Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ειδικά γι αυτό με τα μακρυμάνικα μη με ρωτάς, δεν έχω ιδέα! Εδώ που είχε ντάλα ήλιο, ζέστη να λιώνεις και φυσούσε σχεδόν ζεστό αεράκι η άλλη με φορούσε μακρυμάνικο και καμπαρντίνα! Το πιστεύεις? Κι εγώ από πίσω της να φοράω το αμάνικο λεπτό σχεδόν διάφανο καλοκαιρινό φόρεμα! XD Does not compute...
Χμ, έτσι είναι αν είχε και δροσούλα και ξέρω πως σ'αρέσει να κάνεις βόλτες...θα σε πείραξε! Και δεν καθόσουν εκεί βρε μόνη σου και να ρθεις με το ΚΤΕΛ?
Χα χα χα χα! Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος! Αλλά είχε γέλιο το τραγούδι!
Και ναι το φαΐ υπέροχο, ακόμα καλύτερο από την προηγούμενη φορά με φάνηκε...! Ίσως επειδή πεινούσα πολύ περισσότερο! xD αλλά πρέπει μια φορά να πάμε όλες μαζί!
Μάι 26 2011 17:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, στα μισά του δρόμου το έριξε για τα καλά. Στο χωριό ψιχάλιζε. Στην Καστοριά είχε μια ωραιότατη δροσιά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερική κυκλοφορούσαν με μακρυμάνικα. Θα μπορούσα να μείνω και όλη μέρα είναι η αλήθεια, μη σου πω να μέναμε κι εκεί. Φύγαμε πολύ νωρίς και δεν την χόρτασα καθόλου Τ~Τ . Έχω συνηθίσει κάθε φορά να κόβουμε μια βόλτα για αρκετή ώρα.
Μια χαρά φτάσαμε, απλά ειδικά στο "πήγαινε" πηγαίναμε αργά. Άκουσα και ένα άκυρο τραγούδι στο αμάξι, το έψαξα και τελικά ήταν αυτό
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GHOfIvuK6xs[/youtube]
Ρε συ το πιστεύεις ότι μου κόλλησε το ρεφρεν επί ώρα; XD
Χοχοχο, αυτά είναι. Καλό το φαγητό! (όχι ότι δεν ξέρω την απάντηση XD)
Μάι 26 2011 17:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι ξέρω, σε κακόπεσε όσο κακοπέφτει κι εμένα! Άντε ρε συ βροχές? Άσχημα? Ε, αφού φτάσατε ασφαλείς εντάξει...!
Καλά κι εσύ, είναι δυνατόν να βγείτε εκτός πόλης και να έχουν την απαίτηση να πας και στη σχολή σου??? Αποκλείεται...! XD
Πήγαμε, φάγαμε κι απήλθαμε. :D
Μάι 26 2011 17:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
Βασικά πήγαμε στην Καστοριά για κάτι δουλειές και αν και υπολογίζαμε να φτάσουμε νωρίτερα και να πάω για μάθημα μας έπιασαν βροχές στον δρόμο και (μα ναι, ξέρεις πόσο μου κακόπεσε) επιστρέψαμε πολύ αργά για να πάω στο μάθημα.
:hahaha: Βέβαια για να πάμε είχα πάρει το ευλέθερο πως αν καθυστερήσουμε δεν θα μπω στον κόπο να κατεβώ (έτσι κι αλλιώς μόνο εγώ πηγαίνω οπότε ο καθηγητής θα είχε φύγει) και το εκμεταλλεύτηκα στο φουλ.
Εσύ δεν πήγες τελικά η επιστρέψατε νωρίς;
Μάι 26 2011 17:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, ελπίζω να πέρασες καλά! Όντως, ναι, δύο μέρες τι στο καλό πια...! xD
Μάι 26 2011 17:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σόρυ, ήμουν εκτός σπιτιού κι εκτός Θεσ/κης γενικότερα οπότε δεν θα μπορούσα να είχα δει το μνμ. Αν και η απάντηση είναι προφανής πλέον ευχαριστώ άλλη μια φορά για την πρόταση αλλά δεν γινόταν. Θα τα πούμε και το Σάββατο από κοντά! 2 μέρες μας μείνανε.
