Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Fallen_Mpougatsa
1. Επιασαν οι απειλές και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μια χαρά, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο
2. Σου δίνει ελπίδες επίτηδες λόγω των απειλών για να σου τη φέρει το Σάββατο
3. Ο καιρός θα ήταν καλός έτσι κι αλλιώς καλός αλλά θα βρέξει με το που βρεις
4. Θα σε λυπηθεί και θα σε αφήσει να το χαρείς μέχρι το τέλος
:hahaha: Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να πω με όλη μου την καρδιά ότι θα ισχύσει το 4.
Σεπ 22 2011 17:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ρε συ! Ο καιρός καλυτέρεψε! Λες μέχρι το Σάββατο να είναι εντάξει και να προλάβουμε όλο το απόγευμα χωρίς βροχή?
Σεπ 22 2011 16:10
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Haha ikr ;D Το'χω ν'αλλάζει κάθε 3 λεπτά με *checks folder* 718 αρχεία οπότε ναι x)
That fast ;D
Σεπ 22 2011 13:19
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Καλημέρα!
...Έμαθα για την κατάληψη. Όλο προκοπή αυτή η χώρα...
Σεπ 20 2011 11:45
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, τζάμπα μια μέρα χωρίς σκληρή προπόνηση για το ποιος θα γίνει ο βασιλιάς των stalkers.
Σεπ 20 2011 10:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρα~! Το site επανήλθε και τώρα μπορώ άνετα να σε πρήζω ΚΑΙ από δω! Χα. Χα. Χα.
Σεπ 20 2011 09:32
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[S]Ρε,πως μπορώ να μπω στο group για τον Gama-to ;[/S]
Άκυρη η κλάψα,το βρήκα !
Σεπ 18 2011 13:34
Fallen_Mpougatsa → John Crabs
Καλώς ήρθες στην παρέα μας νέο μέλος!
Αν μια απ'τις απορίες σου είναι γιατί η Maya-chan δεν απαντάει τότε πρέπει να σε πληροφορήσω ότι δεν το είδε! Όταν ποστάρεις εσύ ο ίδιος στο προφίλ σου δεν φαίνεται στου άλλου΄πρέπει να πατήσεις το "view conversation" έτσι ώστε να πάει στο δικό του προφίλ. :D /show off mode off.
Και πάλι καλώς όρισες και καλή πλοήγηση!
Σεπ 17 2011 14:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Aha! Τσ, τι ψεύτες...! Σ'εμένα λέει ότι ταιριάζει μες στις άκρες...είδες? Γι αυτό έγιναν όλα τόσο γρήγορα! xD
Σεπ 17 2011 09:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Lol, πήγα και κοίταξα. Δεν ταιριάζει λέει. Ντροπή και αίσχος, αμφισβητούν τόσα χρόνια σχέσης.
Σεπ 17 2011 08:43
Fallen_Mpougatsa → Kai
ΟΚ! xD Εσύ έχεις δει αν ταιριάζεις με τον δικό σου husbando?
Lol, ναι. Μ'άρεσε το όνομα και είπα να το βάλω. Αν και δε θα έχει καθόλου τον χαρακτήρα του. Απλώς είναι ένας φόρος τιμής :3
Σεπ 17 2011 08:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Α, ναι. Ξέχασα κι εγώ να επανέλθω μετά. Νομίζω στον Κριό έπεφτε. :hahaha: Πήγαινε να δεις αν ταιριάζετε τώρα.
:/ Idris;
Σεπ 17 2011 08:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, 1 μισι ώρα μετά έλεος! Συγγνώμη αλλά οι γονείς μου είχαν καταλάβει το pc! xD O ho ho, άσε, σε φαντάζομαι να χορεύεις σε ένα τραπέζι με το μπουκάλι στο χέρι! Ε χε χε χε...
Χα χα χα, όταν δεις πες με κι εμένα!
Χμ...έλα ντε? Κανονικός άνθρωπος εδώ?
Λοιπόν, θα σε δώσω ένα hint βέβαια θα το καταλάβεις: ha. Ha. Ha...
Σεπ 16 2011 23:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται