Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Είπαμε, εγώ δεν είμαι stalker... είμαι spymaster. :mafia:
Sep 14 2011 20:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Adventurer

Tι λέει άτομο? Πώς πάει? Πότε επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη? Κ έχω και κάτι ιδέες για χαρακτήρα για το session... :D
Sep 14 2011 20:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh, now I get it...yes I do. I stalk, too after all. But, certainly not as well as you dear moederator. Ha ha, OK, OK ^^
Sep 14 2011 20:43
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

You know... the stalker kind. XD Συγγνώμη συγγνώμη, δε μου πέρασε από το μυαλό, δεν θα ξαναγίνει. :nanana: Θα σε καλέσω next time, OK; ^^
Sep 14 2011 20:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ha ha, τι θαυμαστές δηλαδή? Γιατί τρομάζω...:kowai: Αλήθεια, αγαπητέ, μαθαίνω έξοδο την Κυριακή...και δε με κάλεσες. Χμ...
Sep 14 2011 20:21
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Κακοήθειες δεν είναι... μπελάς για σένα ίσως. :P
Sep 14 2011 20:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

E? Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες ε? :D
Sep 14 2011 20:07
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Επίσης ένα πουλάκι μου είπε ότι έχεις και θαυμαστές πλέον... :hihi2:
Sep 14 2011 19:52
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Ε το Gamble Fish είναι και ecchi/harem, λογικό να σου αρέσει λιγότερο. :Ρ Λέγεται Gamble Fish γιατί ο πρωταγωνιστής τους ψαρώνει όλους... ^^
Sep 13 2011 19:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

O ho; true indeed! Αν και να σε πω προτιμώ το liar game από το gamble fish. Α ναι, ξέρει κανείς γιατί το λένε χαρταπιγνίδικο ψάρι το manga?
Sep 13 2011 19:00
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Τι gambling fans θα ήμασταν αν δεν τα διαβάζαμε. :Ρ
Sep 13 2011 18:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

[QUOTE]My pleasure. Δοκίμασε και Liar Game, όπως επίσης και Gamble Fish.[/QUOTE] Ω, τα διαβαζεις κι εσύ? Αχα...! Καλά να πω την αλήθεια εγώ διαβάζω μόνο το δεύτερο αλλά το άλλο το είδα σε live action.
Sep 13 2011 18:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χμ, ναι θα συμφωνήσω στο ότι μερικοί χαρακτήρες ήταν πιο συμπαθητικοί με το προηγούμενο σχέδιο. Καλά, οσον αφορά τον τρόπο που τα λέει ο manga-ka...να πω την αλήθεια δεν το είχα δει έτσι. Ίσως έχεις και δίκιο αλλά δεν το πρόσεξα! xD Αλλά βλέπω έγινες μέλος του γκρουπ...Χμ...
Sep 12 2011 20:33
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

H πλοκή ειναι πιο δεμμένη γιατί μπαίνει μέσα στην κύρια. Δεν μιλάω για την πλοκή, που στο κάτω-κάτω έτσι κι αλλιώς προέρχεται από novel και καλύπτουν διαφορετικά πράγματα. Μιλάω για τον τρόπο που τα αφηγείται ο κάθε mangaka. Νομίζω πως στην πρώτη ιστορία που είναι κοινή φαίνεται αρκετά, τουλάχιστον προσωπικά προτιμώ την πρώτη έκδοση. Τώρα για το σχέδιο, αν εξαιρέσουμε τα backgrounds, o σχεδιασμός των χαρακτήρων μου ήταν πιο συμπαθητικός σε κάποιους χαρακτήρες και ειδικά στης Haruka.
Sep 12 2011 20:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Κοίτα από θέμα σχεδίου εντάξει αλλά η πλοκή μου φαίνεται καλύτερη στο καινύργιο... είναι κάπως, πιο...δεμένη.
Sep 12 2011 19:54