Community Status Updates
Vaizard → Fallen_Mpougatsa
Είναι ένα κομπλέ σενάριο αυτό που θες.Σκεπού όπως τα Gundam Age που δείχνει 3 γενιές ηρώων.Πιστεύω ότι στην πορεία στου βγήκε ο Hashirama και ο Μadara δεν τα είχε σκεφτεί έτσι από την αρχή!!
Mar 22 2012 20:18
Fallen_Mpougatsa → Vaizard
Εxactly! Δε θα ήταν εντελώς awesome να το χε πιάσει από την αρχή, πριν γίνουν τα χωριά, να μας δείξει την έχθρα μεταξύ τους, τις επικές μάχες και μετά σιγά σιγά πως ήρθαν μαζί σ'ένα μέρος και κάνανε το χωριό...? Και μετά την επικότερη μάχη όλων?
Mar 22 2012 20:10
Κοίτα την Konoha ξέρουμε πως δημιουργήθηκε!.AplAa δείχνει τόσο "γαματους" shinobi και λες dafaq.Εμείς βλέπουμε σκέτο καλους ninja.Τόσοι θρύλοι τόσες ωραίες μάχες απλά μένουν στη φαντασία μας!
Mar 22 2012 20:03
Ναι ναι, όντως. Ααααχ, γιατί όλοι δεν ασχολούνται με τα πργματικά σημαντικά? Δε θα ήταν πολύ πιο cool να βλέπαμε ας πούμε το πως δημιουργήθηκαν τα χωριά? Κι όχι τον Naruto και τον Sasuke να μαλώνουν?
Mar 22 2012 19:52
Καταλαβαίνω τι εννοείς απλά δυστυχώς δύσκολο να δεις κάτι μονο αν δεις κάνα νικημένο Madara και μας δώσει ο κισίι λίγη χαρά!
Mar 22 2012 19:49
[QUOTE=Vaizard;572685]Λυπάμαι αλλα είναι το μονο που έχεις να δεις γιατί χλωμό να δεις κάτι άλλο από την μάχη τους dude.[/QUOTE]
Αυτό εννοώ...! Τ^Τ
Mar 22 2012 19:44
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Dedective Conan, Hunter x Hunter, Kenichi, the World God only knows?
Mar 22 2012 15:33
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
καλα, βασικα εμεις καθε παρασκευη βγαινουμε κατα τις 7:30-8 αν θες ποτε ελα. on other news ξες να μου προτεινεις κανα μακροσκελες manga για να περασω την ωρα μου??
Mar 22 2012 11:31
Fallen_Mpougatsa → fotitsas
Mα γιατί, άσε με να fangirlίσω λίγο...δηλαδή όταν άλλες και άλλοι το μόνο που λένε όταν το κάνουν είναι "ΑΑΑΑΑ, τι κούκλος/κούκλα" ή "είναι θεός, θεά" είναι καλύτερο? :P
Mar 22 2012 01:11
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
LOL! Για εμάς τα αγόρια, το ηληκιακό peak της αμαρτίας μας είναι στα 16-20. Μετά υποτίθεται ωριμάζουμε - και καλά. I'm 25 years old and I am too mature for this stuff, αγαπητή μου. Next!
Και είπαμε fully prepardness όχι dirty mind εε; :P
Mar 21 2012 23:16
No, it's not that I have a dirty mind or something. Απλά έπρεπε να καλύψω κάθε πιθανότητα απάντησης σου. Fully preparedness it's called, no dirty mind at all. :P
Mar 21 2012 23:10
H συμμετοχή της Rukia στην ιστορία έγινε πιο αραιή καθαρά λόγω πλοκής. Στο fullbring arc έλειπαν όλοι οι Shinigami ενω τώρα είναι vice captain (100% δίκαια- και πολύ άργησε να την κάνει) και δεν μπορεί να γυρνοβολά με τους Ichigo και co. Θα την δούμε όμως σύντομα με το χάος που επρόκειτο να συμβεί.
Βασικά πάλι αστειευόμουν στην όλη φάση με το yuri(and that's the use of the emoticon with the tongue out) αλλά από την απάντηση σου δεν μπορώ να καταλάβω αν σε προσέβαλα στα αλήθεια. Ζητώ συγνώμη αμα έγινε αυτό Ο.ο
Mar 21 2012 22:50
Εκτός αν το εννοείς ως "Δεν φταίει ο χαρακτήρας αλλά ο mangaka". Αλλα εμείς συζητάμε στα πλαίσια του χαρακτήρα :P
Mar 21 2012 22:39
Κάτσε αγαπητή μου. Λέμε για τον ίδιο τον Nnoitra, Jiruga, τον ψηλέα με τα μακριά μαλλιά και το νούμερο 5 στη γλώσσα σωστά; Ε αυτός είναι ο ορισμός του μισογύνη. Ο μόνος λόγος που ήθελε να ξεπαστρέψει την Νελ ήταν πως ήταν γυναίκα, Την μισούσε επειδή ήταν ανώτερη του ενώ υπήρχαν και άλλοι άνδρες δυνατότεροι του. Δεν μπορούσε να χωνέψει πως μια γυναίκα ήταν πάνω από έναν άνδρα. Αν δεν είναι μυσογύνης τότε τι είναι; Για τον Kubo δεν έχω προσέξει να είναι σαν τον Kishi .Υπάρχουν τρελές επικούρες γυναίκες στο Bleach: Yoruichi, Unohana, Harribel μέχρι και η Rukia δεν συγκρίνεται με την Sakura που είναι ας πούμε το αντίστοιχο στο Naruto!
ButI didn't knew that you wouldn't think that way. But it's always good to be prepared. :P
Mar 21 2012 22:35
To "oxi" πήγαινε στις διάφορες σκέψεις για lesbian pairing που θα μπορούσε να ακολουθήσει την πρόταση μου (εκείνη με τις fraccion της.) :P
Και ο Nnoitra? Αυτός δεν άντεχε να βλέπει μπροστά του γυναίκα και δεν μίλησε παρά μια φορά μόνο στην Harribel. Πως στο καλό υπάρχει τέτοιο crack pairing?
Mar 21 2012 22:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed