Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Aha! Kenny you lurker! Post ακόμα δεν έχεις κάνει! ...αλλά ειλικρινά όταν το έγραψα με βγήκε τόσο φυσικό! :3
Apr 15 2011 00:17
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Sorry για τον αδερφίστικο χαιρετισμό αλλά είμαι γυναίκα και δε θέλω να ρίξω manry tears of joy-I prefer to frolic xD[/QUOTE]I LOL'd. :hihi2:
Apr 15 2011 00:16
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Αεροπλάνα, για την ακρίβεια. Αν και σκέφτομαι να τα κόψω, τουλάχιστον το Πάσχα και καλοκαίρι που έχει καλό καιρό, και να κατεβαίνω με τρένο+πλοίο. Τα εισητήρια της Aegean είναι φωτιά, και Ολυμπιακή δεν εμπιστεύομαι. >__<
Apr 14 2011 16:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Χα χα, ναι! Σαν το σπιτικό φαγάκι δεν έχει...Ε, όσοι μένουν μακρυά απ'το σπίτι το ξέρουν καλύτερα, σωστά? Αλλά κι εσύ πηγαινοέρχεσαι δύσκολα, πλοία τρένα...
Apr 14 2011 16:01
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Από τα Χριστούγεννα. Θα με περιμένει σπιτικό φαγάκι, κάτι είναι κι αυτό. :P
Apr 14 2011 15:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh dear! Όντως...μόνο τους τίτλους διάβασα και τα παιξα! Πω πω, ελπίζω να διορθώνετε χωρίς να χαθούν τα αρχεία! Χμ, ωραία! Είχες καιρό να κατέβεις?
Apr 14 2011 15:51
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Εγώ τι να λέει... Έπαθε βλάβη ο 1 TB σκληρός δίσκος γεμάτος με προσωπικά έγγραφα, εργασίες, μουσική, manga κτλ... και για να τον επαναφέρω στη ζωή πρέπει να αγοράσω και να κάνω [URL="http://www.mapleleafmountain.com/seagatebrick.html"]ΌΛΑ ΑΥΤΑ[/URL]. Αύριο κατεβαίνω και Κρήτη για το Πάσχα οπότε δεν προλαβαίνω να το φτιάξω. Ε, και είμαι σε φάση "fuck my life". >__<
Apr 14 2011 14:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Άσε ναι...Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι κάνεις? Κι ότι σε σκεφτόμουν! Αλλά βλέπεις πάντα βαριέμαι! xD Τώρα όσο πάνε τα νέα...Ε ε ε...Εσύ τι λέει? ^^
Apr 14 2011 13:30
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Βάσανα που τα έχει η ζωή... :damn: Τι νέα εσύ; Καιρό έχουμε να τα πούμε.
Apr 13 2011 23:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

E he he! Καλά, η φωτογραφία τα λέει όλα, δεν το συζητώ! Εξάλλου για να κάνεις τέτοια han δε μπορεί, κάτι έπαιρνες! xD Τίποτα, enjoy~! Κι αν κάνεις 6πλό Yakuman, ε τι να σε πω, θα πρέπει να σε βάλουμε στο hall of fame των mah jong players. Άσ'το global moderator, τι να σε κάνει...xD
Mar 27 2011 12:59
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Hohohoho!! Ohhh the greatness Με την μαστουρωμένη φάτσα μου!! Χαχαχα! Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! Την επόμενη φορά θα γίνει 6πλο Yakuman!! ;)
Mar 27 2011 12:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

D'awwww, μη ζηλεύεις! Αλλά ρε συ μας έστειλε όταν το έβγαλε. Και πήγα να κάνω μια βλακεία -νόμιζα ότι έβγαινα με pinfu αλλά τελικά δεν κι έγινε το θέμα- αλλά δε μ'αφήσανε να τα γυρίσω -όλα x3- οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα και τελικά μας έβγαλε αυτό...Δεν υπήρχε σε λέω! Τα παίξαμε και οι δύο -καλά και ο Tenshi- όταν βγήκε μ'αυτό!
Mar 27 2011 00:55
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. :hahaha: Κοίτα να δεις... το πρώτο yakuman στη Θεσσαλονίκη κι εγώ να λείπω... Ζηλεύω τώρα. :unlucky:
Mar 27 2011 00:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

[url]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/26032011173.jpg[/url] [url]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/1981dcfd.jpg[/url] Να και οι φώτο...enjoy your greatness! :wooi2:
Mar 27 2011 00:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Μόνο 1 θα σε πω: o Tenshi μας έκανε yakuman όλα 1-9, wind, dragons. Do you believe it!? Έχω και φώτο, περίμενε να της περάσω και δες τες στα VM του Tenshi.
Mar 27 2011 00:13