Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
xaxaxaxa!!!Μερικές φορές με πιάνουν οι καλοσύνες μου,τι να πω..... :P
Sep 25 2011 12:46
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Μπράβο στον junpei που σκέφτεται τα συναισθήματα του fellow forumist! :D
Sep 25 2011 12:15
Fallen_Mpougatsa → Kai
Μόλις ήρθα~! Πολύ ωραία περάσαμε! Κι έφυγα 4 οπότε μόλις τα είδα! Τ.Τ Πολύ ωραίος ο Furanzu... sniff sniff, the sad bishounen is so saaaaaaaaaaaaaaaaaad!
Sep 24 2011 22:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τελικά τις έκανα σήμερα. Δεν είχε και πολλά fanarts το παλικάρι, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και πολλά.
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/fanzava.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Franz.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Sep 24 2011 15:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσχετο αλλά μόλις παρατήρησα ότι απάντησα στον εαυτό μου για εκείνο που με είχες πει για το θέμα με τους editors! XP
[QUOTE]Oh. My. God.
That is very awesome! Εννοείται ο δεύτερος ο αγαπημένος! xD[/QUOTE]
Sep 24 2011 13:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, ο φίλος ήδη σε ζήτησε? Να σε ζητήσω κι εγωωωωώ? Ένα με gankutsuou ότι θες εσύ?
Α, παρεπιμπτόντως, I'ma dancing ma happy dance dog, coz da weada is good! xD
Sep 24 2011 12:59
Well, me being me, I'd say...Katekyo Hitman Reborn~! Standard choice-just look at my current set!
Χα χα, μπορεί να δουλέψει κι αυτό. . . Παρόλαυτα δεν το εννούσα έτσι :P σε σένα. Απλώς μου έχει κάνει τόσα πολλά και δε θέλω να την πρήζω κι άλλο. Αλλά μάλλον θα της το ζητήσω όπως και να χει! xD
Sep 23 2011 19:08
Θα σου πρότεινα Gankutsuou με χίλιααα!!!
Τεσπα,τώρα όσον αφορά για το πως θα της το ζητήσεις,απλά θα της πεις χύμα "Θέλω καινούργιο σετ",με καμια δεκαπεντεργια χιλιάδες emoticons από δίπλα. :P
Εγώ σκέφτομαι κάτι σε SKET Dance και Katekyo Hitman Reborn,αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου...Με προβληματίζει,πως είναι πολύ κλισέ θέματα για σετ. :/
Sep 23 2011 18:59
Ha ha, ξες εσύ τελικά...!
Ρε συ, μες στο μυαλό μου είσαι, κι εγώ το θέλω αλλά δεν ξέρω πως να της το ζητήσω. Και τι επίσης. Με τι αμφιταλαντεύεσαι εσύ? Εγώ σκέφτομαι Gankutsuou ή...Gamaran! xD Iori ή Shinnoujou. :3 Gama πάντως σίγουρα όχι! Και ο όχι τόσο τέλειος Jouslain από Tytania λέει αλλά δεν ξέρω...
Sep 23 2011 18:50
Ισχύει !! XD XD
Ρε συ,η κοπέλα φτιάχνει και **** τις sigs,εμείς φταίμε ; Εκείνη προκαλεί! :P
Btw,κάποια απ'αυτές τις μέρες,θα της ζητήσω καινούργιο σετ,αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου... :/
Sep 23 2011 18:35
Παρεπιμπτόντως, το έχεις παρατηρήσει ότι έχουμε κάνει βιομηχανία από την Kai όσον αφορά τις sigs και τα avatars μας? :D Ha. Ha. Ha.
Sep 23 2011 18:27
Fallen_Mpougatsa
Oh. My. God.
That is very awesome! Εννοείται ο δεύτερος ο αγαπημένος! xD
Sep 23 2011 15:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed