Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kαλημέρα!!!!!Ναι, είμαι υπερκινητικό~! :3 Τα διάβασα τα διάβασα! Mukuro-san... xD Το σπαστικό είναι ότι αυτά τα δύο δεν έχουν το conclusion της μάχης και είμαι τόοοσο κοντά να το διαβάσω μέσω του internet! Άσχετο αλλά νομίζω ότι έπρεπε να σου πω εντυπώσεις. Cool ο Gokudera by the way, τον πήγα ακόμα περισσότερο!
Εσύ τι λέει κοπελιά? Πώς πάει? Ψηνόμαστε (απ'τη ζέστη πάντα)?
Μάι 24 2011 12:10
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Kαλή επιτυχία λοιπόν, εύχομαι να τα πας τόσο καλά όσο θες!
Χα χα χα, αυτή η κοπελιά κι εμένα δε λέει να με "βοηθήσει" όταν τη ζωγραφίζω, ενώ η άλλη, το καλή που είναι βγαίνει αμέσως. Κι εμένα πάντα έτσι με κάνει -όταν κι όπως την κάνω-.
Μάι 13 2011 10:17
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Δεν πειράζει :P Λογικό είναι να μην το θυμάσαι κιόλας :P
Με τα ρούχα της άλλης είναι η καθεμία. Η μία μου άρεσε μόνο βέβαια, την άλλη μπορεί να την ξανακάνω γιατί δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα :/ η naruto character σου.
Μάι 12 2011 22:04
Καλά ναι, εσύ έχεις και τις εξετάσεις, εννοείται...(ναι το χα ξεχάσει :3 gomen)
Ha ha, όταν ξέρεις κάποιον...
Καλέ δεν πειράζει καρδιά μου, σιγά. Ειδικά αν είναι και μόνο το χρωμάτισμα μη σε πω να με το δώσεις κι έτσι! Χα χα, όχι εντάξει, πλάκα κάνω αλλά το 'χα απορία τελικά: το κανες με την καθεμία τα ρούχα της άλλης ή τα δικά τους?
Μάι 12 2011 21:38
Κάποια στιγμή, ναι. Μετά τις εξετάσεις μάλλον. Δεν έχω μείνει και πολύ πίσω.
Το περίμενα ότι θα σου αρέσουν οι συγκεκριμένοι.
Ναι, χίλια συγγνώμη που στο καθυστερώ κιόλας, με τις εξετάσεις δεν είχα ιδιαίτερο χρόνο. Το χρωμάτισμα μου μένει.
Μάι 12 2011 21:22
Χα χα, τότε τώρα να σε πω εγώ: πάνε διάβασέ το, είναι φοβερό. Και αγαπημένος χαρακτήρας. φυσικά ο γάτος-αν κι ο Hatter μ'αρέσει πάρα πολύ επίσης, νομίζω ο γάτος είναι ο [B]πιο[/B] αγαπημένος. Αν και όλοι οι χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες. Χμ...αλήθεια, oh my God, I just remembered, το commission τι κάνει? xD
Μάι 12 2011 21:01
Όταν σε έλεγα :P Η ίδια έχω μείνει πίσω στα chapters στο συγκεκριμένο. Γενικά στα manga βασικά, έχω καιρό να διαβάσω.
Πάντως χαίρομαι που σου άρεσε.
Μάι 12 2011 20:22
Ξανάρχισα να διαβάζω το Are you Alice? και είχες πολύ πολύ δίκιο όταν με έλεγες να το ηαναπιάσω αμέσως τώρα που έχει και περισσότερα chapters! And I'll be officially up-to-date σε πολύ λίγο! ^^
Μάι 12 2011 11:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
Btw, διάβασες καθόλου αυτό που σου έστειλα? Κι όχι, δεν έχω πρόβλημα με την κριτική ότι και να είναι αυτή...
Μάι 05 2011 17:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
:/ Δεν ξέρω επειδή αρχικά δε μου κόλλησε. Ίσως να πήγαινε περισσότερο με το φυσικό σου και ας μην ήταν μαύρο.
Θα σου απαντήσω με pm για την Κυριακή.
Μάι 05 2011 13:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλά, αν με έβλεπες από κοντά θα καταλάβαινες! Αλλά έχεις δίκιο μπορεί απλώς να έφταιγε το ότι δεν με είχα συνεθίσει με μαύρο μαλλί! Δε με πήγε καθόλου όμως έτσι? Τουλάχιστον εμένα δε μ'άρεσε! xD
Αλήθεια, τι θα κάνεις την Κυριακή? Λέμε να πάμε κινηματογράφο με την Κατερίνα στην Κοκκινοσκουφίτσα, θες να ρθεις? ^^
Μάι 05 2011 12:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
Περισσότερο δεν μου κολλούσε τόσο μαλλί και μάλιστα μαύρο πάνω σου, δεν σε έχω συνηθίσει έτσι. XD
Τώρα στις φωτό φαινόταν νορμάλ, δεν ξέρω πώς ήταν από κοντά.
Μάι 05 2011 12:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα, με καμάρωσες ε? Κρίμα και ήθελα να σε κάνω έκπληξηηηη!
Nαι ρε συ δεν είναι πολύ περίεργη η περούκα? Με φάνηκε τόσο ψεύτικη...xD
Αλλά ήμασταν πολύ λίγοι αρχικά μόνο τέσσερις και μετά ήρθαν άλλοι τρεις μόνο. Αλλά δεν πειράζει, τι να κάνεις?
Μάι 05 2011 11:12
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Σε πρόλαβε η μικρή, χθες νομίζω. Σε καμάρωσα ήδη. :)
Ωραία η στολή, αλλά δεν μπορούσα να σε συνηθίσω με την περούκα στις φωτό XD
Λίγοι ήσασταν πλάκα-πλάκα.
Μάι 05 2011 00:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται