Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Πλάκα-πλάκα με φαντάζεσαι να έπινα σαμπάνια, ενώ ούτε πορτοκαλάδα δεν μπορώ να πιω από το ανθρακικό τι είχε να γίνει; Η αλήθεια πάντως είναι ότι ούτε χυμό δεν ήπια για να γιορτάσω το γεγονός, ντροπή μου. Ναι, αλλά καλύτερα αργά, παρά ποτέ. :wooi2: Τώρα τον έχω καθαρό και ταχτοποιημένο, να τον χαίρομαι και να σώζω κι άλλα άφοβα. Έτσι-έτσι. Να ψάξουμε και το ζώδιο να δούμε αν ταιριάζεται. (:hahaha: Θα πάω να δω τι είναι τώρα, σοβαρά) Στο anime.gr είμαστε. Κανονικός άνθρωπος; :orly: XD Δεν μου έρχεται κάτι είναι η αλήθεια. Εκτός κι αν σκέφτεσαι να τον βγάλεις Tetsuya. Θυμάμαι όμως ότι έψαχνες αγγλικά ονόματα.
Σεπ 16 2011 22:00
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

:riiight: Oh...! Επιτέλους! Ήπιες μια σαμπάνια να το γιορτάσεις το γεγονός? Αν όχι κερνάω εγώ. :D Κρίμα όμως που δεν έπεσε ακριβώς στα γενέθλιά του...! (αν έβλεπε κανονικός άνθρωπος αυτήν την συζήτηση θα ήταν ολίγον disturbed I think. :P by the way my husbando has his birthday indeed on April 17; που να θυμόμουν! xD) Άκυρο, αλλά δε μπορώ να μη στο πω: μία από τις alternative personalities του αυτού που σου έλεγα μάντεψε πως θα την λένε...
Σεπ 16 2011 21:52
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:if: My husbando is all clean and tidy now, I'm moved.
Σεπ 16 2011 21:25
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Adventurer

Ja ja ja ja; of course...
Σεπ 16 2011 18:45
Φωτογραφία

Adventurer → Fallen_Mpougatsa

Κλασικα 7 Καμαρα :)
Σεπ 16 2011 17:30
Φωτογραφία

Ha ha, ναι? Δεν το πε ακόμα οπότε να φανταστώ θα ρθει σε λίγο! Τι ώρα? Θέλω να είμαι ήδη πληροφορημένη, χε χε χε! Κι ευχαριστώ~!
Σεπ 16 2011 13:07
Φωτογραφία

LOL, το πρωτο "σου" vm ηθελα να πω, επειδη με τρομαξες :P Αντε ανυπομονω λοιπον! Θα τα πουμε και αυριο στον καφε βεβαια (αν δε στο'πε ο Πανος θα στο πει οπου να'ναι). Οσο για το βιβλιο, ειναι το Player's Handbook 3.5.
Σεπ 16 2011 12:34
Φωτογραφία

A, κατάλαβα. Μακάρι για το ρεύμα, σου το εύχομαι! Το Αλμπουκέρκη έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία για σενα κι έλεγες να πας εκεί? :P Καλά, καρα-evil δεν τον λες με τίποτα, αλλά μου έχει έρθει τρομερή ιστορία που νομίζω θα σου άρεσει αρκετά...Α πες μου και πως λένε το βιβλίο που θα χρησιμοποιούσαμε στο παιχνίδι για να το κατεβάσω. Παρακαλώ? :3
Σεπ 16 2011 12:29
Φωτογραφία

Παμπαλαιο ειναι το σπιτι, και γι'αυτο οι μπαλκονοπορτες ηταν ετοιμες για διαλυση, και ετσι η σπιτονοικοκυρα (η οποια ειναι θεια μου) αποφασισε να εγκαταστησει καινουριες. Αυριο (Παρασκευη) πρωι λεει θα παει να κανονισει και για το ρευμα. Ελπιζω να μπει το ταχυτερο! Αντε καλα, με επεισες, ακυρωνω το one-way εισητηριο για Αλμπουκερκη που εβγαλα μολις διαβασα το πρωτο μου vm. Φροντισε μη μου'χεις κανει καναν καρα-evil χαρακτηρα, θα σε φαω ζωντανη :P
Σεπ 15 2011 14:53
Φωτογραφία

Ε χε χε, ωραία βρε αφού τελειώνουν και οι ετοιμασίες. Το ρεύμα? Χμ...θέμα κι αυτό. Δεν ήξερα ότι είναι καινούργιο το σπίτι, νόμιζα ότι θα πήγαινες σε παλιό θα νοίκιαζες δηλαδή. Lol βρε, ΟΚ, θα τα πούμε τότε λογικά. Α, θα σου αρέσουν οι ιδέες μου αγαπητέ μου, είχα έμπνευση μεγάλη αυτην την φορά και έβαλα όλη μου τη μαεστρία. Θα χαρείς κι απ'το alignment που διάλεξα... Χα. Χα. Χα.
Σεπ 15 2011 08:20
Φωτογραφία

Καλα λεει ρε μοριο, πηζω στην Κατερινη αλλα πλεον βλεπω φως - την Παρασκευη γινονται οι τελευταιες ετοιμασιες στο μελλοντικο μου σπιτι!! Το μονο προβλημα ειναι ποτε θα μπει το ρευμα :-Χ Εν πασει περιπτωσει, το σουκου θα κανονισω στανταρ καφε με την Aoshiπαρεα, και απο Δευτερα βρισκομαστε επισημα για να με... τρομαξεις με τις ιδεες σου :P
Σεπ 15 2011 01:49
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Όχι ρε συ, σοβαρά τώρα... ήταν γαϊδουριά εκ μέρους μου που δε σου είπα κουβέντα... και ξεροκεφαλιά βασικά, γιατί [I]θα ήθελα[/I] να σε δω κι εσένα... Kai/Zura δεν φταίνε γιατί εγώ όρισα το meeting, ποιοι θα έρθουν, που και πότε κτλ. Τελευταία στιγμή όλα BTW. Anyway, next time θα επανορθώσω. :congrats:
Σεπ 14 2011 22:41
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

By the way, Kenny πλάκα έκανα! Επειδή μου την είπες εσύ για το κλαμπ σου την είπα κι εγώ για την έξοδο, επουδενή δεν το εννοούσα έτσι! Ειλικρινά δηλαδή. Συγγν'ωμη για την παρτεξήγηση...! :3
Σεπ 14 2011 22:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha; worry not. We're all in the stalkers club...
Σεπ 14 2011 21:48
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

V Ωχ, another stalker here. Σόρυ, δεν περίμενα να γίνει θέμα, ούτε εγώ το σκέφτηκα.:hot:
Σεπ 14 2011 21:09