Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Tην ταινία των κινουμένων σχεδίων ή την κανοινική με τους ηθοποιούς? Για να μην πω καμιά βλακεία. :3
Mar 18 2012 14:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Χθες είδαμε την Κοκκινοσκουφίτσα με την Βάγγε. Έλεος, στα μέσα της ταινίας εκεί που έλεγες "μπορεί και να μην είναι αυτός" ξαφνικά έκανε μπαμ ο λύκος. Η σκηνοθεσία πάντως ήταν πολύ καλή.
Mar 18 2012 14:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ευχαριστώ. Θέλω μόνο να θα "πέσει" η μαμά όταν θα πάω να της τριφτώ για να με τρίψει. :3
Mar 17 2012 18:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Περαστικά.
Mar 17 2012 18:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλά δεν αντιλέγω. Επίσης, έχουν πιαστεί οι ώμοι μου! xD
Mar 17 2012 17:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Well, I've seen better. Μέσα στην ατμόσφαιρα που είχε χτίσει... well, όσο μπόρεσε να την χτίσει, πάει και πετάξει chibi πριν αρχίσει το κεφάλαιο; Μου φάνηκε τελείως out of place. Μετά από 2-3 σελίδες βαρέθηκα και το παράτησα ούτως ή άλλως. XD
Mar 17 2012 17:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι, εδώ κι εμένα μου φάνηκαν πιο normal. Έφταιγε η μετάφραση, ειλικρινά! Καλά μωρέ, εγώ νομίζω τα chibi μπήκαν για το jump preview και τα κοτσάρανε κι εκεί. Χα χα, δεν πειράζει, δεν πειράζει!
Mar 17 2012 17:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Well, κάποια πράγματα που έλεγε η Tsunada μού φάνηκαν πιο νορμάλ στο manga. Επίσης στο συνέχισα λίγο και WTH? Το ΟΡ του chapter 578 ήταν έλεος. Read the mood sensei, πού κολλάνε τα chibi? Τσκ, πάλι στα εαυτό μου απάντησα.
Mar 17 2012 17:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

And because I have nothing better to do at this hour, [url=http://www.mangareader.net/naruto/576/16]here[/url] είναι ο λόγος που σου είπα ότι έβγαλε ο Madara στην Tsunande, ξες εκείνος ο φεμινιστικός... Επίσης, αυτό: [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/f0ac5dbb.jpg[/IMG][/SPOILER] πρέπει να γίνει demotivational που να λέει: [SPOILER][CENTER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/f0ac5dbb.jpg[/IMG] [B]WHY[/B] no one ever listens to the guy who speaks the truth?[/CENTER][/SPOILER] Kαι είναι η ιδέα μου ή η φάτσα του έχει μια essanse του "You don't say?" μορφασμού? Μα δες τον πόσο έκπληκτος είναι απ'τις βλακείες της...!
Mar 17 2012 00:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Τύχη με το τσουβάλι! Επίσης, ξες, στο μάθημα μιλάμε για την τέχνη. Ε, είχαμε μία κοπέλα η οποία επέμενε ότι επειδή ένας τύπος είναι γλύπτης δεν έπρεπε να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άλλη μορφή προοδευτικής τέχνης, όπως πχ του internet και ήμαστε 5 άτομα που μας είχαν πιάσει κάτι νεύρα...ο καθηγητής συμπεριλαμβάνεται! xD
Mar 16 2012 22:13
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά εδώ πονάνε τα δικά μου που δεν έμεινα τόσες ώρες κάτω. XD Έλεος όμως. Αυτό θα πει τύχη.
Mar 16 2012 22:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Tα ποδαράκια μου πονάνε...! Τ^Τ Πάντως το μάθημα υπέροχο, άξιζε που έμεινα κάτω! Αλλά υπέρτατη ειρωνία: σήμερα ήταν η μόνη μέρα που άργησε ο καθηγητής μας! xD
Mar 16 2012 21:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

FUUUUUU-έχεις δίκιο. Πφφφ, τι να πεις. Αλλά μεγάλος μπελάς όντως ρε συ, έκανα edit την μία σελίδα μόνο της ιστορίας και έχω μπερδέψει τα μπούτια μου. Εγώ μη μπερδευτώ με τα χρώματα καμιά φορά...xD
Mar 16 2012 10:34
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έτσι, σ' αφήνουν στην αρχή να χαρείς και μετά πρέπει να υποκύψεις στους κανόνες. Κάτι ήξερε το Κριάρι. Κι εδώ που τα λέμε, είναι μπελάς κάθε φορά να κοιτάς πού πάει πιο χρώμα.
Mar 16 2012 10:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

ΟΚ, ωραία! Επίσης, όχι ρε συ, είδε ο kakumeika την ιστορία...καιι αυτό που φοβόμουν έγινε. Πρέπει κι εγώ να χρησιμοποιώ χρώματα...
Mar 16 2012 10:10