Μάι 26 2011 16:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρα! Λοιπόν, για το Κινέζικο που λέγαμε, 2κ30 στην Πλατεία Αροστοτέλους στο πέταλο, εκεί που παίρνω το λεωφορείο. Σε βολεύει? Γενικότερα, θα ρθεις τελικά? xD
Μάι 26 2011 09:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Oχι, δεν φαντάζεσαι τι αγανάκτηση είχε. Θέλει τον Yamamoto χαζοχαρούμενο όπως πάντα. Και για να πω την αλήθεια κι εμένα με είχε χαλάσει άσχημα. Για να φτάσεις βέβαια σε αυτό το σημείο έχεις πάααρα πολύ μιας και ήταν στο τελεταίο Arc.
Ωραία, τότε με την πρώτη ευκαιρία ανεβάζω τον φάκελο και στέλνω. :hahaha: Έχει και το fanservice του μέσα οπότε θα έρθει κουτί.
Μάι 25 2011 12:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω πω...εμ, φαντάζομαι, να της βγάλανε τον αγαπημένο χαρακτήρα τόσο OOC...αλλά μπορεί απλλώς έτσι να τον ήθελε η manga-ka. Ή που θα καίει και θα είναι σπίρτο αναμμένο κι όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο ή που θα πηγαίνει τόσο αργά που οι άλλοι θα φοβούνται μη σβήσει! xD Τι να κάνεις, έτσι είναι αυτά τα πράγματα...τώρα θέλω ακόμα περισότερο να το φτάσω εκεί! Μπουααααααααα!
Τι να με πειράζει καλέ, σιγά και το μεγάλο spoiler! Δε με πειράζει να ξέρω ότι έχει 10 χρόνια μετά μορφή αλλά γιατί κι εφόσον δε με λες σιγά!
Μάι 25 2011 12:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χάλια το πήρε η μικρή :hahaha: την είχα να αναλύει επί ώρα το πώς δεν την άρεσε εκείνο το κομμάτι. Ευτυχώς ήταν σύντομο και μετά οι στροφές πέσανε και πάλι. Έκαψε πολύ και ξέμεινε μάλλον.
Of course. :hahaha: Eλπίζω να μην σε πειράζει η Τen Years Later μορφή του μέσα στον φάκελο. Δεν είναι και συγκλονιστικό spoiler. Θα τη δεις παντού αν πας να ψάξεις.
Μάι 25 2011 12:06
Fallen_Mpougatsa → Kai
Koίτα ότι προσπάθησες προσπάθησες...αλλά κάτι μου λέει ότι το έκανες ακριβώς όπως θα το έκανε αυτός οπότε κάπου το χασες xD
Ha ha ha ha ha ha ha πέθανα στις στροφές το δευτερόλεπτο! Ε αφού το κάνει κι αυτό κάτι γίνεται-δηλαδή από κάρβουνο άρχισε να καίει μαζούτ επιτέλους? Ωχ, πόσο OOC...και πόσο τα πήρε η μικρή σε εκείνη την arc? Lol, την φαντάζομαι!
Νο! *Le gasp* Yaaaaaaay; Mukuro Mukuro Mukuro Mukuro fan service! xD xD xD Πάει κάηκα εντελώς. Και φυσικά αυτό να μείνει μεταξύ μας...έστω κι αν μπαίνουν πόσα άτομα στα VM σου και παίζει να το δουν, πρέπει να μείνει μεταξύ όλων μας, έτσι παίδες?
Μάι 25 2011 11:53
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Είμαι εκεί ακριβώς που ο μικρός ας πρωταγωνιστής βάζει τα γάντια κι έχει εμφανιστεί εδώ κι ένα volume o Mukuro...Δεν ήθελε πολύ, άμεσο convert σε Mukuro fangirl! Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες επειδή είναι απλώς badass! xD
Μάι 25 2011 11:48
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Και όμως και εγώ το βρίσκω περιέργο που δεν σε έχω ρωτήσει ακόμα.
Που το έχεις φτάσει το reborn? :P
Μάι 25 2011 11:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ι had to defend him anyway (did I really do that?), να σας προλάβω.
:hahaha: Μα ναι ρε, μη νομίζεις και αργότερα τα αίματα σάλτσες θα είναι, απλά θέλανε να κάνουν πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι. Οκ, εντάξει, τουλάχιστον αργότερα αρχίζει να ανεβάζει περισσότερες στροφές το δευτερόλεπτο. Τόσο που σε κάποια φάση βγήκε OOC.
Also, in order to show off my gathering skills I can provide you with a delicious Mukuro folder in the coming days, it has been gathered with passion and fatigue.
Μάι 25 2011 11:33
Fallen_Mpougatsa → Jorg
I'm coming, I'm coming; just save me a seat before I catch up to you ;)
Μάι 25 2011 11:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται