Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
I should be banned from using the internet...εννοώ ναι, δεν είναι διαγωνισμός αλλά η ανυπομονησία μου βγαίνει λάθος.
Καλά έκανες! Κι αν είναι παίρνεις τον 4ο πιο μετά...
Ναι. Να μη σου φαίνεται, μόνο αυτή. Όλοι οι άλλοι...ξες πώς πήγε ε? Ήταν ο μπαμπάς πάντα και τα δυο παιδιά του μοιάσανε!
Mar 19 2012 14:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
I don't get it now. Κάπου το έχασα με τα σημεία που αστειεύεσαι και που μιλάς σοβαρά.
Yup, ακριβώς γι' αυτό προσπέρασα τον 4ο τόμο και πήγα κατευθείαν στον 5ο (και γιατί μου λείπανε 70 λεπτά από τον κάρτα για να καταφέρω να πάρω και τα δύο. Έλεος; ).
Μου φαίνεται ή μόνο η μαμά σου δεν είναι tsundere στην οικογένεια; XD
Mar 19 2012 14:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
E ναι, τι λες τώρα. Δεν το ξέρεις? Δεν είναι ότι μου βγήκε με παιδιάστικο τρόπο όχι, απλώς είμαι ανταγωνιστική με τα πάντα! Τσ τσ τσ...xD
Αααααα, ήταν όσα είχαν βγάλει συν αυτά τα δύο. Ωραία πάντως, είχες και κάτι νέο να διαβάσεις και το χεις και στα χέρια σου. Και είναι από τις σειρές που αξίζουν να κοσμούν τη βιβλιοθήκη σου.
Επίσης, σήμερα έρχεται ο Στέργιος σπίτι! Μετά από ποοοοόσο καιρό ο καημένος. Και με βαλε να του κατεβάσω όλο τον τρίτο κύκλο του How I met your mother. Που δεν του άρεζε...!
Mar 19 2012 14:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
xD Ναι, αν μιλάμε για κάποιου είδους διαγωνισμό για το "ποιος θα διαβάσει το κεφάλαιο πρώτος", μπορείς να πεις κι ότι κλέβω. Μ' ανησυχεί η IKKI πάντως. Έχουν να κάνουν update σε πολλές σειρές από τα τέλη του χρόνου. Κόψανε σιγά-σιγά και τα colored pages. Υποθέτω πως οι πωλήσεις τους δεν πάνε και τόσο καλά και είναι κρίμα για την ποιότητα όσο και για τις υπηρεσίες που δίνανε. Λίγες εταιρίες προσφέρουν τζάμπα κεφάλαια online.
[QUOTE]Says the person who is about to ask you of the volume [B]μόλις το τελειώσεις[/B]. :3[/QUOTE]
Το τελείωσα ήδη. Μόνο δύο κεφάλαια του δεν έχουν δημοσιεύσει το Internet.
Mar 19 2012 13:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE=Kai;571811]Βασικά μόλις σήμερα έφτασε το 5ο volume στα χέρια μου και σχολίασα τώρα που τα έχω φρέσκα. Δεν τα έχουν βγάλει ακόμα στο Ίντερνετ. Τώρα τελευταία δεν βλέπω updates στο IKKI :([/QUOTE]
T^T Kλέβειιιιιις! xD Says the person who is about to ask you of the volume μόλις το τελειώσεις. :3
Mar 19 2012 13:26
Kai → Fallen_Mpougatsa
[url=http://9gag.com/gag/3422810]'Αχου το[/url] :blingeye2:
Mar 19 2012 10:53
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Oh no; my identity had been revealed. Must go to plan B.
Mar 18 2012 22:37
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έλα ρε συ έχεις δίκιο, τον είχα ξεχάσει! Άσε ήταν τραυματική εμπειρία εκείνο τόσο που το χω διαγράψει.
Πφφ, άσε. Μετά μας τους δείχνανε σε ότι να ναι καταστάσεις και ήμουν ελαφρώς σε φάση wtf? Κι εντάξει, σε εκείνο το σημείο που λες, κοιτάς με το ένα φρύδι ανεβασμένο, ξες...
Ε εγώ την πήγαινα γιατί ήταν πραγματικά ανεξάρτητη και δεν κόλλωνε. Αλλά μετά...
Mar 18 2012 22:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Λυπήθηκα και το παιδάκι που το βάλανε μέσα στον ελέφαντα. Τι έφταιγε αυτό το καημένο; :(
Ναι καλά, το τέλος ήταν fail. Ας το κόβανε εκεί που πετάξανε τον λύκο στην λίμνη. Εν τω μεταξύ σπαστικό. Τα πήρα σε μια φάση της ταινίας με τους άλλους δυο. Το χωριό είναι σε κίνδυνο αλλά όοοοχι, η κοκκινοσκουφίτσα πάνω απ' όλα. Έχουμε και μια καψούρα, πώς να γίνει;
Ναι, την γιαγιά κι εγώ την λυπήθηκα στο τέλος. Στο τέλος όμως.
Mar 18 2012 22:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Late response is late αλλά τώρα μπόρεσα να έρθω στον υπολογιστή!
Ωωω, καλό το σκεπτικό σου! Να σου πω πόσο απείρως συμφωνώ ότι ο λύκος ήταν ο καλύτερος χαρακτήρας σε ολόκληρη την ταινία έτσι? Εντάξει, δεν ήταν Twilight και είχε καλό soundtrack, too αλλά η Κοκκικοσκουφίτσα θα μπορούσε να κάνει και περίσσοτερα όπως λες κι εσύ.
Προσωπικά θα το παραδεχόμουν αν έφευγε με τον μπαμπά της απ'το χωριό και δεν είχε πεθάνει η γιαγιά της! xD Ήταν ο μόνος θάνατος που μου έφερε μια λύπη -όχι ότι η αδερφή της με είχε κάνει κάτι απλώς δεν την έδειξε κιόλας καθόλου για να τη συμπαθήσουμε καθόλου-.
Mar 18 2012 22:08
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;571562]I am...Kamen(masked) Idol! Dafuq?[/QUOTE]
[IMG]http://www.movies-photos.com/images/v-vendetta-wallpapers.jpg[/IMG]
FOUND YEAH!!!
Mar 18 2012 16:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Βασικά πήγε κάπως έτσι. Στην αρχή λέμε, αν θα είναι ένας από τους δύο που τη θέλουν θα είναι too obvious οπότε αρχικά λέγαμε για τη γιαγιά. Αλλά λέω σε μια φάση (εκεί που είπε είδε την μάνα της να κλαίει πάνω από το πτώμα του άλλου) "Οκ, η κόρη δεν ήταν δικιά του, πάει, έμαθε και για τον άλλον, πάει. Άρα είναι παίζει να είναι ο πατέρας." Ε, μετά λέμε Peter = καλός ξυλοκόπος, δεν παίζει έτσι κι αλλιώς. Γιαγιά = γιαγιά. Τον άλλον τον βάλαμε για ερωτικό τρίγωνο να συγκεντρώσει υποψίες. Οπότε παίζει, ναι.
Και ήταν πλέον ξεκάθαρο όταν αφού συνεννοηθήκε με τον Peter και τον πιάσανε για να τον κλειδώσουν. Λέμε μια "Οκ, σε ποιον πας να δώσεις άλλοθι τώρα." και μετά από αυτό το έδωσε κανονικότατα. :hahaha: Στην σκηνή που εμφανίστηκε πανηγυρίζαμε γιατί είχαμε βρει τον δράστη. Αλλά μετά μας κόπηκε το γέλιο γιατί πηγαίναμε περισσότερο τον λύκο από τους υπόλοιπους XD Πάντως δεν μπορώ να πω, η κοκκινοσκουφίτσα κουνήθηκε λιγάκι στο τέλος.
Mar 18 2012 14:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, ναι μην το λες! Μπορεί να εννοούσες και τον δράστη γενικότερα. Αλλά μπράβο σας, εγώ δεν τον είχα καταλάβει. Τι τον πρόδωσε στα μάτια σας?
Δηλαδή, την είχαμε δει στον κινηματογράφο και η διπλανή μου έλεγε "όχι, ο τάδε είναι ο λύκος" κι επειδή νομιζα ότι το ήξερε είχα φάει φόλα...
Και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν εκείνος και ηρέμησα και χάρηκα όταν είδα ποιος ήταν!
Mar 18 2012 14:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Με τους ηθοποιούς. Οκ, δεν ξέρω ποια κινουμένων σχεδίων έχεις στο μυαλό σου, αν μιλούσα για κινουμένων σχεδίων μάλλον θα είχαμε πρόβλημα αν μόνο στην μέση έκανε τελείως μπαμ ο λύκος.
Mar 18 2012 14:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed