Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Βασικά, θα έρθω στο meeting την Κυριακή κι όχι το Σάββατο εν τέλη. Τρέχα γύρευε είμαι :3 Επίσης, έχω μάθημα και μετά βαριέμαι να τραβιέμαι την Παρασκευή...εκτός κι αν εξαιτίας της 25ης δεν έχουμε οπότε do tell me!
Mar 21 2012 21:33
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Κάτι ενδείξεις ότι της άρεζε εκεί ένας απ'το hueco mundo έχουν εξαφανιστεί όλες.[/QUOTE]
What, when, where and most importantly, [B]who[/B] ? Δεν θυμάμαι να είχε καμία ιδιαίτερη σχέση πέρα από τις 3 fraccionισσες της. Και όχι. :P
Mar 21 2012 20:22
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
οκ τοτε το σαββατο μπορει να συναντηθουμε. καλα και την κυριακη θα μπορουσες να ερθεις μετα το δνδ. τεσπα, θα ερθεις την παρασκευη για καφε??(οχι οτι παιζει να ψηθεις, αλλα δεν βλαπτει να ρωτησω)
Mar 21 2012 18:02
Kυριακή έχουμε DnD αλλά το ότι θα έρθω και θα κάτσω λίγο δε σημαίνει ότι θα έρθω μόλις αρχίσει το πάρτυ. Δεν ξέρω καν τι ώρα αρχίζει να πω την αλήθεια...! xD
Mar 21 2012 17:49
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
βαριομουν και εβαλα κατι αλλο. τοτε μαλλον δεν θα συναντηθουμε γιατι εγω θα αργησω να ερθω στο παρτυ,. θα ερθεις την κυριακη στο meeting??
Mar 21 2012 17:37
Aχα, μια χαρά! ^^ Εσύ τι κάνεις? Χα χα, βλέπω τώρα αλλάζουμε συχνότερα set ε? Πώς περνάς γενικά?
Επίσης, ναι! Κι όμως, θα είμαι στο πάρτυ το Σάββατο. Αν και δε θα κάτσω πολύ...
Mar 21 2012 17:30
Fallen_Mpougatsa → mono
Βρε, αυτό εννοούσα: καταθλιπτική από άποψη ερμηνειών. Επίσης, τι στο καλό γινόταν τότε? Πργματικά λυπάμαι τα άτομα εκεί μέσα αν έστω και τα μισά ήταν αλήθεια, χτυπημένα άτομα.
Συμφωνώ απολύτως! Μπορεί όντως να κουράστηκε. Την αδερφή της την έχω δει δύο φορές: στο super 8 και σε μια ακόμα ταινία που δεν τη θυμάμαι και μου φάνηκε πολύ καλή.
Mar 21 2012 16:50
mono → Fallen_Mpougatsa
Δεν μου φάνηκε καταθλιπτική, αλλά πιο πολύ ότι προσπαθούσε να είναι edgy και σκοτεινή αλλά δεν τους έβγαινε. Αισχρές ερμηνείες πραγματικά.
Η Dakota μικρή ήταν υπέροχη, τώρα που μεγάλωσε δεν ξέρω τί επαθε. Λίγο οι ταινίες που διαλέγει, λίγο ότι μου φαίνεται ότι έχει κουραστεί δεν μου κάνει κλικ. Η αδερφή της από την άλλη είναι πολύ καλύτερη ηθοποιός και έχω τρελές προσδοκίες.
Mar 21 2012 16:42
Fallen_Mpougatsa → mono
Δε σε αδικώ. Ήταν φριχτά καταθλιπτική ταινία κι όχι με την καλή έννοια: ακόμα και η Dakota Fanning μου φάνηκε ότι πάλευε με τον εαυτό της να βγάλει καλή ερμηνεία.
Και να μια υπερεκτιμημένη ηθοποιός.
Mar 21 2012 15:42
mono → Fallen_Mpougatsa
Το runaways το παράτησα 20 λεπτά πριν το τέλος, δεν άντεχα άλλο. True story.
Mar 21 2012 15:39
Hmm...Το ξέρεις πως κάνω πλάκα τόση ώρα με αυτό το θέμα ε; Μου δίνεις σχεδόν την εντύπωση πως το συζητάμε σοβαρά. Ξέρω και εγώ καλά σε πόση εκτίμηση τις έχει τις γυναίκες ο Kishi, δυστυχώς.
Αν ξενοκοιτά ο δικός σου μήπως θα έπρεπε να πάρεις μια μεγάλη απόφαση και να τον αφήσεις; Εγώ για την δική μου είμαι σίγουρος πως μου είναι πιστή. Αυτοί οι αλήτες την δέσανε δίχως την θέληση της.
Mar 21 2012 15:24
My point is ότι ο Kishi είναι "φιλογύνης" με τον δικό του τρόπο. Αν δεν έμοιαζαν οι πατεράδες με τα παιδιά τους, πάντα θα είχαμε μια αμαρτωλή υποψία φωλιασμένη κάπου βαθιά στο perverted εαυτό μας, right?
Αnd yeah, yeah. Πάντου υπάρχουν τα κοράκια που περιμένουν ένα λάθος μας για να μας κλέψουν τα ταίρια. We should be always prepared.
Mar 21 2012 15:08
Ίσα-ίσα! Ο Kishi για εσάς το κάνει αυτό, για τις γυναίκες! Θέλει να δείξει πόσο πιστές είναι οι σύζυγοι στον κόσμο του Naruto. Μην ξεχνάς πως οι αμφιβολίες για ένα παιδί πάντα βαραίνουν τον πατέρα, για την μητέρα είμαστε 100% σίγουροι.
Αμέσως να τον κατακρίνεις! :P
Mar 21 2012 14:23
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;572277]
Πάντως ο Minato είχει πολυυυυυύ δυνατά γονίδια, μπράβο του![/QUOTE]
Άκου παρατήρηση :hihi2:
Mar 21 2012 13:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed