Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Muawhahahahaha!
Σοβαρά τώρα, είχα ψιλοαπελπιστεί, αφού λέω, μόνη μου γράφω, κανείς δεν το διαβάζει αρα σιγά μην το φάει κανείς το spoil...αλλά ξέχασα τον lurker moderator xD
May 29 2011 13:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, μέσα σ' όλη αυτή την απόγνωση σκέφτηκα ν' ανεβώ στην ταράτσα και να πατήσω μια φωνή αλλά συνήθλα γρήγορα. Επίσης έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια με τον mangaka και πρέπει να έχει αλλάξει νούμερο. Κρίμα και νόμιζα ότι είχαμε μια βαθύτερη σχέση. Νομίζω ότι πλέον πρέπει να κάνει παρέα μόνο με Gama-τα άτομα και τον Kubo. Αχ, πώς αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι με τα χρόνια.
May 29 2011 13:34
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Πρέπει να φτάσω το DD up to date... κινδυνεύω με σένα. :hihi2:
May 29 2011 13:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όχι, δεν παίζει...και είμαστε και μακρυά από Ιαπωνία να μας ακούσει ο manga-ka! xD Παρόλαυτα, εγώ ακόμα ελπίζω κι επειδή ακόμα δεν είμαι σε φάση Κατερίνας (να ακούω Gama -όπως αυτή ακούει Ichigo- και να κάνω seppuku) του δίνω μια ακόμα ευκαιρία...Τι στο καλό θα βελτιωθεί κάποια στιγμή. Κααααάποια στιγμηηηηηηηηηή...
May 29 2011 13:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
Φώναζα στον καημένο τον Gama που ήταν που ήταν σαν πρωταγωνιστής, ήρθε και απόγινε... δεν παίζει να μ' ακούσει δυστυχώς.
May 29 2011 13:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha; από μια φωτογραφία καταλαβαίνεις μόνο τα εξωτερικά. Τώρα για το αν είναι cool or not θα πρέπει να δω το manga... :D
Αχ τον καημένο τον Mukuro, λίγα fanart έχει... xD Ωχ με ποιους έχει κακιές αναμνήσεις?
May 26 2011 20:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
I would say coolness+20 αλλά δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου σε σχέση με άλλους, Θέλω να δω Ten Years Laters form + Systema C.A.I. αλλά εκτός του ότι δεν παίζει να μου κάνει η Amano την χάρη, σύντομα έστω, δεν πετυχαίνω πουθενά κανένα τέτοιο fanart. Τι είναι αυτά βρε; Από μια photo και μόνο; Με τρομάζεις. :hahaha:
Βασικά, αντίθετα με τον Mukuro που τα καλύτερα τα έχει στο TYL ο Gokudera τα έχει όταν είναι μικρός. Καλά, να μη μιλήσουμε όμως για χαρακτήρες που για να βρεις fanarts και μάλιστα της προκοπής περνάς τα πάνδεινα. Για να καταλάβεις τα πιο χαμηλά επίπεδα fanarts του Mukuro είναι τα καλύτερα άλλων. Οι καημένοι. Τουλάχιστον έχουν αρκετά για να κάνουν έναν αξιοπρεπές φάκελο (οι περισσόεροι).
May 26 2011 20:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lolololololololololololol! Η αλλαγή μπορεί να μην ήταν συγκλονιστική αλλά η διαφορά φαίνεται στο ότι πήγε +20 στο sexiness! Δηλαδή αν τον είχα στο 60/100 τώρα είναι 80/100.
May 26 2011 20:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στέλνω μόνο ένα vector από official μιας και ο φάκελος τους εκτός του βρίσκεται σε μία κατάσταση πανικού (τελείως όμως) καθώς προσπαθούσα να τον χωρίσω όπως τα έχω στου Mukuro, αλλά παραείναι μεγάλος για τα νεύρα μου και θα χρειαστεί πολύ κόπο και χρόνο.
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Katekyoushi%20Hitman%20Reborn/Guardians/Gokudera/Gokudera%2010-years%20later/10_years_later_gokudera1.jpg[/IMG][/spoiler]
:hahaha: [SIZE=3]Μα δεν ήταν τρομαχτική η αλλαγή; Όχι πες μου![/SIZE]
May 26 2011 19:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα χα χα χα χα χα! Έλα δεν πειράζει, αυτό δεν είναι τίποτα! Από συνειρμούς άλλο τίποτα κι εγώ...Και μιλάμε για ακυρότητες! xD
Mukuro: spent ten years of his life for one goel and one goal alone...the longest ponytail EVERRRRR! xD xD xD Αλλά κουκλί όσο δεν πάει και με το μακρύ μαλλί...και μ'αρέσει και πιο πολύ μεγάλος! :3 Στείλε και καμιά του Gokudera μεγάλο να δω κι εκεί αλλαγές.
Fun fact: το Gokudera πριν το έγραψα Γοκθδερα γιατί ενώ άλλαξα το πληκρτολόγιο στα Αγγλικά αυτό δε μ'άκουσε...
May 26 2011 19:25
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Ρε συ, sorry κιόλας, όταν είδα το 'πω πω [s]πω πω < αγνοήθηκαν[/s] τι πολλές που είναι...
μου ήρθε η κοκκινοσκουφίτσα στο μυαλο και γέλασα σαν χαζό. Ρε δεν παίζει, ό,τι να 'ναι! Ό,τι νά'ναι!
May 26 2011 19:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω πω πω τι πολλές που είναι...evil grin...Thank youuuuuuu~! Πάρα πάρα πολύ! Να σαι καλά! :3
May 26 2011 19:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Here: [URL]http://www.mediafire.com/?2yoa3zpmnhas2[/URL]
Τσιμπάς, κατεβάζεις, τον φακελο Mukuro στον ανοίγεις λίστα, κάνει αποκοπή τους φακέλους Shimon, Vendicare και Spade (δεν τους ανοίγεις λέω, μην κοιτάς το vm μπαίνοντας ήδη σε πειρασμό) κάνεις έναν φάκελο spoilers και τα κάνεις επικόλληση εκεί. Εντάξει όχι ότι στον φάκελο Varia θα δεις τίποτα συγκλονιστικό. Τα ανοίγεις όταν καταλαβαίνεις ότι έφτασε η ώρα και μόνο τότε.
Enjoy the rest though. Tα ανέβασα με τους φακέλους που τα έχω χωρισμένα γιατί όλος μαζί ο φάκελος ήταν μεγάλος για mediafire.
May 26 2011 18:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Tι να σε πω, ίσα ίσα που λένε ότι όπου έχει υγραασία έχει περισσότερο κρύο άρα...τώρα θα με πεις αν ο άλλος είναι περίεργος...xD
Yes, we should arrange it!
OK, I'm stating tuned.
May 26 2011 18:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά αυτό ναι. Απλά μου φάνηκε παράξενο γιατί, wth, ΜΕΝΟΥΝ εκεί. Δεν θα έπρεπε να είχαν συνηθίσει τέτοιες θερμοκρασίες. Εκτός πια κι αν αυτή η υπέροχη υγρασία της Θεσσαλονίκης μας κάνει ανθεκτικούς σε όλα, τι να πω.
Ωραία-ωραία. Of course, κάποια στιγμή να το κανονίσουμε.
Ανεβάζω τα fanarts που σου υποσχέθηκα αυτή τη στιγμή, οπότε stay tuned.
May 26 2011 17:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed