Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Να μου στείλεις φωτό από χθες!
Χα! Χάλασε και το domination του Kenny!
May 01 2011 14:00
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ε ναι μωρέ λογικά...καλά αν είναι θα το συζητήσουμε κι από κοντά! Αλλά ναι έχεις δίκιο, δε λέει απλώς σου το πα για να ξέρεις! ^^ Καλά κάποτε θα με βολέψε, μην ανησυχείτε βρε παιδιά...xD
E χε χε χε, έτσι ε? Αμ με τόσο fanservice και για τα δύο φύλα συν την φοβερή πλοκή του που μ'αρέσει πάρα πολύ τότε ναι, μπορούμε να το συγκαταλέγουμε στα guilty pleasures! :3
Χα χα, δεν πειράζει καλά κάνεις, αν ήθελαν εξάλλου θα γραφαν! ;)
Apr 27 2011 13:53
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Α έχει meeting τότε... καλά, θα σας δω τότε έτσι κι αλλιώς. Απλά επειδή δε βολεύει και πολύ στα meetings να παίζουμε mahjong, να βρούμε μια μέρα ειδικά γι' αυτό το σκοπό (πάλι στη Δάδα :P). Adventurer και phm θα έχουν άδεια μέχρι τις 5 Μαΐου, οπότε αν σε βολεύει κι εσένα κάποια μέρα μεταξύ 2 και 5 Μαΐου, let me know. ^^
In other news, κάνω σιγά-σιγά catch up στο Defense Devil... ο μόνος τρόπος για να το περιγράψω είναι "guilty pleasure". :P
PS. Έχω κάνει domination στο profile σου... ας γράψει και κάνας άλλος. XD
Apr 27 2011 13:27
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Allo! Όχι δεν έχω...!Ώπα κάτσε, δεν είναι το meeting? Άρα έτσι κι αλλιώς θα μαστε Δάδα! xD
Apr 27 2011 11:02
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Κυριακή Πρωτομαγιά έχεις προγραμματίσει τίποτα; Σκεφτόμουν να κανονίσω κανένα παιχνίδι αν γίνεται...
Apr 27 2011 00:30
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ha ha ha! Tο παστίτσιο θα με σώσι παραπάνω από μία φορές δηλαδή!
Apr 15 2011 11:17
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Μην το λες... αν ο άλλος έχει μέσα σημαντικά έγγραφα από τα οποία κρέμεται η επιχείρησή του, όχι 500, 5000 θα δώσει για να του το φτιάξεις... εκβιασμός, I know, αλλά κάπως πρέπει να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τις γνώσεις μας για να βγάλουμε το ψωμί μας. :mafia:
BTW, don't worry, αν χρειαστείς εσύ ποτέ κάτι με το PC σου, θα σου κάνω φιλική τιμή... μου μαγειρεύεις ένα παστίτσιο και είμαστε πάτσι. :hihi2:
Apr 15 2011 00:54
Fallen_Mpougatsa → Kenny
MAWHA ha ha ha h ah a ja j a γκουχου, γκουχ...αχεμ, τα evil laughs είναι δύσκολο πράγμα, το πάμε άλλη μία? Αλλά κι εσύ όχι 500...κάντο 100 ^^
Apr 15 2011 00:50
Kenny → Fallen_Mpougatsa
WHAT? 60€ για ένα ψωροformat που το κάνω για πλάκα; Δηλαδή για ανάκτηση δεδομένων πρέπει να ζητάω 500€ και βάλε... :hihi2:
Apr 15 2011 00:44
Fallen_Mpougatsa → Kenny
A καλά! Αυτό το τελευταίο να λέγεται! Ένας τύπος είχε πάρει 60€ μόνο και μόνο για ένα format φαντάσου να κάνεις και κάτι πιο περίπλοκο!
Apr 15 2011 00:42
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Δεν φταις εσύ. :P Εγώ το υπενθυμίζω επίτηδες στον εαυτό μου, για να ανασκουμπωθώ και να τον φτιάξω μια μέρα νωρίτερα.
(Τέτοιες εμπειρίες πρέπει να τις κάνω επάγγελμα. Έχω να βγάλω πολύ χρήμα...)
Apr 15 2011 00:39
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Oh snap! Sorry δεν ήθελα να φέρω κακιές αναμνήσεις στο μυαλό....
Apr 15 2011 00:36
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Βασικά, ευχαρίστως να το ξεκινούσα αμέσως, αλλά... βρίσκεται κι αυτό στον σκληρό δίσκο που έχει brickάρει, μαζί με όλα τα άλλα manga. :damn:
Apr 15 2011 00:32
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ah, OK then, κατανοητό το ότι δεν σχολιάζεις! Καλά, το πρέπει είναι βαρύ...αν σ'αρλεσει κάτι...αλλιώς ασ'το...πολλά αποωσιωποιητικά σήμερα...
Apr 15 2011 00:30
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Δεν το έχω διαβάσει ακόμα το Gamaran. I know I should. :emptyonexg1:
Apr 15 2011 00:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed