμα το πιο cool gear του :if:
Άντε να σε βλέπω να διαβάζεις Reborn! με περισσότερη ζέση, πολύ το άφησες.
Ξέρω, μετά το comedy-comedy πλέον θα λέω και Rebornrebornrebornrebornreborn, μέχρι να κάνεις snap
κάπως έτσι :roar:
κι εγώ να φύγω κάπως έτσι :run: φωνάζοντας "Baka"
κι εσύ μετά να πεις :kakaka: "All according to my keikaku".
:kakaka: Φάνηκε ότι είσαι υπερκινητικό. Αφού βλέπω που μου γράφεις για Reborn! και λέω "την είχα ρωτήσει;" και πήγα για confirm (με μνήμη που σκίζει πάντα, είχαν περάσει τόοοοσες πολλές ώρες από τότε που έγραψα το vm). Παρόλα αυτά έχω κι εγώ διάθεση για trolling σήμερα, so do not worry.
ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ! Δε θέλω να πάω για μάθημα, βλέπω τον καιρό έξω και δεν θέλω! Ζέστη ευτυχώς μέσα στο δωμάτιο μου δεν έχει, είναι σχετικά δροσερό σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι. Έχουν κατεβεί κι οι τέντες μέχρι κάτω, οπότε it's ok for now.
May 24 2011 12:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed